Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

a, pai Mirona esti in pas cu filmarile...nimic nou...si aici tot asa s-a oprit...asa ca asteptam toamna ... te uiti la film pe calc sau il tragi in Tv?
apropo, cat mai costa abonamentul la internet, ceva gen highspeed(cablu evident).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Donia, Asiza, multumim!
Laura, eu spal castronelele si linguritele, chiar si biberoanele, inainte sa le pun la sterilizat, cu Fairy si le clatesc fff bine.
Alexandra, si mie mi-a fost dor de tine, bre!!! Foarte frumoase pozele! Cand ma uit la pozele tale si ale Madalutei, asa imi vine un dor de plimbare... Dulce foc Mark... ca de obicei!
Dia, sper sa va recuperati bagajele.
Ruxandra, felicitari pentru vaccin! Va urez sa nu aveti reactii si sa aveti o noapte linistita!

Fug si eu la culcarica. Noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

somleac, nu este... am intrebat si eu ... de la tiny love aduc numai jucariile din catalog, ca nu le aduc direct de la ei, ci de la premaman belgia care le cumpara numai pe alea ... cand mai treci prin mall ia un catalog de la premaman si de acolo iti aduc ce vrei tu... numai ca nu f multe

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ktrinel, deci nu carne tocata din aia de la magazin. Cand ne vom apuca de astfel de gateli vom folosi carne de vaca de buna calitate (muschi sau antricot), pe care o vom marunti acasa. Iar de folosit ulei, cred ca se poate gati cu un minim de ulei, sau chiar fara.

Pt ca nu ma gandeam sa ne apucam de astfel de vitejii, nici nu m-am gandit, respectiv n-am intrebat astfel de amanunte. Dar la faza cu uleiul m-ai pus pe ganduri. Mi le notez si dupa urmatoare vizita a pediatrei revin cu amanunte.

Mey, Mirona da te-ai suparat de m-ai luat cu nick-name-ul oficial.. ??

Noapte buna.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

thnks ruxandra

premaman asta e firma de jucarii sau magazin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

thnks ruxandra

premaman asta e firma de jucarii sau magazin?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

E magazin.dar eu si marca proprie.
Apropos de premaman,am fost sambata la mag din Bucuresti si nu au mai nimic. 3 jucarii mari si late. Am luat catalogul lor si daca nu aduc noutati saptamana asta o sa dau comanda, care, evident dureaza 3 saptamani.

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, lasa mey, ca e bine si slim... si Oana se mentine la slim, categoria usoara, fulguletz sau cum vrei sa-i zici... dar mai bine am fi noi slim

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Laura, cand am imceput sa-i dau cereale lui Ingrid pediatra m-a sfatuit sa-i pun seara si cate o masura de lactoza-humana, ca sa nu se constipe si a fost ok. Zic sa incerci.

Joi facem si noi vaccinul si apoi ne pregatim de marea diversificare. Duminica mergem la ortoped sa vada piciorusele. Sper sa fie ok si sa nu trebuiasca atele sau alte cele.

Aveam atatea sa va spun /intreb, dar m-am blocat, cred ca de oboseala. Sper sa-mi revin si sa intru din nou. Daca nu, o seara buna va doresc!

Mergi la inceput

na, ca zi am timp de forum si am vazut discutii pe marginea sucului de portocale/sare si alte chestii..

daca aveti timp :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99449

e foarte interesant ca desi sunt mamici active pe forum care scriu, tot sunt unele care actioneaza de parca ar fi mamicile voastre din parc...nu mai inteleg nimic...adica citesti si te informezi si tot incepi cu suc de portocale (atenuat cu lamaie ca cica ii scade aciditatea), sau cu sare in mancare (ca altfel nu accepta copilul) sau si mai si..cubuletze knorr sau maggi in mancare...IN LOC de sare...asta mi-a placut cel mai mult.

dianocica, v-ati dezmeticit ? mai povestim?

Mergi la inceput

Vroiam sa va mai spun ca am intrebat si eu medicul meu dentist despre fluor la bb si mi-a spus no way.

Mergi la inceput