Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
asiza spune:
Anateo, sanatate multa pentru Seba!
Dianarus, ce patirati mai toti trei? Sotu' a scapat? Sa va faceti bine repede repede!
Laura13, asaaaa, mai poti incerca cu Lactuloza, e naturala. Noi am luat Debridat pentru constipatie si ne-am reglat!...cat despre curatarea vaselor lui bb, eu folosesc PUR ca inca n-am citit despre teoria conform careia asta i-ar face rau lui bb...Iar ne pierdem in detalii ...
Miro, priceput...te rog eu sa nu uiti sa intrebi sambata cand o duci pe Kara...aaa, felicitari pentru kk si pp la olita!...hai ma ca nu ti s-a suit nimeni in cap...fiecare si-a spus parerea frumusel, nu?!? mie asa mi s-a parut! pupici...si cu Lostul...intra tu pe imdb.com si acolo afli cand incepe seria 4!
Dia, nu e nicio graba cu activity ball...asteptam, asteptam...multumesc ca te deranjezi......acuma am citit si de maica-ta...e tare meyyy, rosu-n gat, si n-o poate plimba pe Oana
Madaluta, e chiar frumos acolo! Bine ati revenit!
Teutz, si Alexia are rosu in gat? Ce-i cu ei mai frate, in toiul verii se racesc...Sa va faceti bine repede si voi!
Sbogdana, pupici la Zara!
Chinico,
Cleopiciu, portocala e foarte alergena si mai e si foarte acida pentru stomacelul lor...d-aia NU pana pe la 8 luni cel mai repede! Cam asa suna ceea ce am citit! Tu faci cum crezi!
Donia, mai pune poze de pe la Marineland daca ai timp!
Aelita, camuflatii in iarba, zici? ...hai te pup...
Ktrinel, Ariadna, l-am tuns pe Denis cu masina de tuns...adik un prieten a facut-o...eu doar ii cantam si-i povesteam ca sa-i distrag atentia!
Alex, da ,da, mie mi-a fost dor de voi!!!!!!! Am vizionat si pozele...Mark e un dulce ca de obicei, un micut barbatel, iar voi sunteti o familie frumoasa!
Dia, bagajul sigur nu e pierdut, poate doar ratacit momentan...dar nu stiu zau daca-l vor recupera astia in timp util...asa ca ai dreptate, nu scapati de cheltuieli......of of mai mai...
Dianocica, normal ca poti intreba de ce! ...aia cu indesitul parului nu tzine la mine...doar ca sa nu-i fie cald...si pentru ca ma enerva bretonelul ala nicicum!
Ruxandra,
Maine mergem si noi la vaccin...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Dia1609 spune:
chinico, felicitari pt scaun! sa-l stapaniti sanatoase si mancacioase! dar mai ales, felicitari pt legume! si nu-ti mai bate capul, nu e de inteles... si oana a ras azi un borcanel de hipp mixed vegetables dupa ce refuzase cu indarjire minunatele mele legume, care jur ca-i placeau mai mult ca alea de la borcan, dar asta inainte de a fi bolnava si de a bea numai lapte ..am zis merci ca le-a mancat si pe alea, asta e... ne-om intoarce inapoi la ale mele la un moment dat
ruxandra, mamaaaa , 7800? pai cand v-ati grasunit asa? ... ne-ati depasit demult... noi pe la 7100 ... si cu piersica treaba sta asa: i-am luat din aia romanesca, ca deh, sa fie buna, sanatoasa, gustoasa, dar socoteala de acasa ... a fost iecs, cu o strambatura cat casa scanteii si a scuipat-o... dar nu cred ca e din cauza piersicii romanesti neaparat, asa face cu toate fructele in ultima vreme
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by chinico
sa nu se intoarca acasa cu un costum lila,camasi cu flori si cravata cu tom si jerry..al meu asa ar face precis.
Beatrice (13.12.2006)
Ce imagine vesela...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
se pare ca nu avem problema asta, stie sa se imbrace, e f pretentios, se imbraca chiar prea bine , oful meu e ca daca nu ii vine bagajul in timp util strica toti banii pe haine pt el ... hai ca ma aberez, dar el ce face maine ca n-are costum si are o intalnire ultra importanta??
si ideea cu recuperatul e ca noi suntem patiti, ni s-au mai pierdut bagajele acum 2 ani la milano si am primit un big shit fata de ce era in bagaj, si ce era sa fac, sa-i dau in judecata? si am mai avut si bagaje distruse pe banda si neplatite si de atunci ne-am invatat minte sa le infoliem
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Ktrinel spune:
ruxandra, tu vorbesti serios ca teoretic ar putea manca toate minunile alea ?? dupa teoria cui , sunt curioasa...ca noi pe aici ne miram si minunam de mamici care dau asa mancare la copii...e cazul sa facem update la lista? la lista diversificarii ma refer.
azi i-am dat brocoli, impreuna cu cartof dulce si dovleac si le-a primit cu bucurie...mai vedem maine.
Laura13 spune:
salutari mamici!
uite ca pt a doua oara azi ma vad nevoita sa ii dau dreptate mironei, cand va sta bine bine Dani in fundulet il voi pune si eu pe olita, dupa ficare trezire din somn. asta la inceput. cat vrea el, cand nu mai are stare... gata ne-am ridicat. sora mea a facut asa si eu zic ca e ok. si nu il pun neaparat pt a scapa de pampers, dar pt a crea un "reflex" de a face la olita. nu stiu daca e gresit sau nu, eu asa voi face.
fluor... habar n-am, mie nu mi-a spus nimeni nimic... nici macar pediatra care mi-a recomandat sucul de morcov si mar la 2 luni
calciu eu voi da numai pe baza unor analize, de fapt pediatra (particulara) ne-a recomandat analize, dar cred ca mai mult pt fier decat pt calciu.
asiza .... uitasem de lactuloza, maine cumpar si ma apuc. deci.... nu mai dati ca doare..... nu dau portocala. desi sa va zic drept..... chiar daca ii dadeam o diluam fff mult cu apa. oricum am cump si para fruct si maine in loc d sucul de mar ii voi da suc de para. sper sa nu dea in diaree
alexandra bine ati revenit! super pozele!!!
dia ca te stresezi cu mingile noastre, mai ales ca ai ramas singurica! cat despre bagaje..... sa le gasiti cat mai repede!
pupici mamici!
somnic usor!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Somleac spune:
Sunt praf de obosita, o sa va pove si ce probleme am cu femeia care ar trebui sa stea cu pruncii si o sa mai si raspund, dar abia dimineata ca vad .
Acum vreau doar sa o intreb pe Dia daca asa ceva este la premaman.
http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=185&state=toyTypeId=2@elementId=0@ageId=0
Pe mine ma dispera Matia ca de jucariile de bebe s-a cam plicti si trebuie sa-i cumpar ceva, dar nu stiu ce ca toate-s scumpe si nu prea ofera nu stiu ce distractie.
Somn usor ca eu deja sforai.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
ruxandra_sb spune:
la aniversarea celor 6 luni!!! pt Seba de Anateo !
Asiza, , .
Dia, noi fuseram grasuni. Acum, dupa evolutia ultimelor luni, o luam spre stilul slim.
Ktrinel, da dupa 8-9 luni ar putea incepe sa manance. De ce ti se par minuni? Ca doar dovlecel, carne si cereale de porumb mananca deja. Ah, si recomandarea e a pediatrei noastre.
.. am uitat sa va povestesc ca ne-am vazut de curand cu Dragos & Monicabb. Dragos e un smecher si un voinic.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Ktrinel spune:
pai ruxandra, prin dovlecel umplut, ardei umpluti ,etc eu vad carne tocata si nu stiam ca se da chiar si la 8-9 luni .mie mi se parea devreme pt tocaturi.
plus ca aceste mancaruri necesita gatire cu ulei, deci iar aveam intrebari.
in fine, daca tu zici ca merge, merge.
Mirona spune:
Diaaaaa mi-l si inchipui pe Lulu cu o cravata cu Tom si Jerry. hai ca asta fu tare.
ruxandra_sb tnx de explicatiuni - mi se par logice - la faza cu olita - io zic ca nu ma chinui deloc nici eu si nici copila - cand nu va mai dori sa stea pe ea - ma voi executa - deocamdata e super funny sa stam pe ea si sa batem toba, sa gangurim cu mami si sa facem bravo dupa ce fata a facut un pipi mic. Am si e un caz in familie - care a urat olita - dar nu fiindca s-a insistat cu ea - ci pur si simplu nu a vrut-o cu nici un chip - a facut direct la wc - si fara capacul pentru copii - poate ca de aceea as vrea ca a mea sa fie din timp pregatita. Incercam - ce sa facem ... si cu masa de noapte am incercat - daca nu s-a putut- asta e.
Felicitari pentru vaccin, meniul zilnic si kg.
Ktrinel doar nu crezi ca am rabdare sa ma uit la ce difuzeaza astia pe la noi pe la tv. Descarcam cu nerusinare de pe net si ne uitam de cum apare un nou episod pe ABC.
deci - ultima faza a fost cu moartea lui Charlie si reusita comunicarii cu nava salvareatza.
Asiza ieri nu zicea nika pe imdb - azi nu am mai avut nervi sa caut - pana nu apare un nou episod vreau sa uit de lost - sunt atat de fiarta ca abia ma abtin - asa ca mai bine tai raul de la radacina .... deh! obsesiile astea.
v-am pupat pe toate si o noapte frumoasa va doresc.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Ktrinel spune:
asiza, pai si chiar asa distrat , a stat la tuns? ce cuminte...
dandusa, any news ? a_deju, mai scapa si tu pe aici un amanunt ceva...