Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by chinico
a_deju, dia... ce model e scaunul de masa pe care l-ati luat? chicco si mai cum il cheama...sa ma holb si eu dupa el ca deja nu se mai poate, a devenit urgenta nationala..
Beatrice (13.12.2006)
chicco polly double phase cu broaste ... huh, e bine?
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
aha, exact asa :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
anateo2004 spune:
azi baietelul meu face 6 luni.Seba sa cresti mare si sanatos!
inca are muci.acum sunt ff vascosi,abia ii scot,sunt adevarati monstrii.oricum suntem pe drumul cel bun zic eu.
multumesc celor care s-au gandit la noi
eu sunt cam agitata,caut gradi pt fimea.de la 1 iulie vreu sa o duc.simpt nevoia unei pauze,am inceput sa am din ce in ce mai putina rabdare,cred ca asa e cel mai bine.oricum vroiam sa o dam din toamna.toata operatiunea presupune destul de mult efort.trebuie sa ma duc sa vizitez.si in final sa aleg.oricum preturile sunt ff piperate.dar asta e.
dandusa tinem pumnii!
ma duc ca seba dormi o juma de ora.a si azi s-a sculat pe la 5 fara ceva
pupici
Mirona spune:
Lia am uitat sa-ti raspund.
Deci - bazinul e pe langa complex - statia Cluj - e ca un fel de Beauty Center. Miercuri si sambata program pt bebelusi. Cu cat ii duci mai devreme cu atat se obisnuiesc mai usor si nu le va mai fi frica de apa adanca.
Freza scurta o vezi la pozele de la semnatura - luna VIII-a.
in alta ordine de idei:
ma convinge cineva sa dau CALCIU la copila? Sau fluor?
pediatra nu ne-a dat asa ceva, am auzit pareri si pro si contra.
Eu sunt pentru a NU da asa ceva copiilor, calciu sa-si ia din papa, iar fluorizare/fluorurare - sau cum i-o fi zicand, ii va aplica dentistul pe dintii definitivi - pana atunci ... nika.
Pareri?
am uitat sa ma mai laud cu ceva - acum vreo doua zile am facut primul kk la olita - avem si dovezi (mama Danita stie "de ce"). Am inceput sa pun fata pe olita de la 7 luni - dupa fieare somn (in casa) - daca face ok - daca nu ... iar ok. Mai mult de 3-4 minute nu tin fata pe oala.
Noi, in general o comitem (kk) in timpul mesei - asa ca mi-e usor sa o iau din scaunul de masa si sa o pun pe olita pentru o mica pauza. chia incantata, pot spune. Sa vedem si continuarea.
am pus poze noi - cea mai importanta - incepe sa se vada dintisorul!!!
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
madaluta spune:
dianarus:Am fost cazati in Nisipurile de Aur, la hotel Elena de 4 stele, cu ALL Inclusive la 30 euro pers pe noapte ( copiii pana in 12 ani nu platesc decat 3 euro taxa de statiune. in rest nimic). Am cautat pe la mai multe agentii pe net... dar nu toate ne puteau face rezervarea asa din scurt cum am vrut noi.Adica miercuri cautam sa rezervam pt vineri. O agentie din Pitesti-Euro Sprint Travel ne-a rezervat in conditiile cerute de noi si joi dimineata la 10 aveam biletele la usa prin curier( banii ii depusesem in cont miercuri d.a)Am fost cu masina noastra, dar am mizat pe faptul k hotii or avea si ei gusturi mai rafinate si n-or fura Loganuri..
mirona:darius s-a comportat foarte bine la drum, cum de altfel se comporta de obici in scaunelul lui..adica adorame in primele 10 minute,da nici drumul nu este extraordinar de lung . Din C-ta pana la nisipuri sunt 160 km..din care 60 pana la Vama veche...El a mers si la dum mai lung decat asta( constanta-turnu magurele) si tot a dormit in majoritatea timpului...
A_deju: ati fost si ati facut cumva galerie la fata locului si noua nu ne spuneti nimic??Beti visinata asa singurei pe sub mustati???dandusaaa, vrem si noi..k eu una m-am cam betivanit la Nisipuri...k de,.. un bar intreg la dispozitie, cu baututra una si una, fara sa bagi mana de fiecare data in buzunar..nu gasesti in fiecare zi....
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
danutz spune:
La multi ani Seba de Anateo, pt cele 6 lunisoare implinite! Sa te faci bine repede repede, sa te faci mare, sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!
La multe lunisoare fericite si pt Alexandra Ioana de Claire!
Anateo, tinem pumnii sa gasesti o gradinita buna si sa fii multumita! Sa ne tii la curent!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Teutz spune:
Salutare!
Dianocica, Luly, Yagmur, Ariadna, multumim pentru urari!
Am fost la dr azi, pentru vaccinul de 6 luni, dar l-am amanat pentru ca… Alexia are rosu in gat. N-are febra, n-are mucisori, doar o tuse seaca. Asta e, o sa treaca repede si facem si vaccinul. A luat 500 de grame luna asta, are 7,400 kg si 63 cm. Dr a zis ca e f bine. Ne-a mai spus si ca se vad dintisorii sub gingie, deci in curand vom fi si noi iepurila!
Sa va spun ce faza am vazut la policlinica in sala de asteptare? O fetita de 9-10 luni cu mama si bunica. Mama ii da fetitei biberonul cu suculet, pustoaica suge putin si scapa biberonul pe jos. Biberonul se rostogoleste pe sub carutul meu si ajunge sub o banca din sala de asteptare. Mama, care tocmai venise de la o tigara, ridica biberonul, trage bine cu mana de tetina, ca sa o curete de praf, suge putin tetina, ca sa se asigure ca nu a mai ramas nici urma de microbi si... ii da biberonul din nou fetitei, care incepe sa suga cu pofta! Marfa, nu? Mi s-a intors stomacul pe dos!
Asiza, sa-i fie bine lui Denis noua tunsoare! Ii sta super!
Ktrinel, la multi ani fericiti de casatorie!
Aelita, ce scumpa e Sofia cand rade!!! Imi vine sa o mananc! Iar catelul ala e mortal!
Danutz, noi suntem aici si ca sa ne ascultam pasurile unele altora! Cum sa ne deranjeze mesajul tau? Imi pare rau de soacra ta, dar intr-adevar e cam naspa in doua camere si cu copil mic! Ce batut in cap e cumnatul tau! Parca ar fi frate cu sotul unei colege de-a mea de serviciu. Si ala a stat acasa o gramada pentru ca voia sa-si gaseasca din prima un serviciu cu salariu mare, evantual o functie de conducere, sa i se dea masina si telefon, in conditiile in care nu avea decat liceul. Sper sa gasiti o rezolvare pentru problema asta!
Madaluta, bine ai revenit! Foarte frumoase pozele! Mi s-a facut un chef de balaceala cand am vazut piscina aia! Naparstocul e un scumpic!
Dianarus va saluta magareatza shefa (adica io, in locul aleia de-si zice dianarus78) si alti doi magarushi dragutzi (adica marc si ianis), unul mai magarush ca celalalt. Sanatate multa, multa! Sa va faceti bine toti trei repejor!
Sbogdana, ce haioasa e Zara! Poate vrea sa manance singura, mai!
Mirona, ce bine se vede dintisorul! E nu ii voi da fluor Alexiei. De calciu nu stiu ce sa spun, o sa-i dau branzica ccc calcica. Felicitari pentru kk la olita!
La multe lunisoare pentru Sebastian de Anateo si Alexandra Ioana de Claire! Sa fie sanatosi si sa aduca numai bucurii parintilor!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Laura13 spune:
fetelor... nu degeaba sunt disperata.... ceai nu bea deloc (miro nu pot sa il conving deloc sa bea), iar cereale, dia, nu ii mai dau de vreo 2 sapt... si oricum ii dadeam orez+porumb de la milupa. para, repet, in fiecare dimineata, tot degeaba. mai astept vreo 2-3 zile si, chiar daca dati cu rosii sau cu biciu, eu ii dau portocala.
vroiam sa va mai intreb: pana la urma cu ce trebuie spalata "vesela" bebelusilor? ca am inteles ca axion, pur si alte chestii de astea nu sunt indicate, dar at cu ce??? ca cel putin castronul din care papa piureul de legume si care are si ulei (apropo... ulei de masline in fiecare zi, da?????) trebuie spalat cu ceva!!!!!
pupici!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
cleopiciu spune:
Am intrat un pic pe fuga...
LAURA ,CE LAPTIC PAPA BEBE ,FORMULA?daca papa formula pune ceai de musetel cind ii faci lapticul....,ieri Daria nu putea sa faca si era agitata i-am dat un pic de suc de portocale si dupa o ora a facut ,de ce nu ar fi voie? Cind sunt unii pediatrii care recomanda la 2 luni jumate....
PUPICI!!!
Mirona spune:
- un BIG pentru sarbatoritii zilei!!!
Laura - plizzz mai incearca si faza cu laptele praf cu ceai ... inainte de a-i da portocala - in loc de apa fiarta si racita - pune-i ceai de fenicul.
TNX pentru cele ce mi-au raspuns la intrebari - si tnx si pentru cele ce vor mai raspunde - presimt ca se trezeste terorista si nu mai apuc io net pe ziua de azi.
pupici la toate, toate.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Dorsilia spune:
HELOU!
MIRONA, merci mult de detalii. As incerca si eu poate se mai fortifica si buburuza mea, adica revine la sentimente mai bune cu papa solida, dar zau, n-am tupeu, timp...
buburuza mea nici borcane de fructe nu vrea, nici fructe goale. Duminica-mi face 6 luni si ma iau de cap si dau cu el de pomi in parc cand vad cum papa altii si ma gandesc cum sta ea cu gura punga sau scuipa.
Ma apuc sa cumpar si borcane de legume, altceva ce sa fac? Si culmea! ii e foame dar refuza legume, cereale, fructe, doar lapte vrea.
oare daca o las sa flamanzeasca la modul mai aprofundat asa, mai spartan, o sa accepte si ce vine din lingurita ? (nu ca ar bea din bibe supa, oricum ideea e sa ajungem pe pireu nu sa umflam burta cu zemuri chioare)
Cand era Dani de varsta ei si i se facea foame casca gura la orice, absolut si urla ca disperatul dupa fiecare lingurita daca faceam o pauza sa-l sterg. Nu apucam sa-i indes lingura dupa lingura la cum inghitea el. Apoi brusc adormea in scaunul de masa, era asa dulce cum ii pica in piept caputul dupa ce umplea bine burtica.
Buburuza mica insa e sclifosenia in persoana. Cred ca a fost un accident ca a vrut alaltaieri sa pape aproape un borcanel de legume (turnasem eu in borcan gol pireul facut de mine sa vad cat papa, cantitativ). E o nebunie dar am impresia ca e atat de sclifosita de trebuie sa ma apuc sa numar feliile de morcov, cartof, dovleac, ca sa stiu care-i aroma ce o agreeaza, in ce concentratie fiecare, etc. Bine zice sotu ca o sa ma transform in Marie Curie la bucatarie, cantarind, masurand, ca fata mea nu vrea domle sa pape mai popular asa cum papa 99% dintre copilasi.
Nu vreti sa vedeti stiva de oale din chiuveta facuta doar pt legumele cu carne ale ei, 2 feluri, si nici unul nu ii place Jur ca sunt depasita la modul cel mai serios !!!
acusi ii dau din oala noastra si gata. I-as face un piure de cartof cu lapte de vaca subtiat si un gr de sare, poate -poate
suntem singurele biberonare ramase pe tusa la diversificare de aici
LMA celor ce au implinit niste lunisoare!