Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dorsilia, stati calmi ca nu sunteti singurii care papati doar lapte!!!
Rares al meu are zile cand daca papa 2-3 lingurite de pireu de para/morcov nu mai papa supa deloc. Sau daca bea 50ml supa nu vrea sub nici o forma si morcopvul pasat sau altceva. Si normal ca cu apa chioara nu se satura. (apropo, nici apa nu vrea decat daca moare de sete si nu primeste lapte). Dar am zis, rabdare, rabdare, de 3 ori rabdare.Cred ca o sa incercam si cerealele, alea macar au gust de lapte...ca nu stiu ce sa mai fac!
Asa ca rabdare si tutun, vorba fetelor!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

repede repede ca ma grabesc...gata cu plictiseala...

Laura, da-i pruna...dar oare gasesti??? asta-i intrebarea...mai incearca altceva pleaseee pana sa ajungi la suc de portocale...si daca-i dai pana la urma, lungeste-l cu apa...pupici...mai revin io la tine diseara cred...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by chinico

a_deju, dia... ce model e scaunul de masa pe care l-ati luat? chicco si mai cum il cheama...sa ma holb si eu dupa el ca deja nu se mai poate, a devenit urgenta nationala..

Beatrice (13.12.2006)

chicco polly double phase cu broaste ... huh, e bine?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

sar`mana.
valeu....139...si fara broaste...cu dungi...

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

citit rapidescu pe diagonala diagonalei.

laura si noi avem probleme cu kk in ultimul timp, matzocul bea apa si ceai si tot degeaba.
asa ca i-am scos morcovul si marul(ambele constipa) si i-am dat la masa de la 11 numai piersica iar in legume am fiert numai o morcoveata in supa dar nu i-am pasat-o.
iaca m-a fericit azi deja de 2 ori (asta dupa ce suntem la regimul fara alea de sus de 4 zile..).
incearca si asta.
..orice inainte de portocala..

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

De ce nu portocala?chiar ca nu stiu .....luminati-ma si pe mine ,va rog ....Eu i-am dat de 3-4 ori pina acum doar 2 -3 lingurite si ii mai storceam un pic in marul cu biscuite citisem eu pe net ,ca e bine....,dar nu intodeauna....
PUPICI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

chinico, aici a fost 515 lei la reducere, da? tocmai a venit o cunostinta din germania si l-a luat la 100 euro, dar nu stiu ce model .. da' lasa ca face banii, si numa' daca shefa povesteste cu broastele in loc sa mance

laura, dc ii dai formula, inlocuieste jumate din cantitatea de apa cu ceai (daca de ex ii prepari bibe cu 200 ml de apa si x cupe lapte praf... na, acum fa-i cu 100 ml apa si 100 ml ceai de musetel si cupele de lapte praf) ... noi asa am facut inainte sa ne diversificam si a tinut ... nici de la legume nu face? nici de la para? incearca niste prune din alea mari... nah, ca e grele! tinem pumnii .. si te rog eu nu te mai gandi deloc la suc de portocala, ca faci mai mult rau decat bine.. pe termen lung e rau tare!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

dorsilia, incerca de la Hipp mixed vegetables, asta-l manca Oana acum , desi ce am preparat eu nu vrea... cine stie, poate vrea si andreea ... si treptat ajungi la ala al tau

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

asiza, imi place freza lui Denis , e leita cu a lui Cristi... doar ca al meu e netuns, e la faza in care de abia i se indeseste perisorul.

Yagmur, ai, n-ai timp, esti tot de-a noastra, eu ma gandesc la tine si ma bucur cand reusesti sa postezi. Intra cand poti si da-ne vesti despre voi. Pup Luchitul

danutz, imi pare rau de problemele voastre, e greu si pentru soacra ta... sper sa gasiti o solutie care sa va multumeasca. Orice familie are si cate o problema uneori, la tine soacra e buna in schimb cumnatul...

a_deju, sa ne pui poze cu Ing in exercitiul functiunii ... doar daca merita sa strici pozitiile pe el, desigur.

madaluta, super pozele ! Mi-ai facut un dor de duca... Si ce dulce e Darius!

dianarus, sanatate la toti trei! Enervanta tusea asta, pe Roxana o tinea si 3-4 saptamani, mai nou am descoperit ca ii trece mai usor cu sirop Stodal, in rest nimic nu o calma.

bogdana, vad ca Zara manuieste bine lingurita, in curand scapi si o sa pape singurica

Ma cheama.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asiza,am vazut pozele cu camuflatii in iarba!
manca-l-as pe Denis cu buculitele lui de frumos!
danutz,mai ,dar ce pretentii de salarii peste 800 de euro,si bacul nu-l avem !!!!
dar soacra ta nu are casa? de ce sta la fiu-sau cu chirie?
o sa scape ea de stres,o sa scape si cumnata-ta de stres,si o sa iti bagi stresul la tine in casa !
nu ai cum sa convietuiesti cu soacra,oricat ai vrea.
ce nasoale sunt situatiile astea limita ! dar ea nu arre casa ??pensie?? vreun loc la tara,pe undeva?
si cum zice si asiza,bani la un trantor nu as da.
soacra ta cati ani are?
pana la urma trebyuie inteleasa si cumnata aia a ta,ca sigur nu ii e bine cu soacra.ca una e ce va soune voua,alta o fi la ei in casa,cine ii stie.oricat ai vrea,e grea convietuirea asta.abia traiesti cu mama,dar cu soacra!
stai ca citesc al doile amesaj al tau si acum choir ca nu mai inteleg.
este din Braila,si de ce trebuie sa stea in Bucuresti daca nu are unde sa stea?
eu zic sa nu te arunci la o casa mare pt soacra,daca o faci,fa-o singura.
madaluta
misto condtii zici ca au bulgarii! pai atunci merita sa va duceti acolo,si nu la noi.
foarte frumoase pozele!
dianarus
,sanatate,sa va treaca tusea repede !
sbogdana,catelul e al mamei,vine in weekend,si copilul cu animalutul se impaca bine,adica nu prea se baga in seama
catelul nu indrazeneste sa se apropie de ea.sofia se uita un pic,dar nu o atrage tare.o singura daca a tras-o de-o ureche pe Boni
anateo,felicitari pt 6 lunisoare !!!
Mirona
,foarte bine faci ca esti pt a NU da calciu si fluor. eu aici am intrebat de fluor,ca tot asa cineva din Romania m-a rugat ,si mi-au spus ca nu se mai da asa ceva la copii de foarte multi ani,ca inainte si la ei se dadea,dar de muuult nu mai au in farmacii !
deci,daca au retras,inseamna ca pe undeva face rau,asa ca eu nu as da.
de calciu mi-a zis acelasi lucru,nu se da decat in cazuri extreme,cand analizele cer asta,si asta se intelege cand copilul e bolnav.
cleopiciu
nu e recomandat sucul de portocala inainte de 6 luni.
sau mai tarziu...noi inca nu am implinit si nu m-am uitat exact cand se incepe.e foarte acid pt stomacel.

S.

Mergi la inceput

aelito, danutz are nevoie de soacra ca are grija de bebele ei! na, asta da situatie limita... io va tin pumnii sa iasa bine
aelito, tu pe unde locuiesti? ca m-am intrebat adesea, dar chiar nu am apuycat sa te intreb

noi de azi suntem singurele pana vineri, tati e in portugalia, si eu sunt cam obosita... sper sa facem fatza impreuna, mai ales ca pe maica-mea nu ma pot baza... in general... si acuma, am rugat-o zilele trecute sa vina sa ma mai ajute cu oana, si a zis ca da, ma ajuta, si azi ce credeti? ma suna sa-mi zica ca e bolnava am zis ca-mi iau campii ... si am intrebat-o ce are? rosu in gat! i-am zis: lasa draga ca poti sa impingi o ora caruciorul si daca ai rosu in gat, sa apuc sa-mi fac si eu cumparaturile ... asa ca am trimis-o afara, i-am dat o masca sa aiba in caz ca tb sa o ia pe oana in brate, si astept sa ma strige, ca a trecut ora si eu am venit de la cumparaturi

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput