*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 27
Secman spune:
Nici eu nu prea inteleg ce se intampla ,pe extrasul de cont se vedea ca cei de la Lr au incercat sa-si retraga banii ca mi-au luat ceva comision nu mult in jur de 0.20 Ron.Cred ca si BAnca a avut ceva probleme .
Nu stiu ce se intampla.
Am vazut ca am fost intrebata daca mi-au inchis conturile ,da eu am cerut sa-mi anuleze un cont cel cu probleme si ei mi-au blocat ambele conturi ,contul prietenului meu inca este activ.
claujro spune:
quote:
Originally posted by Secman
Nici eu nu prea inteleg ce se intampla ,pe extrasul de cont se vedea ca cei de la Lr au incercat sa-si retraga banii ca mi-au luat ceva comision nu mult in jur de 0.20 Ron.Cred ca si BAnca a avut ceva probleme .
Nu stiu ce se intampla.
Am vazut ca am fost intrebata daca mi-au inchis conturile ,da eu am cerut sa-mi anuleze un cont cel cu probleme si ei mi-au blocat ambele conturi ,contul prietenului meu inca este activ.
Comision? Sincer nu am mai auzit pana acum de asa ceva. LR nu am auzit sa ia comision!!!!! Pai si daca nu au luat banii nu era logic nici sa nu trimita produsele?
Deci tu ai cerut sa-ti anuleze contul si ei s-au conformat...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Jasmine spune:
Cred ca mi-au blocat ambele conturi,al meu si al sotului meu.Eu nu m-am certat cu Sabine.Pur si simplu dupa multe comenzi Ok una nu a sosit si mi-am permis sa-i scriu chestia asta.E clar acum ca pentru indrazneala asta sunt considerata client cu probleme.Cum cele 2 conturi aveau acelasi nume de familie si aceeasi adresa,mi le-au blocat pe amandoua.Am incercat in nestire azi sa dau o comanda si nu se poate.Cel putin la contul meu e varza.Practic nu e inchis dar e de nefolosit.La pagina cu livrarea imi da numai "livraison dans relais colis",ceea ce e clar ca nu se poate.La a "n"-a incercare apare "livraison a mon domicile" dar nu-mi accepta cardul.
pe cele 2 conturi (al meu si al sotului) am platit pana acum cu 3 carduri Mastercard diferite.Ei bine,acum nu mai e bun nici unul din cele 3 carduri pe nici unul din conturi.Primesc invariabil acelasi mesaj,cum ca nr cardului e gresit.Doar nu m-am tampit,sa nu mai stiu nr de card.Nici nu am alte carduri,deci cu astea am platit.
Sunt foarte dezamagita de atitudinea lor.
Ideea e ca daca ati dat comenzi si nu va vin pachetele trebuie sa va tineti gura daca vreti sa ramaneti cliente LR.Cum ati indraznit sa anuntati ca un colet nu a sosit...gata!LA REVEDERE!
claujro spune:
Jasmine, hai nu mai fii suparata! O sa gasim noi o solutie sa fie bine si sa poti comanda si de acum inainte! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
amarantina spune:
Jasmine, si mie mi s-a intamplat sa-mi refuze cardul de n ori. Tin minte ca o data am bagat numarul de 8 ori si a 9-a oara l-a acceptat. Deci de 8 ori mi-a zis ca plata e refuzata. Mi s-a intamplat numai cu cardul de la HVB si asta pt ca e o banca de kkt si vad ca nici acum dupa ce a fuzionat cu Unicredit tot n-au rezolvat problemele. Cardul de la ing il accepta instant. Cu cardul de la HVB am avut probleme si in oras. La Cora mi s-a intamplat sa nu-l accepte si eram fara un leu in buzunar si cu toate produsele puse deja in pungi in cos. A trebuit sa las cosul acolo, sa ma duc la ATM si sa scot cash, noroc ca asa a functionat.
Deci nu cred ca ti-au blocat conturile LR.
aissa spune:
Neata!
Jasmine cred ca era o eroare la tine, totusi. Am simulat chiar acum, pe contul meu cu probleme (e adevarat ca nu l-am mai folosit demult si se poate sa ma fi uitat Sabine?) si merge data comanda, iar pt ca nu am bani pe card a aparut mesajul: Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.
O sa incerc la misto si pe contul sotului, cel care, daca e sa fi blocat conturile de saptamana trecuta ar fi fost unul din cele cu pb.
Poze
aissa spune:
Am incercat si pe contul sotului si la fel, merge, ma refuza ca n-am bani.
Am intrat asa si am pus ceva la misto in cos, si am dat peste ceva dragut, pacat ca nu au masuri de copii. Ce inseamna masura 180? Au de la 150 la 180, dar banuiesc ca sunt mici, de fete inalte si slabe?
Asta e chestia: www.laredoute.fr/vente-la-veste-de-treillis-mixte-active-wear.aspx?productid=324068164&documentid=321407&categoryid=23112477&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank"> geaca
Poze
cin spune:
neata fetele...
revin mai tarziu, dar intreba Claudia parca de comision...eu platesc un comision de schimb valutar (vreo 0.1%), dar plata catre LR nu se comisioneaza
verific si eu conturile...am doua pe acelasi nume de fam, aceaasi adresa...al meu cu bube nu merge iar al sotului, de pe care n-am comandat pana acum pare sa fie ok. oare sa fac comanda de pe el??
soanso spune:
neata ,
comanda mea de ieri apare la suivi "a domicile" ,deci e pe drum![]()
aissa, masurile de la aubaines fille,garson sunt dupa inaltine 150/1m.50cm, la adulti nu vin ,poate doar daca sunt foarte slabi(gen sticks).
jasmine,mai incearca si azi si daca nu poti da comanda deschide alt cont pe alt nume .
(clientii la care li se blocau leg. isi faceau altele ,pe alta firma si tot cumparau ),nu te lasa si mai bombardeaz-o pe Sabine cu mailuri pana iti rezolva problema chiar daca iti inchide contul respectiv .nu se poate sa ne lasam chiar asa fraieriti ,ce ne cred tampiti.
am scris mai demult tot la acest subiect atunci cand a avut nushulica pb aceea cu adidasii ca ar tb sa vedem unde putem face reclamatii la OPC din Franta(la noi cand venea o recl de la OPC(formular tipizat) cu nr. de inreg ,termen de rezolvare,tb obligatoriu sa punem pe formular un raspuns pro sau contra cu argumente ,semnat ,parafat ,modalitatea de rezolvare....in FR nu o fi la fel?
si sa fim seriosi daca nici cazul "osaka" nu o sensibilizeaza pe Sabine dati-mi voie sa va zic ca e batuta-n cap 

SOSO
aissa spune:
S-o sensibilizeze??? Nu m-ar mira sa o acuze pe Jasmine ca a furat hainele lu' Osaka.
Jasmine chiar, i-ai scris despre cazul Osaka Sabinei? Tare sunt curioasa ce raspunde.
Poze