*** LA REDOUTE (29)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

deci nu e asta cu banii insuficienti.Atunci ce naiba e ?

am patit-o si eu, desi era totul in regula. Incearca mai tarziu.

Fetelor, cu Sabine treaba e asa: puteti face comenzi dar daca nu ajunge coletul... deveniti "client cu probleme"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Maine ma duc sa bag 10 euro sa-mi comand o geanta pe care azi au redus-o. Numa sa stea redusa pana maine ca la astia..nu stii niciodata ce gasesti cand deschizi site-ul.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

69345 - reduce 20 din 30 euro (fara prix mini).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu mai am o intrebare, ca incepatoare: coletele care s-au "pierdut", sunt mici sau mari? Si un songur colet deodata?

Ca mi se pare mai mare probabilitatea sa se "piarda" un colet mic decat unul mare (ca pentru cel mare s-ar gandi si cei de la posta ca se streseaza omul mai mult sa il obtina, si e mai vizibil daca ar pleca cineva cu asa ceva acasa ).

Pe de alta parte, daca fac 2-3 comenzi deodata, mi se pare mai mare probabilitatea sa ajunga toate... altfel pot sa fac scandal ca asa cum a ajuns unul trebuie sa ajunga toate, si ma indoiesc ca dispar mai multe deodata pe acelasi destinatar...

Ma tot gandesc, sa stiu cum sa ma orientez cu comenzile pe viitor...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

He he he.. geanta pe care eu am luat-o cu 19 euro si m-am ofticat ca s-a facut apoi 17 euro acum e 30 euro www.laredoute.fr/vente-sac-velour-la-redoute-creation.aspx?productid=324118654&documentid=207607&categoryid=22907573&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">ASTA"

Tocmai am primit mail de la ei...ia sa vad...Les mégas réductions de l'été, jusqu'à -65% !...nimic nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ce mail Claudia?

La mine comanda s-a modificat deja "en cours de preparation" asta inseamna ca a fost deja verificata nu?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Mail cu Aubaines, nimic nou! Si la mine e la fel la suivi, sunt sigura ca o trimit! Sper sa si ajunga! Mai, dar zapacesc astia preturile intr-un hal!!!!!

Diana, nu stiu cum e cu coletele pierdute daca au fost mici sau mari ca si volum, pot sa-ti spun ca eu am facut 5 comenzi intr-o zi, in decurs de cateva minute una de alta si 1 colet a venit intr-o zi si celelalte 4 la cateva zile distanta de primul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Parca Secman scria ieri-alaltaieri ca Sabine i-a anulat ultimele 2 comenzi si a zis ca-i trimite 2 cec-uri?

Oare asta se va intampla daca mai dam comenzi?

Hm, da mie mi-au luat banii din cont si am asteptat 3 saptamani pachetele si nu am primit nimic ,am trimis email pe site-ul lor oficial si nu mi-a raspuns nimeni ,am luat adresa Sabinei de pe forum si in sfarsit a raspuns Sabine ca mi-au blocat banii si mi-a cerut copie dupa BI ,card si extras de cont ,e si a trecut 1 luna si jumatate si nici macar nu mi-a zis daca imi va trimite banii sau nu deja sunt nesimtiti ,banii iau retras dar nici macr nu m-au anuntat ca nu vor sa mai livreze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

quote:
Originally posted by cin

hai ca am cautat mesajul...
Secman... mai lamureste-ne...aveai mai multe conturi si unul dintre ele ti l-a inchis sabine? i-ai scris tu? au fost pb pe contul ala?

Aveam 3 conturi unul pe numele prietenului meu ,unul pe numele soacrei s unul pe numele meu ,am facut 2 comenzi pe numele soacrei si 2 comenzi pe numele meu cu acelasi card si cei de la Banca noastra Procredit Bank au blocat banii pentru primele 3 comenzi facute in aceeasi zi , pentru aceasta comanda cei de la Lr au retras banii dar nu au trimis nimic pentru ca au crezut ca este o frauda cred.
Pe data de 07mai am facut o alta comanda pe numele meu ei si-au retras banii dar nu au trimis nimic .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Secman

quote:
Originally posted by cin

hai ca am cautat mesajul...
Secman... mai lamureste-ne...aveai mai multe conturi si unul dintre ele ti l-a inchis sabine? i-ai scris tu? au fost pb pe contul ala?

Aveam 3 conturi unul pe numele prietenului meu ,unul pe numele soacrei s unul pe numele meu ,am facut 2 comenzi pe numele soacrei si 2 comenzi pe numele meu cu acelasi card si cei de la Banca noastra Procredit Bank au blocat banii pentru primele 3 comenzi facute in aceeasi zi , pentru aceasta comanda cei de la Lr au retras banii dar nu au trimis nimic pentru ca au crezut ca este o frauda cred.
Pe data de 07mai am facut o alta comanda pe numele meu ei si-au retras banii dar nu au trimis nimic .

Ceva nu inteleg aici. .. De ce banca din ro a blocat banii pe care trebuia sa-i ia LR? Apoi cum de LR si-a luat banii? Si de ce au crezut ca este o frauda? Nu pricep...sincer... Au luat banii cum spui in primul mesaj sau nu au luat banii cum spui in al doilea???
Si nu este posibil sa iti ia banii si sa nu-ti trimita nimic pe motiv ca e o frauda..in ceea ce priveste banii sunt foarte corect... asta am verificat-o si noi!

Mergi la inceput