*** LA REDOUTE (29)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna!

In primul rand :Mada , Clau-ce poze frumoase iar de copii ce sa mai zic...

Si eu am o comanda din data de 6 ,zi in care au facut astea de pe LR valuri ca nu mai trimit colete spre RO si totusi dupa pranz au inceput sa preia dinou comenzi asta dupa ce dimineata nu te puteai loga .Eu sunt optimista si sper ca va ajunge.
Si eu cred ca Sabine aceasta incearca intimidarea noastra , ca vorba lui Soanso sunt atatiea oameni in RO care or fi comandat zilele acestea bine mersi.Si eu cred ca daca ar sista cu adevarat livrarile ar trimite fiecaruia dintre noi cate un mail in care sa ni se spuna clar ca nu mai avem ce cauta pe acolo , nu ne-ar mai trimite tot felul de oferte pe mail si ne-ar inchide si conturile.Cel putin mie asa mi se pare normal nu sa ne lase in ceata.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Jasmine, eu parca am retinut ca lui Secman i-a anulat 2 comenzi, dintre care una din 17 aprilie, parca...tre sa citesc din urma...deci nu cred ca e vb de comenzi recente. probabil or fi fost alte probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

feli, frumoase bijuterii

soanso, iti tinem pumnii sa soseasca comanda! Ce ai luat?

catusha, la fel! Tinem pumnii sa fie bine!

andreeap, nu prea stie stanga ce face dreapta, ai dreptate!

Antonia, sa le purtati cu placere! Foarte dragutze, tricourile alea le-am luat si eu ieri...zici tu ca sunt doar de parc...asta e!

adina, multumesc!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

hai ca am cautat mesajul...
Secman... mai lamureste-ne...aveai mai multe conturi si unul dintre ele ti l-a inchis sabine? i-ai scris tu? au fost pb pe contul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by cin

Jasmine, eu parca am retinut ca lui Secman i-a anulat 2 comenzi, dintre care una din 17 aprilie, parca...tre sa citesc din urma...deci nu cred ca e vb de comenzi recente. probabil or fi fost alte probleme

Si din cate am citit eu i-au inchis si contul

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

asa e...retinusem eu prost.(nu stiu de ce nu pot sa copiez mesajul lui Secman) deci i-au inchis un cont...dar cand facuse cele 2 comenzi de pe el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

fetelor, am si eu o intrebare intrebatoare:
este cineva care sa fi primit mail nesolicitat cum ca s-au anulat livrarile in RO?
eu una nu am primit asa ceva, dimpotriva, am primit cod de reducere

oricum eu scriu acum de pe sit si-i intreb explicit, va tin la curent.

poop u all!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nu mai are rost sa intrebati, gata, ca are deja raspuns standard individa Mai stati putin ca nu murim daca mai asteptam. Eu ce sa mai zic, ca am cosul plin de si daca anuleaza livrarile o sa vedeti o sinucidere/harakiri/atac cu oua in fata/asupra sediului LR[
Dar speranta moare ultima

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

clau ,am comandat astea:
http://www.laredoute.fr/vente-le-coupe-vent.aspx?productid=324079413&documentid=321407&categoryid=23112008&single=&hasnext=1&hasprev=1,a vazut-o sotu si ii place

http://www.laredoute.fr/vente-sac-souple-femme.aspx?productid=324117366&documentid=207607&categoryid=22907573&single=&hasnext=1&hasprev=1

asta pt mine ,sper sa fie ceva de capul ei.
acuma ma gandeam ca nu voi fi acasa peste doua saptamani cand ar tb sa ajunga coletul da nu-i pb il scoate socrela.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Si eu propun sa nu-i agitam acuma...

Sa stam linistite putin, poate se linistesc apele...

Eu una o data ce imi vad produsele, intentionez sa mai pun o comanda daca se mai poate.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput