*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 23
claujro spune:
Anca, geaca e ok
si sper ca si geanta sa fie frumoasa si practica! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by Secman
Sincer cred ca o sa ma lipsesc de acest site... NU inteleg de ce nu blocheaza conturile sau nu blocheaza comenzile, ei bine mersi iti iau banii din cont, apoi alergi de nebun pe ici pe colo sa-ti recuperezi banii si aia care mai raman dupa taxe si comisioane !
Mai ales ca acum 2 saptamani cnad i-am intrebat despre retragerea pe care au facut-o din contul meu desi era blocat de catre banca, ca sa ma autentific zic ei mi-au cerut copie CI si copie a cardului de credit ! Acum mi-au trimis mail ca mi-au sters un cont, dar de fapt cred ca amandoua au fost sterse .... NIci nu stiu ce sa mai zic , in urma cu 2 luni de zile totul era roz, acum dupa ultimele intamplari vad ca din ce in ce apar mai multe probleme !
Cin aici spune ea ca i-au incis amandoua conturile iar mai sus scrie ca in 7 iunie a primit un mail in care o anuntau ca i-au inchis contul , asta in urma unui mail trimis de ea
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
andreap spune:
eu ma agit ca-i vb de conmanda asta ultima
...sper sa vina produsele,sau macar banii inapoi,fara complicatii..apoi,faca ce vor!daca renunta,asta e,nu ma strang de gat,ce putem noi face?....gasim noi pe altii..sper
Pupici si bafta cu coletele
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ionela-roxana spune:
Buna fetele ,
Cred ca acest subiect e foarte des accesat pe Dc....
Acu zau ca nu mai stiu ce sa inteleg,citind de aici i-am scris ieri lui Sabin si ceream ca in cazul in care comanda facuta in data de 7 nu va fii livrata "pe motiv ca nu livreaza in Romania" sa nu ia banii de pe card pt ca eu nu sunt dispusa sa astept70 zile sa-i recuperez.
Eu mai corespondasem de cateva ori inainte,ba chiar i-am spus ca am si eu un magazin on-line si stiu ca e greu de lucrat cu posta.
Mi-a spus ca se sisteaza livrarile in Romania doar pt conturile care au fost cu probleme si sa stau linistita ca pachetul meu a plecat in data de 8 .
Astea fiind spuse.......nu prea cred ca taie macaroana la o tara intreaga .
Eu sunt optimista,3 comenzi date toate 3 ajunse fara probleme in timp record.
Catusha spune:
Pe fond nervos, in urma rumorilor care ne dau atitea dureri de cap, tocmai dadui drumul la inca o comanda
, ca sa termin si ultimii bani de pe card, cel putin sa stiu o treaba.
claujro spune:
Roxi, prima veste buna dupa mult timp!!!!
Eu sunt un cont "curat"...da Doamne sa nu am probleme si sa-mi ajunga coletul! 
claujro spune:
quote:
Originally posted by ionela-roxana
Buna fetele ,
Cred ca acest subiect e foarte des accesat pe Dc....
Acu zau ca nu mai stiu ce sa inteleg,citind de aici i-am scris ieri lui Sabin si ceream ca in cazul in care comanda facuta in data de 7 nu va fii livrata "pe motiv ca nu livreaza in Romania" sa nu ia banii de pe card pt ca eu nu sunt dispusa sa astept70 zile sa-i recuperez.
Eu mai corespondasem de cateva ori inainte,ba chiar i-am spus ca am si eu un magazin on-line si stiu ca e greu de lucrat cu posta.
Mi-a spus ca se sisteaza livrarile in Romania doar pt conturile care au fost cu probleme si sa stau linistita ca pachetul meu a plecat in data de 8 .
Astea fiind spuse.......nu prea cred ca taie macaroana la o tara intreaga .
Eu sunt optimista,3 comenzi date toate 3 ajunse fara probleme in timp record.
Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si"Rares Stelian" 9. april.2002
Daca nu sunt prea indiscreta poti pune aici o copie a mailului primit d ela ea... Te roooog!

cin spune:
Dar nu inteleg de ce sa sisteze livrarile pt conturile cu pb? ca doar nu-i vina mea? si asa cum mi s-a intamplat mie sa nu primesc 3 colete, asa se poate intampla oricui
dar in fine, pt fetele care au avut pb cu comenzile, voi aveti probleme cu contul de pe LR???
ca eu de ex, nu pot sa vad cosul si implicit nu pot comanda de pe CONTUL CU BUBE
.. sa fie vreo legatura?
claujro spune:
cin, io te sfatuiesc sa renunti definitiv la contul cu bube si sa faci unul nou-nout pe alt nume si alta adresa...![]()

... NU inteleg de ce nu blocheaza conturile sau nu blocheaza comenzile, ei bine mersi iti iau banii din cont, apoi alergi de nebun pe ici pe colo sa-ti recuperezi banii si aia care mai raman dupa taxe si comisioane !
"Rares Stelian" 9. april.2002