*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 19
nushulica spune:
beyyy deci nu mai putem comanda??
faceti-ma sa inteleg....ca la mine merge sa dau comanda
dau sau nu?
lavi02 spune:
nushulica poti sa comanzi dar e f f f probabil sa nu primesti nimik
, eventual banii inapoi dupa ceva timp.![]()
Sa nu exageram cu discriminarea!
Daca eu am un magazin si vreau sa livrez doar in Burkuna Faso e problema mea!
Imi pare rau dupa LR, am cumparat lucruri frumoase pentru copii la preturi mici, dar asta e... 
Ei au sistem bine pus la punct cu trimiterile, adica functioneaza OK pentru toate tarile minus RO, afacerea este mare si e foarte costisitor pentru ei sa-l schimbe.
Nu cred ca e vorba de comoditatea Sabinei ci de costurile la nivelul intregii firme.
Faptul ca inca permit comenzi pt Ro se datoareaza probabil faptului ca inca n-au actualizat softul. Ati vazut ce probleme au cu softul, probabil va mai dura.
felicia74 spune:
Wow, deja va luati LRVDR?
Pai mai stati e tot mai sunt curioasa ce urmeaza
Si mai astept sa-si deschisa Kiabi noul site poate ne intalnim pe acolo
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Prietena mea zice sa facem reclamatie la Strasbourg pe motiv de discriminare!
Edit: cam alambicat textul ala pt mine...sper ca a inteles corect ce i-am cerut sa scrie, Jasmine, ce parere ai?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007
textul e foarte bun si e intr-o franceza impecabila.Saru'mana.trebuie doar sa-i explic mai intai Sabinei ce e cu coletul din Osaka si pe urma merge de minune un copy/paste.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Wow, deja va luati LRVDR?
Pai mai stati e tot mai sunt curioasa ce urmeaza![]()
Si mai astept sa-si deschisa Kiabi noul site poate ne intalnim pe acolo
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
despre ce site nou Kiabi e vorba?
madau spune:
Io tocmai am dat o comanda mica sa vad ce se intampla. Chiar sunt curioasa...acum si 10 euro in plus is cu 10 in minus...
. Considerati-ma masochista![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by madau
Io tocmai am dat o comanda mica sa vad ce se intampla. Chiar sunt curioasa...acum si 10 euro in plus is cu 10 in minus.... Considerati-ma masochista
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
pai asa ma gandeam si eu,sa dau o comanda mica.Daca nu vine macar sa nu-mi bag unghia in gat.
Misto pozele din Turcia!
danilamonica spune:
Vreau adresa de mail a Sabinei sa intreb si eu de coletul meu daca l-au pus in avion sau sa cer banii inapoi.
Cine ma ajuta?

Monica
lavi02 spune:
Sabine a raspuns mai multor fete ca le roaga sa nu-i mai scrie direct, ci prin intermediul site-ului.
Asa ca trebuie sa te duci la Aides & services, acolo selectezi un link mic: Ma commande en cours, de acolo te duce intr-o pagina unde gasesti optiunea
Je n'ai toujours pas reçu ma commande.
si acolo ai link catre un formular pe care il completezi.
Vei primi pe loc un mail de confirmare, generat automat si peste vreo 2 zile un raspuns personalizat de la Sabine.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Asa ca trebuie sa te duci la Aides & services, acolo selectezi un link mic: Ma commande en cours, de acolo te duce intr-o pagina unde gasesti optiunea
Je n'ai toujours pas reçu ma commande.
faptul ca exista pe site un loc special pt reclamatii de genul "Je n'ai toujours pas reçu ma commande" denota ca asta se intampla si prin alte parti.Dar o cred pe Sabine ca in RO s-au pierdut cele mai multe colete.