Cazare in zona Sibiului si Sarmisegetuza...

Cazare in zona Sibiului si Sarmisegetuza... | Autor: ANDRUSHKA

Link direct la acest mesaj

Merg in vacanta in Romania si vreau sa-mi iau familia in locuri pe unde n-am mai fost, adica in zona Sibiului(EU n-am fost, ca parintii mei sustin ca acolo m-au conceput...ma intorc la origini, adica:)))
De cand cu Sibiul capitala europeana, se pare ca situatia cu cazarea e mai dificila...ce mi-ati sugera?

A, si ca tot vorbim de origini...as vrea sa vad Sarmisegetuza...pe-acolo unde se poate dormi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Noi am stat la Casa Bianca in Sibiu (www.casa-bianca.ro) cu 120 lei camera dubla. E frumos si curat. In pret este inclus si o cafea si un croisant dimineata. E la marginea orasului, dar autobuzele merg bine si costa 1 leu biletul pana in centru.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu am mers de multe ori la Sibiu anul asta si am stat mereu la Pensiunea Hermannstadt
http://www.pensiuneahermannstadt-sibiu.ro/
Este in centru, poti ajunge pe jos in Piata Mare, iar conditiile sunt bune.
Au si un restaurant la parter unde se mananca foarte bine si ieftin.
Recomand camera 10 sau apartamentul (se poate face rezervare strict pe ce camera vrei).
Frigider este doar in apartament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Super! Multumesc fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

andrushka, sarmisegetuza e f aproape de hateg, de exemplu, si de cabana rausor de la poalele retezatului. oricum, daca mergi prin zona, neaparat sa mergi si la biserica din densus. e minunat! si e foarte aproape.
de fapt, sarmi nu e foarte departe nici de hunedoara, de exemplu, deci locuri de dormit sunt suficiente prin zona, la distante relativ scurte (noi deobicei mergem de la hunedoara la densus, apoi sarmi, apoi hateg - la rezervatia de zimbri - intr'o zi). zona e chiar frumoasa. merita vazuta !
daca te mai pot ajuta cu ceva, spune'mi. sotul meu e hunedorean, si cunoastem destul de bine zona.

concediu placut !

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Inca n-am ajuns in Romania si mi-e greu sa pun un itinerar pe moatze nestiind despre ce e vorba...dar cu ajutorul vostru am reusit sa-mi fac o idee, si stiu la ce sa ma uit cand fac rezervari . Suna bine traseul tau, Alexa Ioana, cred ca am sa-l urmez indeaproape. Keep in touch!

Multzam fain!

Mergi la inceput

andrushka, zilele astea, cand am putin timp, caut si iti trimit niste linkuri cu poze sa'ti formezi o idee. zona chiar merita vazuta !
daca ne zici in ce perioada vii, poate ne si intalnim pe acolo

alexa si mami

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by Alexa Ioana

andrushka, sarmisegetuza e f aproape de hateg, de exemplu, si de cabana rausor de la poalele retezatului. oricum, daca mergi prin zona, neaparat sa mergi si la biserica din densus. e minunat! si e foarte aproape.
de fapt, sarmi nu e foarte departe nici de hunedoara, de exemplu, deci locuri de dormit sunt suficiente prin zona, la distante relativ scurte (noi deobicei mergem de la hunedoara la densus, apoi sarmi, apoi hateg - la rezervatia de zimbri - intr'o zi). zona e chiar frumoasa. merita vazuta !
daca te mai pot ajuta cu ceva, spune'mi. sotul meu e hunedorean, si cunoastem destul de bine zona.

concediu placut !

alexa si mami

Daca as vrea sa leg vizitarea zonei de festivalul de la Rosia Montana ce traseu crezi ca ar fi recomandat? Tinand cont si de faptul ca mergem cu Tudor care nu are rabdare mai mult de trei ore de mers cu masina.
Multumesc

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Si eu intentionez sa merg in zona respectiva .Cred ca voi ajunge in jurul datei de 9 iulie 2007 .Doresc sa vizitez Sarmisergetuza si alte locatii din zona pentru ca nu am fost niciodata acolo si sa ne cazam seara undeva in zona Sibiului la vreo pensiune mai acceptabila ca pret .Daca stie cineva vreo pensiune astept detalii....

poze1
poza2

Mergi la inceput

bumbacel, prin alba nu am prea fost recent si nu prea stiu traseele(doar cu ai mei cand am fost mica, am umblat foarte mult prin zona, dar a trecut prea mult timp de atunci).
tu din ce parte vii ? hai ca poate reusim sa facem un traseu

alexa si mami

Mergi la inceput