Cazare in zona Sibiului si Sarmisegetuza...
Raspunsuri - Pagina 2
bumbacel spune:
Mi-am cam facut o idee. Plecam din Bucuresti, mergem prin Alba Iulia la Rosia Montana unde stam trei zile cat dureaza festivalul, apoi m-am gandit sa mergem la Cincis si sa ne cazam acolo, iar de acolo sa vizitam imprejurimile(Deva, Hunedoara, cetatile dacice). N-am gasit prea multe variante de cazare acolo, dar mai caut
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
Alexa Ioana spune:
bumbacel, noi chiar in cincis stam cand mergem acolo, dar in sat
in cincis (zona de agrement de langa lac) ai cam doua posibilitati de cazare: motelul cincis (www.cincis.ro) sau motelul "casa alba".
la motelul cincis e super frumos si curat. e si mai scump, e drept, dar conditiile sunt super si mancarea foarte buna. au si piscina care e foarte curata. noi acolo mergem de obicei la piscina si sa mancam pe terasa.
la casa alba preturile sunt mai mici (cel putin asa era in vara trecuta), e ok, dar nu se compara cu motelul. o sa incerc sa caut poze si de acolo. (iar piscina de la casa alba e destul de nasoala... fiind mult mai ieftin, merge foarte multa lume, de diverse feluri - si grade de curatenie ).
e posibil sa fie si pensiuini prin zona, dar eu nu stiu...
in orasul hunedoara (la vreo 15 km de cincis) este un hotel ok, rusca, recent renovat. preturile nu le stiu, dar noi vom fi in zona prin 28-29 luna asta, si ma pot interesa.
alexa si mami
bumbacel spune:
Iti multumesc mult. La Motelul Cincis ne-am orientat si noi. Pentru ca o sa stam numai doua nopti n-o sa saracim, chiar daca e putin mai scump . Prefer sa stam aici decat in oras (Hunedoara). Daca esti din zona ai putea sa-mi spui cam care este starea drumurilor? Ma refer la traseul Alba Iulia-Deva-Hunedoara si imprejurimile. Pentru intors la Bucuresti care ar fi traseul optim? Multumesc mult
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
Idora spune:
Aici e un link util cu cazarile in Sibiu http://www.sibiu.ro/directory/listing.php?cat=12
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze iunie