sot egoist
Raspunsuri - Pagina 3
buli spune:
eu i-as explica la sot ca nu are decit de cistigat daca eu sint vesela si ma simt bine in pielea mea
si el, si casnicia in general
saphir spune:
OFF TOPIC: Nu inteleg ce e atat de anomal sa vezi un barbat la salonul de cosmetica.
Nu mi se pare deloc anormal ca un barbat sa mearga la manichiura si la pedichiura. Oare barbatii nu fac si ei babaturi la picioare, calcaiele lor nu trebuiesc curatate, le strica un masaj relaxant...sau numai noi, doamnele suntem finute...ei trebuie sa aiba "copite" inloc de calcaie??
Ma repet, ca am tot facut-o in ultima vreme, mentalitatea romaneasca nu se schimba usor deloc, in bine...dar in rau, ohooo.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
Rufus spune:
quote:
Originally posted by saphir
OFF TOPIC: Nu inteleg ce e atat de anomal sa vezi un barbat la salonul de cosmetica.
Nu mi se pare deloc anormal ca un barbat sa mearga la manichiura si la pedichiura. Oare barbatii nu fac si ei babaturi la picioare, calcaiele lor nu trebuiesc curatate, le strica un masaj relaxant...sau numai noi, doamnele suntem finute...ei trebuie sa aiba "copite" inloc de calcaie??
Ma repet, ca am tot facut-o in ultima vreme, mentalitatea romaneasca nu se schimba usor deloc, in bine...dar in rau, ohooo.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
Stai linistita...sunt destui barbati in saloane. Ba chiar sunt saloane speciale doar pentru barbati. Nu te-ai obisnuit inca cu Guestus?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
saphir spune:
Cu Guestus, da...macar e simpatic, dar cu principe, nu.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
meg67 spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by meg67
pune-l in fotoliu cu o bere rece sa urmareasca emisiunea preferata, pe scurt fa-l sa inteleaga ca pentru tine conteaza ca si el sa se simta bine...
pai ea sta calare pe "betty cea urita" si pe "mala mujer"...cind sa mai stea si omul relaxat cu 1 bere in mina?...
cred ca e normal sa-l apuce nebuniile si sa caute nod in papura...incearca sa renunti la telenovele si o sa vezi ca se imbunatateste viata ta de cuplu.
eu zic ca se scoate mai ieftin cu 2 televizoare decat cu un divort
la urma urmei poate nu trebuie decat sa il ajute putin "sa demareze", cu timpul o sa se obisnuiasca sa faca ceva placut, relaxant pentru el insusi
cred ca barbatii din romania (nu toti...) sunt mult mai muncitori (ca cei de aici) si simt mult mai mult presa ca sunt capul famiiiei si ca sunt raspunzatori si mandri sa aduca banul in casa si sa isi intretina familia si notiunea de "capul familiei" e foarte bine impregnata la ei in comparatie cu barbatii de aici care chiar iau in serios egalitatea sexelor si considera ca familia are 2 capete, amandoua responsabile intretinerea familiei
poate de asta sunt mult mai stresati si pun pe primul loc asta in defavorul unor clipe in care s-ar putea relaxa facand ceva placut si de aici poate provine starea asta tensionata
Guestus spune:
Aici e clar ca telenovela in sine il duce pe El la nebunie...nu cred ca e problema de 2 TV sau altceva. Vrei sa vina acasa inopinant si sa o prinda cu "mala mujer" pe TV I si cu "Betty" pe Tv II.
larissa_79 spune:
Hai ca sunteti simpatici! As spune simpatice dar vad ca sunt si domni pe aici...citeam subiectul si am ramas ingandurata si apoi pe masura ce citeam replicile am inceput sa rad. Parerea mea e ca tipul are undeva in el o problema cu persoana ta si normal ca nu ii convine mai nimic din ce faci pentru tine. Probabil ca te considera unul din aparatele electrocasnice din casa...si te trateaza ca atare. Tu trebuie sa faci mancare, curat dar mai nimic pentru tine. E dureros cand se ajunge aici...atat de dureros incat nu stiu daca poti face mare lucru. El asa gandeste...asa simte, nu stiu daca se poate schimba..poate doar preface si mie una mi se pare la fel de dureros sa simta si sa nu zica. O solutie ar fi sa dai ingnore la parerile si nervii lui si sa mergi mai departe. Asta daca poti sa dai ignore. Eu in privinta omului pe care il iubesc nu pot sa dau ignore..ori il iubesc total si suntem 2 in tot ceea ce facem ori nu mai suntem doi si cu asta basta. Dar asa sunt compormisurile imi anuleaza pofta de viata si de noi2.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
meg67 spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Aici e clar ca telenovela in sine il duce pe El la nebunie...nu cred ca e problema de 2 TV sau altceva. Vrei sa vina acasa inopinant si sa o prinda cu "mala mujer" pe TV I si cu "Betty" pe Tv II.
dupa tine ramane omul nesatisfacut...tv nu, pedichiura nu....