Buna ziua,
intrebarea mea e scurta si provine dintr-o profunda necunoastere a legislatiei in vigoare .
Pot face un magazin unde sa vand marfa cumparata de la persoane fizice care nu imi pot da nici un act asupra respectivelor produse?
Ca sa dau exemple: cercei de la un nene din Mexic ori oale de la o tanti din Moldova, primite prin posta, fara nici un act insotitor.
Va multumesc pentru ajutor!
quote:Si daca iti vine un control cum justifici marfa?E clar ca nu...
Initial creeata de rall
Buna ziua,
intrebarea mea e scurta si provine dintr-o profunda necunoastere a legislatiei in vigoare .
Pot face un magazin unde sa vand marfa cumparata de la persoane fizice care nu imi pot da nici un act asupra respectivelor produse?
Ca sa dau exemple: cercei de la un nene din Mexic ori oale de la o tanti din Moldova, primite prin posta, fara nici un act insotitor.
Va multumesc pentru ajutor!
Pai intrebarea mea era mai mult referitoare la cum inregistrez marfa la intrari (sau daca se poate)... nu imi propuneam sa o vand fara acte
Exista "Borderou de achizitie" marfa de la persoane fizice. Trebuie totusi copie dupa actele persoanei respective si ideal un contract de achizitie oricat de banal dar sa existe.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa