Low cost Spania-Italia ...Italia-Ro

Low cost Spania-Italia ...Italia-Ro | Autor: Annnca

Link direct la acest mesaj

In august plec pana in Italia si apoi ajung si in Ro.
Nu am gasit nimic low cost,care sa zboare Barcelona/Valencia-Falconara(Ancona).
Va rog,daca stiti,astept un raspuns.

Si din Italia..Falconara,cu ce companie pot ajunge in Timisoara sau Arad.Inafara de Buc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Nu stie nimeni ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

annca, eu plec din TM spre italia (Palermo) cu Alitalia. este singura companie (mai ieftina- NU LOW COST) care pleaca din TM. intra pe site-ul lor pt detalii

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

ALITALIA este singura companie care zboara Timisoara - Palermo .. cred ca e bine sa nu dam informatii gresite.

Deci Timisoara -Ancona .. carpat air care este low cost http://www.carpatair.com/

Mergi la inceput

Crista,multumesc pt informatie.

Am sunat la Carpat Air Tm si mi s-a spus ca au Ancona-Tm si costa 170 euro.
Cum ti se pare pretul ? Poate fi mai mic de atat?

Mergi la inceput

e si bun dar poate fi si maricel ... dar acum depinde .. caci dc il cumperi cu mai multa vreme inainte e mai ieftin, dc il cumperi pe ultima suta de metri e mai scump ... apoi mai conteaza zilele din saptamina cind sunt zborurile ... adica azi poate sa fie ieftin si miine scump dupa calcule numai de iei stiute ... Insa vara ca e sezon cam toate zborurile sunt scumpe si mai ales de cind suntem in UE si au mult mai multi clienti , iar tu zbori in august cind aici totul costa dublu ...
Eu n.am zburat cu carpat air caci la mine in sat nu aterizeaza ... insa cu Club air ( aia de au dat faliment ) am sosit aici prima oara acum 4 ani si am platit atunci vreo 300 euroi ... deci cit o cursa de companie stil alitalia care e mult mai scumpa si mai face si greve toata ziulica dehhh e in pragul falimentului )...
Cred ca nu tb sa te tii de o data fixa ( dc ai posibilitatea ) si sa ceri preventiv pt mai multe zile .. apoi sa verifici preturile si dc poti sa alegi data care iti convine ... Sunt cam banditi astia ca nu poti vedea tu preturile pe net asa cum se vad la alte companii( my air, blue air ) ... dupa care am mai zburat cu my air cu 1 euro sau 9 euro biletul + taxe de aeroport deci ieftin de tot dar in extrasezon .... din cauza asta nu prea stiu ce sa zic decit dc ai norocul sa nu fii legata de o data anume sa ceri mai multe preturi pt zile diferite caci sigur preturile nu sunt la fel ...

Mergi la inceput

Crista,tocmai am cumparat biletul pt Italia,de la Alitalia.
Merge din Barcelona in Ancona(Falconara) si face escala in Milano.Am inteles ca nu se sta in Milano,doar treci dintr-un avion in altul.
L-am luat de la o agentie si am dat 145 euro.Eu zic ca e bunicel la Alitalia pretul asta.

La Carpat Air,nu stiu ce sa zic.
Fiind low cost,mi s-a parut cam mult 170 si am zis sa mai astept.
Ca am mai luat teapa si cu BlueAir(eu tot cu ei am zburat)..
Am luat bilet cu 200 de la BlueAir cu 2 luni inainte si in aeroport am avut marea surpriza sa dau de altii care si-au luat biletul cu o sapt inainte cu 70 euro.
Am ramas tablou !!

Nu imi prea place escala asta prin Milano,dar n-am incotro.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annnca

Nu imi prea place escala asta prin Milano,dar n-am incotro.

Nici mie nu imi plac escalele si mai ales nu imi place Alitalia ... dar asta e.. acum multa bafta ... sa fii sigura ca nu tb sa iti iei bagajele la Milano, sa mai intrebi ca nu ai nimic de pierdut ...

si nu uita sa te interesezi pt greutatea valizei dc vei zbura cu low cost pina la urma ... nu uita ca te lasa cu mult mai putine decit Alitalia, sau Tarom ...

intra pe pagina aeroportului din Timisoara sau Arad si vezi care sunt companiile care zboara de acolo .. apoi intri pe paginile companiilor respective si vezi daca si unde zboara in Italia... in felul asta te poti orienta .. poate gasesti si alte variante ...

Mergi la inceput

Crista,de ce nu iti place Alitalia ?? Ce este in neregula cu ei ??

Ce e cu bagajele in Milano ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Si eu am auzit ca Alitalia, ar pierde bagaje , cu escala la Milano. Stiu un caz concret si altelle din auzite. Dar nah, doar nu o sa to se intample tocmai tie. Apropo , pe unde stai in Es ? Si in Ro ? Cred ca stam pe aproape

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

nu pt bagaje ci pt ca una, doua pun de o greva ... cind nu o fac pilotii, o fac stewardesele si cind astia isi baga mintile in cap intra in greva personalul de la sol ... si eu sper sa fie ok zborul vostru .. tine pumnii strinsi si gindeste pozitiv

la escala mie "au uitat" sa imi puna valiza in urmatorul avion SAS-ul despre care aveam parere buna .. deh nordici , oameni seriosi nu latini ca italienii .. asa ca se intimpla si la case mai mari ...

Mergi la inceput