Low cost Spania-Italia ...Italia-Ro

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Annca, eu ti-am zis de Alitalia. eu plec cu ei peste o saptamana. a fost singura companie mai ieftina care pleaca din timisoara. pe noi ne costa biletul 240 euro dus intors pana in sicilia, cu escala la Milano. si varianta care era din bucuresti era cu escala, doar ca ne mai costa si drumul pana la bucuresti vreo 100 euro.
informatiile care le detin eu de la ei sunt:
-greutate bagaj cala 20 kg
-greutate bagaj mana 5 kg
-trebuie sa fii cu 2 ore inainte la aeroport
-ti se asigura mancare si bautura (nealcoolica) pe avion.

daca imi mai aduc aminte ceva iti spun!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Anaaa,acum am observat ca,suntem ff aproape.
In Spania,locuiesc in Amposta.Si cunosc Tortosa destul de bine

Iar in RO,locuiesc in Deva.
Tot aproape suntem.

Fetelor va multumesc pt detalii.Sper sa nu mi se intample tocmai mie cu bagajele.Ar fi groaznic.Mai ales ca,merg in vacanta

20 de kg numai ?? Uff...eu intotdeauna am depasit la Blueair cele 25 de kg...va fi nasoool

Sa-mi spui te rog,daca intri pe net,cum a fost zborul si escala prin Milano !! Eu mai am 2 luni ...

Mergi la inceput

Crista,nu merg cu nimeni !

Singuraaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

scuze .. acum am vazut ca esti foarte tinerica, studentica .. dc pe aici numai mamici cu copilasi e scontat de acum pt mine ca toata lumea calatoreste "in mai multi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Anca ,eu cred ca din Spania e mai convenabil sa mergi la Roma pt ca ai mai multe posibilitati ,eu am fost de doua ori la Barcelona cu "vueling"au preturi destul de bune .Saptamėna trecuta am cumparat bilet pt.ROMA-BARCELONA care costa 45E.dus ėntors.Eu locuiesc mai aproape de Falconara dar prefer aerop.din Roma.Alitalia nu mi se pate companie serioasa si nici nu are preturi rezonabile.Spre Ro. poti pleca si de la Rimini si am auzit chiar de la Forli unde pret.sėnt destul de bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Anca ,eu cred ca din Spania e mai convenabil sa mergi la Roma pt ca ai mai multe posibilitati ,eu am fost de doua ori la Barcelona cu "vueling"au preturi destul de bune .Saptamėna trecuta am cumparat bilet pt.ROMA-BARCELONA care costa 45E.dus ėntors.Eu locuiesc mai aproape de Falconara dar prefer aerop.din Roma.Alitalia nu mi se pate companie serioasa si nici nu are preturi rezonabile.Spre Ro. poti pleca si de la Rimini si am auzit chiar de la Forli unde pret.sėnt destul de bune.

Mergi la inceput

mirumiha,eu merg in vacanta,dar in acelasi timp imi vizitez mamica
De aceea,merg in zona aia.
Roma,este departe de Falconara,nu pot sa merg acolo.
Inspre Romania,am vorbit la CarpatAir.Nu mi-au zis un pret prea bun.Zici ca,as putea pleca din Rimini ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Khali spune:

Hello,
eu trebuie sa plec pe 30 iunie din Timisoara spre Madrid. Zbor cu Alitalia, biletul mi l-a cumparat sora mea din Spania si ar trebui acum sa ma interesez cum fac sa imi iau biletul or something.
Numai ca nu gasesc pe net nici o chestie de contact la Alitalia in Timisoara.
Stie careva o adresa de mail sau un numar de telefon?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Khali spune:

Am rezolvat intre timp. Pt cei interesati nr de la Alitalia Timisoara e 0256 400470

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Eu am zburat anul trecut cu Alitalia, complet nemultzumita de ei, insa aveau pretzuri rezonabile.Incepand cu intarzierea nejustificata la plecare din Madrid,surplus de bagaje ( vreo 5 kg platit), un snack..de toata jena, intarziere in Milano, abia am reushit sa prind zborul spre Romania, pierdut 2 din cele 3 bagaje de cala, shi ashteptat 12 ore in Otopeni, pana au ajuns cu urmatoarele zboruri de la Milano..deci.. pentru mine.. calitatea lasa de dorit. Anul acesta mi-am luat bilet la Iberia cu escala in Milano, shi tare ma tem ca au zbor impartzit cu Alitalia.. dar asta este.. macar acum sa fie mai bine .. sper.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput