Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, mi-e rusine un pic, dar mie deseori mi-e lene simbata sa incalzesc mincarea facuta de bona care ramine de vineri.
Casiana, tare buna e sangria. Ziceai ca esti la serviciu?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ce bine mi-ar prinde si mie o bona....
Eu am trecut la meniu de vara, adica borcanase la greu.Pe caldurile astea numai chef de gatit nu am eu.
Ioana poti sa-i diversifici meniul Mirunei chiar cu 2 sortimente.Sa sti ca cel de 10 luni nu e chiar asa de pasat.Are bucatele maricele de paste .

Mergi la inceput

Io mi-s la serviciu acasa.Cum zice barbate-mio cica ma plateste statul sa am grija de copil.Asta dupa ce ma disperase, spunea inainte ca eu sunt in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana asta a fost beton. Dar mancarea de la borcan nu se incalzeste? Adica e buna rece?
Recunosc ca uneori il duc la ikea sa manance duminica, somonul cu legume mi se pare bestial, asta ca sa vezi ca lenea de a arunca niste legume in oala cu apa e mai mare decat neplacerea condusului pana la ikea

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxandra nici nu sti ce buna e mancarea asta rece.Eu nici din borcan nu o mai scot.Cred ca asta-i apogeul lenei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Voi va laudati cu Ikeea.Ia sa ma laud si eu cu Euromall-ul.
Mai fetelor ieczista si la Pitesti un Mall, cica cel mai mare din provincie.Si avem si Premaman, si Miniblu si Piciul.

Mergi la inceput

Casiana, si noi o incalzim direct in borcan.
Ruxandra, si noi mergem la ikea sa mincam; simbata mi-am luat felul ala cu 2 gratare si cartofi prajiti, zicind ca-i dau si copilului un pic, si am sfirsit prin a minca eu un pic de carne (era ff bun intr-adevar). La felul cu somon ne-am gindi si noi sa-i dam, ramine pe simbata asta. Sa-ti explic care e diferenta dintre operatiuni: la micarea gatita tre' sa deschid frigiderul, scot oala, iau din oala pun in castron, si nu stiu niciodata cite minute trebuie. La borcanas il luam, desfacem capacul, 1 min la microunda si apoi il rasturnam in farfurie; ni se pare mult mai comod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

No,tocmai ce-am descopeti ca pe langa ca-s lenesa,is si nesimtita(asta pt ca nu m-am simtit lenesa).
Eu nu mi-am pus deloc problema sa incalzesc borcanasele si nici sa transfer continutul in altceva.Acum nu mai prea ii dau lui Mihnea decat peste la borcanas,dar in trecut a ingurgitat o cantitate considerabila de mancare la borcan,rece si direct de la sursa.

Codruta,bine ca ai scris ca aveam in plan sa te "strig" azi sa vad ce-i cu voi de lipsesti din zona.

Mergi la inceput

Casiana, daca vezi ceva interesant la Premaman zi aici, sa-mi fac timp sa trec si eu; la noi s-a deschis pe Dorobanti dar n-am apucat sa trec.
Diana, a gustat sotul la un moment dat borcan cald si borcan rece, si a ajuns la concluzia ferma ca e mult mai bun cald, asa ca de aia le incalzim.

Mergi la inceput