Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Anca, vrei sa stii despre borcanase cu mancare? Sorry, al meu nu a vrut sa puna gura pe ele, asa ca am renuntat, deci nu le prea stiu.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Ank - noi nu am papat niciodata borcanase.... Sorry nu putem sa dezvoltam subiectul....
Acum nici nu se mai poate pune problema de borcanase ca noi mancam de toate....

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ank, eu cumpar borcanase. Oferta este mica, sint 2 feluri peste 12 luni la Nestle (Pui cu legume si Jambon cu nu-stiu-ce) si un fel de la Hipp (Curcan cu porumb si niste legume). Au 220 gr parca, si cel mai ieftin le gasesti in Metro, pina in 7 lei borcanul. Mai sint borcanase de la 8 luni, dar e mincarea prea pasata, din seria asta eu nu cumpar decit borcanul cu Peste de la Nestle (180 gr, cam acelasi pret). Din punctul meu de vedere, doar aceste 2 firme sint de incredere in romania, de la alte firme nu am cumparat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Tocmai a terminat Alexia un borcanas de mancare.
Da, oferta e mica la noi in ce priveste borcanasele.Eu cumpar mai mult de la Hipp.
De exemplu :Peste cu legume in sos de rosii si smantana(de la 12 luni )si Peste cu paste in sos de brocoli si smantana(de la 10 luni) nu gasesc decat la Farmaciile Sensiblu si sunt cam 8,5 lei.
Alexia mai mananca Meniu de curcan cu legume, Pui cu legume astea sunt de la 12 luni parca si ii mai cumpar si Meniu de vita dar nu gasesc decat de la 8 luni.Eu le cumpar de la Kaufland sau Metro aici sunt mai ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Fetelor,voi ma omorati.
Aici am nu stiu cate sorturi si cate firme...sunt.am ce alege.

Ioanasi eu tot de la Nestle si Hipp ii dau.
Deci e clar,trebuie sa cump.destule de aici.

Catush,Iocca,mersi mult.Si miki mananca de la noi,dar si borcanele,asta e,ii plac lui mult.

Mersi mult

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
Geamul cu pricina
pozuci
Pozuci noi,noi

Mergi la inceput

Casiana, sarumina de pont, deci la Sensiblu gasesc un fel de borcanash in plus. Sa vezi ce bucurie o sa fie pe Miruna ca ii diversific meniul de weekend.
ank, borcane cu fructe insa eu nu am vazut pentru 12+ luni. Nu ne mai amari, stim ca in vest sint mai multe feluri de borcane, mai mari si mai ieftine.

La noi maninca copilul orice, nu e mofturos, problema e ca in weekend nu vine bona sa-i faca mincare, asa ca borcanele sint salvarea ei de la foamete.

Mergi la inceput

Anka bine ai revenit!
Un pachet de pampers let's go- aia chilotel costa cam 37 lei in Metro sau Kaufland si sunt 36 bucati.
Miflore am vazut cat de inalta e Ana Banana.Trebuie sa o mai ud un pic pe Alexia sa mai creasca si ea putin.
Diplodocus ma bucur ca aud vesti bune despre sotul tau.Sanatate multa si lui si tie sa treceti peste hopurile astea.
Tangerine felicitari pt. performanta Mariei.
Alinam cum se mai simte Vladi?
Ioana, Antoanela, Anya recunosc, va citesc la odisee si asa aflu ce mai fac:Smaranda, Ilinca, Arina.
Jadi sigur sta cu bebe la soare acum, sper sa fi prins vreme buna.
Catush felicitari!auzi tu copii din piticodrom au inceput cu propozitii si fi-mea zice cateva cuvinte da numai cand are ea chef!
Si mai aflu acum de la Irina cum Vladut isi da singur pampersul jos sa faca pipi la olita, de la Ioana cum Miruna foloseste cutitul si furculita.Nu se mai poate, trebuie sa dau militaria jos din pom.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexuta2005
Nu se mai poate, trebuie sa dau militaria jos din pom.

Casiana. Vezi ca degeaba o cauti in pom, eu stiam ca sta in pod.

Mergi la inceput

Ioana am scris pom?Ai dreptate.Da ce sa fac, pe caldurile astea m-am racorit cu Sangria , nu sunt eu de vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Eu pt. sambete m-am scos, ca-i face bona de vineri, dar duminica n-am ce face si gatesc, de obicei ceva simplu gen legume fierte cu gratar.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput