ce fac cu parul suvitat cind creste?

ce fac cu parul suvitat cind creste? | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

Am de aprox o luna suvite blonde - parul meu e saten- si a inceput sa se vada la baza destul de urit diferenta dintre suvite si parul natural. Ce pot face? sa pun alte suvite? sa caut acul in carul cu fin si sa decolorez iar aceleasi suvite?(asta cred ca e aproape imposibil)?
Voi cum procedati?

Tatiana siMariuca (02.08.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si eu am suvite si merg la fiecare 1 - 2 luni "depinde cum creste si cum se vede" si imi reface doar radacinile.

Cel mai simplu e la un salon alea au si timp si rabdare, decat tu singura acasa.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Mie la coafor imi aplica reflexe peste vopsea shi inca ceva.. nu shtiu cum sa-tzi explic, in Spania se numeshte ´´matiz´´, un fel de decolorant, ushor, sper sa nu greshesc, care apropie tonurile suvitzelor cu radacina...shi asha o mai duc inca o luna shi ceva.. sunt multzumita de rezultate.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Eu imi fac suvite de 10 ani, in diferite feluri. La inceput, cand mai ramasese ceva din satenul natural, mi le refacea, pur si simplu le alegea cu pieptanul acela special si apoi la vopsea. In timp insa, blondul a inceput sa prevaleze si mi-am facut suvite din toata gama de blond pana la saten, cu o baza vopsita de saten.

E destul de greu, mai ales ca stai mult in coafor, dar merita.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Si eu sunt de parere ca trebuie refacute suvitele cam la o luna, o luna jumatate...Deh, ce sa-i faci...pentru frumusete orice...

http://tt.lilypie.com/Sj0fp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc de raspunsuri, fetelor!
Suvitele mi le-am facut cind am fost in Romania si aici la salonul unde merg au preturi cam mari la suvitat (in jur de 35-40 euro)...asa ca am sa ma pun pe cautat un pret mai jos in alta parte.
noi2, nu am auzit de "matiz"-are dar am sa intreb, pare f interesant ce imi spui.

Tatiana siMariuca (02.08.2006)

Mergi la inceput