Reclamatie - UNDE?-urla muzica langa bl. la terasa
As vrea sa fac o reclamatie si nu stiu unde.
Vis-a -vis de blocul nostru este o teresa care de vreo 2 saptamani are o muzica asurzitoare sambata de pe la 7 p.m.pana la pe vreo 1 noaptea.Fiind intre blocuri nu cred ca are autoritatie pentru asta.Noi stam la et. 9 si se aude cumplit de tare.F. deranjant, ce sa va mai zic!
Iar "patronii" teresei au niste feze de mafioti de nu va zic.Sezonul asta si-au extins si pe aleile de trecere mesele, bataie de joc, ce sa mai!!
Mai sunt si alte terase in apropiere dar nici una nu da sonorul asa tare!
Unde sa fac o reclamatie ? La OPC?Ati mai avut de-a face cu astfel de situatii?
Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Raspunsuri
joxy spune:
www.anpc.ro si mai precis:
http://www.anpc.ro/anpcro/index.php?option=com_content&task=section&id=23&Itemid=101
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
carola spune:
la politie.
eu asa am procedat cu terasa si spalatoria de masini de vis-a - vis si s-a rezolvat.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
Pegasis spune:
Desigur. Direct la Politie. Vezi sa fie sectia cea mai aproape de "locul faptei". Suna si spune-le ce se intimpla. Gasesti toate www.politiaromana.ro/bucuresti.htm" target="_blank">numerele de telefon pe net. Da-ti numele complet si orice alte detalii ti se cer. Daca nu vin sa rezolve problema (adica sa le dea o amenda si sa-i faca sa dea muzica incet), miine te prezinti la sectia de politie si depui o plingere ca n-au venit.
Cind am sunat eu, a venit masina de politie in 20' si a fost liniste mormintala dupa...
katik spune:
la politie! asa am facut acum vreo 2 ani si de atunci n-am avut pb.
bafta!!!!!!!!!!!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
irina.c. spune:
noi avem un restaurant in fata blocului,si mi-e groaza cand vine vara si incep nuntile .Nopti intregi nu dorm.Cei de la politie ma cunosc ca pe-un cal breaz, i-am sunat de fiecare data, si au fost zile cand i-am sunat si de trei ori si tot degeaba.Adica veneau,treaba se linistea vreo jumatate de ora,si pe urma petrecaretii o luau de la capat..Cei de la politie mi-au spus ca ei se duc,dau amenda pentru tulburarea linistii publice,si daca aia se apuca din nou de petrecut n-au ce sa faca,doar sa mearga iar sa dea amenda si tot asa.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu
carola spune:
Pegasis, despre ce circa e vorba? :)
Eu cand ii sun le spun " Aveti o problema. Este galagie pe strada....". Si se rezolva in max 30'.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
ilenutza spune:
Multumim pentru ajutor!
O sa sun direct la politie pentru ca este f aproape de noi!Sa vedem ce o sa se rezolve pentru ca 'patronii' sunt niste persoane f dubioase.
Irina C. mult succes in continuare!
Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
anda141 spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
noi avem un restaurant in fata blocului,si mi-e groaza cand vine vara si incep nuntile .Nopti intregi nu dorm.Cei de la politie ma cunosc ca pe-un cal breaz, i-am sunat de fiecare data, si au fost zile cand i-am sunat si de trei ori si tot degeaba.Adica veneau,treaba se linistea vreo jumatate de ora,si pe urma petrecaretii o luau de la capat..Cei de la politie mi-au spus ca ei se duc,dau amenda pentru tulburarea linistii publice,si daca aia se apuca din nou de petrecut n-au ce sa faca,doar sa mearga iar sa dea amenda si tot asa.
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
blogul meu
Poate sa le inchida localul. Asta e buna, nu au ce sa le faca.
Sa facem ceva pentru Sara
ilenutza spune:
Dupa ce am discutat subiectul cu voi s-a oprit tambalaul, in sensul ca nu au mai dat muzica tare incepand de vreo 2 sapt.Mi-a luat-o cineva inainte
dar data viitoare stiu ce sa fac!
Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Dupa ce am discutat subiectul cu voi s-a oprit tambalaul, in sensul ca nu au mai dat muzica tare incepand de vreo 2 sapt.Mi-a luat-o cineva inainte
dar data viitoare stiu ce sa fac!
Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.
Sau poate a citit aici pe forum vreo nevasta de mafiot ca barbat'su deranjeaza lumea si l-a potolit
Adina + Olivia 04.03.2004