Cazare Delta - recomandari

Nu am fost pana acum si ne gandeam sa mergem vara asta pentru 3-4 zile.
Daca ati fost as aprecia ceva recomandari pentru cazare, preturi etc...
Multumesc!
Raspunsuri

b_irina_c spune:
Eu am fost in 2004 la Sulina, fara nimic rezervat in avans. Cum te dai jos de pe vapor e ca in gara la Sinaia . Fiind cu familia (sot + parintii mei + sora mai mica) am stat intr-un apartament de 2 camere dotat cu de toate, singuri in apartament, normal.
Sigur am fi gasit si la curte (dar probabil nu singuri), dar tatal meu nu are rabdara sa aleaga si ia ce-i iese in cale prima data. Ca pret nu imi amintesc exact... dar la vremea respectiva era o idee mai ieftin ca si cazare in gazada pe litoral.
Sigur s-au mai schimbat lucrurile de acum 4 ani, ca eu nu imi amitesc sa fi vazut hoteluri acolo. Era linistite si frumos, nu era aproape deloc exploatat locul dpdv turistic.
Nu stiu daca raspunsul meu te-a ajutat cu ceva... daca vrei alte detalii iti raspund cu placere.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

helbi spune:
In 2005 am fost in Sf Gheorghe cu cazare aranjata. Curat, mincarea gatita de gazde extraordinar de buna si multa (am avut prinz sii cina incluse in pret); am facut si o excursie cu garda la rezervatia de pelicani. F frumos. Singura "nemultumire" a fost ca, fiind ceva mai rece afara, apa "calda" care urma se sa incalzeasca la soare era rece.......din ce imi amintesc, atunci parca isi faceau oamenii baie, dar nupot baga mina in foc. Pretul a fost bun! Cred ca mai am nr de tel, daca esti interesata.
Ce nu mi-a placut mie la vremea aia, dar s-o mai fi schimbat de atunci, a fost vaporul ed la Tulcea la Sf. Gheorghe. MIZERABIL!!!!! Si se merge vreo 4 ore jumate.........

b_irina_c spune:
Vaporul cu care am fost eu a fost OK, nici prea prea, nici foarte foarte . La vremea respectiva era si o cursa rapida, o ambarcatiune mai mica, unde nu puteai sta afara, dar facea 2 h in loc de 4 si ceva ca vaporul mare. Normal ca era si mai scumpa, dar eu nu mai stiu preturile
...
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Porumbita spune:
helbi as vrea nr de tel te rog;
vreau sa mergem cu ceva aranjat si eventul sa fie si mancarea inclusa; stam doar cateva zile;

helbi spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
helbi as vrea nr de tel te rog;
vreau sa mergem cu ceva aranjat si eventul sa fie si mancarea inclusa; stam doar cateva zile;
trimis!

anemona spune:
Daca vrei sa mergi cu masina, iti recomand Hotel Mon Jardin din Mahmudia. Este cu adevata excelent ca si conditii de cazare si masa. Poti sa te plimbi cu barca, poti sa pescuiesti, tot ce vrei...
Preturi nu prea mici, dar m-am simtit atat de bine si atat de relaxata, incat m-as duce oricand.
http://www.hotelmonjardin.ro/
Si se poate ajunge si cu masina, asta e super.

alba spune:
Eu am stat la Hotel Sulina si a fost bine zic eu :-)
Vacantza placuta,tare mi-e dor de Delta,mai ales de Periprava...
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

an-k spune:
si noi vrem sa mergem in delta, am vrea sa vizitam rezervatii naturale si sa observam pasari. Stie cineva cazare- hotel, pensiune... mai in centrul deltei sau care sa organizeze excursii.anca si micutza Bianca(14/03/2005)