FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

internet, LA MULTI ANI pentru Daria, fetita cu ochii ca cerul, la implinirea unui anisor din viata!!! Va doresc sa fiti sanatoase si frumoase!!!
Sper ca ati v-ati chefuit la greu

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Pussi- esti o fericita cu gemenei pereche!felicitari si sa te bucuri de amandoi!sfatul meu este sa faci totusi cerclaj, pt. ca sigur colul se va mai micsora; mie, pe cand eram gravida, lunar imi facea cerclaj dar nu traditional, ci imi dadea cu un fel de sprey caree a avea rolul probabil de a lipi colul, dar din pacate nu stiu mai multe amanunte despre asta;pupici
Magduta-imi pare rau ca nu am mai intrat pe net de vineri sa ti urez drum bun si bafta, dar sigur o sa citesti si de acolo, gandurile de bine si de reusita pe care ti le adresez, mult noroc si Dumnezeu sa ti ajute si sa te insoteasca pe drumul pe care ai plecat si sa te intorci cu bebici in burtica!salut o pe Mirelus din partea mea si pe copilasii ei!
Gabitu- zi mi si mie ce mai faci, ce planuri mai ai in legatura cu FIV ul? nu cred ca ne ai parasit asa total, sigur ne mai citesti dar nu vrei sa mai scrIi, nu?la fel ca si mine si tu ai plecat cu inima franta cum s ar zice de la Szeged, dar ne va venii si noua randul, nu?
Andicu- pupici tie si bebelului!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Pis Te asteptam cu vestea cea mare!
Magduta iti doresc din tot sufletul sa te intorci de la Szeged Te asteptam cu vesti despre tine cand vei putea
Pussi ma bucur ca sunteti bine si ca ai ce ti-ai dorit: baietel si fetita!Iti doresc sa creasca mari si sanatosi! x3
Tia LA MULTI ANI pentru DARIA! Sa fie sanatoasa si fericita si tu la fel, pe langa ea!x2
Tuculucu mult succes la stimulare! Sa ai foliculi grasi si frumosi!
Daniela, Andicu pe burtici
Fetelor gravidutelor va urmaresc si la sub. "mamici prin FIV" si sper ca vom ajunge si noi acolo -restul fetelor de aici!

Eu astept cuminte sa treaca vara sa pot incepe un nou FIV. Mi-a raspuns si dr. la mail si mi-a spus ce analize sa fac (hormonalele si cele pt anestezie)Insa sunt cam dezamagita ca il intrebasem daca are de gand sa-mi schimbe ceva in tratament, eventual o stimulare mai puternica, insa nu mi-a raspuns si la asta. Parca stimularea e prea "soft" si totusi tratamentul e destul de scump. Aici pt inseminari cu un tratam de 1 mil pe luna(clomifen si 2 fiole de menogon) am avut si 4 foliculi, iar acolo cu gonalF atatea zile am avut doar 5 foliculi..
As vrea sa pot merge cu mai multa incredere data viitoare. Ma gandesc ca daca as fi avut mai multe ovocite, poate as fi avut si mai multi embrioni si am fi avut din ce sa alegem, asa am avut doi embrioni lenti(desi erau de calitate)Oricum, daca vroia Dumnezeu se prindeau si acestia doi, dar n-a fost sa fie...

Va pup pe toate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

DARIA[s]

dariaioanaxxma lamuresc cand merg la dr. meu, pana atunci nu fac nimic!
ioana_p76multumim! cu stimularea e normal sa nu-ti dea tratamentul pana nu-ti vede hormonalele(ele se modifica dupa FIV). Nici mie nu mi-a zis nimic pana n-am facut hormonalele! Cu ovocitele si embrionii ...e cu cantec! Eu la FIV 1 am avut 5 ovocite si 3 embrioni, la FIV 2 7 ovocite si 2 embrioni...de 7 si 4 celule la 72 de ore! Nu am avut din ce alege, dar a fost suficient!Si cum ai zis si tu DD decide! Asa ca ai incredere in El!!
pis, magda, chiarli

PUSSI 14+ &

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tia, LA MULTI ANI PT DARIA !!! DARIA ! sa fii sanatoasa, fericita si cuminte si s-o asculti pe mami !

Ioana, eu sunt sigura ca-ti va modifica tratamentul! n-am auzit la nici-o fata care a mers la el pt al2lea sau al3 lea FIV sa aiba acelasi tratament. Macar dozarile si zilele de stimulare tot ti le modifica, dar asa cum a spus Pussi, nu prea are cum sa-ti dea un raspuns clar pana nu vede iar cum arata hormonalele tale. Sa te bucuri de vara asta si sa te relaxezi, ca sigur la toamna o sa fie bine!

Va pe toate.

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pussi, Andicu va multumesc pentru raspunsuri.Aveti dreptate, nu ma gandisem ca in functie de rez. de la hormonale va decide ce imi va schimba in tratament.
Am reusit sa nu ma mai stresez, ma bucur de vara cat pot si imi "incarc bateriile" pentru la toamna.
Daria tu ce planuri mai ai, ai rezolvat cu problema chisturilor?
Gabita te strig si eu, poate apari sa ne spui ce mai faci, cum te mai simti.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

dragelor, noi suntem bine: crestem, zambim, ne mai supara burtica uneori dar in general suntem fericite si rasfatate (mama de tata si fata de amandoi)

andicu ce trece vremea, nu ma asteptam sa mai ai atat de putin. uite, era cat pe ce sa nu te mai prind inainte de nastere. pentru tine si Filip, sa fie nasterea usoara si o bucurie.

zori, pussi si eu vreau sa merg cu voi la inghetata. ma luati?

pussi ma bucur ca micutii tai sunt asa cum ti-ai dorit tu: fata si baiat.

magda, pis doamne ajuta

tia "la multi ani!" Dariei.

liana

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Auburn, ce ma bucur ca ai scris! multumim de urari si tare-as vrea sa vad niste poze cu papusica voastra! promit ca trimitem la schimb! da-mi pe mail daca ai, pls. Ma bucur ca sunteti bine si cresteti la fel, va doresc sa fie tot asa de-acum incolo!

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Va multumim la toate, luni e ziua noastra( pe 25) dumineca ne chefuim
Andicu poate nasti exact luni si ne sarbatorim dublu . Poate ne si incuscrim , racii sunt foarte sensibili si mamosi, Daria sta lipita de mine ca un afis , e groaznic sa merg dimineata la baie sa ma pregatesc de mers la lucru, plange intruna.Cand ma intorc de la lucru simte, ma asteapta langa usa sau la geam. Ea trebuia sa fie leu dar a vrut sa vina mai repede, cred ca asa a vrut DD.Va pupam
Pussi cand venim la vaccin iti spun, poate ne intalnim.
Auburn vrem si noi sa vedem poze
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput