FIV in Ungaria 17
Raspunsuri - Pagina 8
Liana30 spune:
legaturilorrrrrrr felicitariiii moamaa pe langa cuc si'o pupazava pupppppppppppppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
sunshine4ever spune:
Liana multumesc sa dea Dd sa fei cu bebik.
Pussi o pereche ideala, sa-ti traiasca si sa se faca mari si sanatosi .
in asteptarea unui ingeras
internet spune:
Pussi felicitari, sa fie sanatosi , mai frumos nici nu se putea, o fetita si un baietel
Magduta multa bafta, drum bun ,sa te intorci
Liana
Mi-ka trimite si tu o poza cu fetita ta la Szeged, eu am cautat in albume dar nu am gasit-o, am vazut gemenii lu Adela, pe Daria si pe Maria fetita Leliei. Eu dupa 1 an trimit inca o poza ( incerc sa fac cu gemenii si cu Maria). Vineri m-am intalnit cu Lelia si cu Maria care sa facut mare si super frumoasa, saptamana viitoare pun poze si cu ea.Va pupam
Pis
Andicu
Crinuta ne este dor de tine
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
adaca spune:
FETELOR
PUSSI FELICITARI ! ce frumos fetita si baiat, sa dea DD sa fie sanatosi si tu la fel si sa decurga sarcina foarte bine, cum am avut-o eu. Fetita o iau de nora.
ANDICU esti pe ultima suta de metri. Iti tinem pumnii. Astazi seara plecam spre Constanta, asa ca daca nasti saptamana care vine eu te mosesc. Iti tinem pumnii si pentru voi.
MI-KA iti doresc din suflet sa calci pe urmele mele. Acum am 13 saptamani, sper la sfarsitul lunii sa aflu si eu -ul.
LIANA bravo, asa te vreau, sa mergi inainte. Vezi ca dr. Zadori pleaca la sfarsitul lunii in America, cam 2 saptamani.
TIA salutare ! voi ce mai faceti? Sa-mi dai vesti, pe tel. despre Marinenela, ca va aducem o scoichica.
Ade + Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor
VA multumesc pt tot, sper sa nu fie ultiam oara cind va scriu, sper sa gasesc si la Szeged internet, sa va tin al curent.
Luni pe ora opt dimineata ora lor trebuie sa fiu acolo, si o lun ade zile voi sta la unguri pina aflu si rezultatul.
Va multumesc pt incurajari, va doresc nuami bien la toate si mutl abafta sa va ajute DD in toate.
Mii de pupici
Liana30 spune:
se vad adela..frumosi amandoi..ii puppp
magduta drum bun si tin pumnii sa dea domnul sa vii de acolo cu burtica.
va pupacesc pe toatee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
internet spune:
Adela drum bun . Marinela cred ca miercuri isi face testul, te sun si iti spun. Cand va intoarceti? dumineca sunteti aici??
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
andicu spune:
Adela, frumosi baietii tai, dupa cum am mai spus! multumim de urari si drum bun spre Cta! noi plecam la Bucuresti la nascut pe la sfarsitul saptamanii.
Pussi, ti-am scris la Odisee, la FIVoase.
Magduta, drum bun si tin pumnii stransi!
tuturor!
Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 12 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
sunshine4ever spune:
Liana, Andicu va multumesc mult sa dea DD sa fie de bine
Va pup pe toate si mai vb.