FIV in Ungaria 17
Raspunsuri - Pagina 6
andicu spune:
Corina, ma bucur ca esti bine! sa dea DD sa fiti asa pana la capat! sa ne mai dai vesti!
Ingeras dragalas, pt tine si Maya!
Pussi, , ce mi-ar fi placut sa ne vedem!!! da' lasa ca om gasi noi ocazia!
MiKa, pt tine si Alex! si eu am emotii pt marea Intalnire!
Liana,Cenusareasa !
Magduta, Chiara, Daria, si multa bafta de-acum incolo!
Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 15 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
daniela76 spune:
bine v-am regasit,
dupa o absenta semnificativa ne-am intors, Am ramas fara net si fara pc de pe data de 1 iunie si abia acum am intrat in posesia unui laptop nou nout, primit cadou de la tati.
Noi suntem bine, crestem mari si frumoase, doctorul nostru a fost plecat doua sau trei saptamani, si abia pe data de 21 iunie mai avem programare. Bubulina este super activa, are treaba tot timpul, ii place doar plimbata, cu cat mai mult cu atat mai bine.
Andicu am avut mari emotii, am crezut ca am pierdut momentul, dar m-am linistit cand am vazut Amr-ul.Sunt cu ochii pe voi si abia asteptam poze cu Filip.Camera arata super frumoasa, cocheta.
Pussi am vazut pozele cu titi ai tai, eu ma oftic un pic pentru ca bubulina mea nu a stat deloc la 4D sa-i faca o poza, s-a miscat tot timpul si la sfarsit si-a pus mainile pe fata sa nu mai vedem nimic.Ma bucur pentru tine ca s-au mai rarit greturile, sigur vor inceta cat de curand
Liana te pup dulce si te astept la mare, la o inghetata.
Cornelia , IOana va pup dulce
Multa bafta fetelor aflate in pregatiri si sa avem numai vesti bune cu multi bb.
+23 saptamani cu Alexandra Gabriela
danielal
pussi spune:
salutiiiiiii!!!
dariaioananu e obligatoriu ca daca ai CM scurt de 25 de zile sa ai si faza luteala scurta! La mine CM era de 23-25 zile, dar ovulam si in Z9, ceea ce insemna faza luteala ok ..de 14! Dar cu neovulatul tau, nu prea stiu sa-ti spun! Poate ar trebui sa faci monitorizari eco, luna de luna si pregnilul care sa-ti declanseze ovulatia si sa nu se mai transforme foliculul in chist... zic si eu!
Chiarada, la mare vom ajunge in 4, oricum cum termin cu alaptatul plecam doar eu si tati in concediu ca avem de recuperat la capitolul ... asta va fi prin martie, aprilie 2008. Si in sept. daca ne ajuta DD sa fie totul ok plecam cu Titicii la greci sau la turci, or sa aiba cam 10-11 luni!
andicune vedem noi candva....weekendul asta am vrut sa plec la ai mei ..la 130 km de TM si nu am voie deja am impresia ca sunt prea preventivi cu mine! Asa ca o sa stau cuminte!
daniela ma bucur ca sunteti vesele si miscatoare ce mari sunteti! trece timpul!
magda pis, chiara
Noi diseara mergem la eco...poate aflam sexullll! Vestea proasta e ca am mai slabit 1 kg... Am ramas la 61 si acum am 57 (asa mi-a motivat si cu drumurile ...ca sa nu ma deshidratez) Ieri nu am vomitat si nu am greturiiiiii...sper sa termin cu ele!
la toata trupa!
PUSSI 14+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
dariaioanaxx spune:
Andicu-multumesc pt. urarile de bine sau de mai bine,te sfatuiesc sa nu pierzi momentul cand iti vei tine pentru prima data puiul in brate, sa filmezi sau sa fotografiezi acel moment pentru ca este unic,emotia nu se poate descrie in cuvinte, eu dupa 6 ani de asteptari cand l am avut pe Andrei, dupa nastere nu l am luat in brate, am fost un pic dezamagita ca e baiat si ma simteam destul de rau,dar a doua zi cand am mers(sprijinita de pereti)ca sa l alaptez si l am luat prima data in brate m a cuprins un val de emotie, ce sa ti mai spun, o stare de fericire in care parca pluteam, care nu se poate descrie in cuvinte,(mai ales ca era un cel mai frumos bebelus din salon, toate fetele il admirau, era f. curat, rotund la fata si cu niste gene f.f. lungi ca o fetita, doar la un ochisor avea o pata rosie aparuta din cauza travaliului prelungit, care s a resorbit la cateva sapt.) o sa vezi tu cat de curand si abia astept sa ne povestesti! Abia astept sa mai simt emotia de a mai avea un bebe dar pana atunci ma consolez cu Larissa, fetita fratelui meu care are 10 luni si sta cu mine in aceeasi curte;hai ca m am lungit cam mult, nastere usoara si pupici!
daria
andicu spune:
'Neata la "unguroaice".
Daria, merci mult pt vorbele frumoase! sunt sigura ca o sa te bucuri si tu de al2lea bebe in viitorul apropiat!
Pussilina, bafta la eco! cat despre interdictii, mai ai rabdare cateva saptamani, ca daca esti acum cuminte, de prin luna a5a o sa te simti si f bine si o sa si poti sa umbli mai mult! asa am fost si eu si a fost super pana acum! si acum umblu mai des decat in primele 4 luni! ieri am fost la plaja vreo 2 ore! da am stat sub umbrela si n-am intrat in apa. Cred ca ma duc si maine. Azi am facut pauza sa ma oduihnesc.
Daniela, stai linistita ca mai avem de asteptat vreo 2 sapt. pana la moment. Multumesc de aprecieri! pt tine si bebe din burtik!
Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 14 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
sunshine4ever spune:
Pussi mult succes al eco si sa ne spui ca ai si o fetita
Andicu
Daria
si toata trupa
Eu inca is in asteptarea cm, care se face de cap din cite observ, dar pina in data de 18 mai sunt citeva zile.
in asteptarea unui ingeras
tuculucu spune:
salutare fetelor!!!
sa va zic de mine... dac mai intereseaza pe cineva...
eu sunt in ziua 2 de stimulare. nu mai am mult nici eu.
sunt cam stresata ca ma apuca tot felul de baiuri: afte, herpes, mi-am muscat obrazul cand eram cu fata amortita de la stomatolog, parca toate vanturile bat contra mea.
dar nu ma las eu asa usor. mi-am luat ieri ceaiuri,si tratamente naturiste si sper sa-mi treaca.
rabdare am, sunt foarte prinsa cu traba pe la lucru si pe langa si incerc sa nu ma gandesc foarte mult. e mai rau daca esti cu gandul acolo tot timpul,eu cel putin sunt mai stresata.
eu fac stimulare cu suprafact si merional. intrebare: in cele cateva zile de pauza de dupa ac trebuia sa-mi vina cm . au fost doua zile cu niste pete maro inchis, foarte ciudate si apoi tot asa, cativa stropi de sange. nici vorba de menstruatia ce o aveam eu pe vremuri cate 6 zile de cm foarte abundent. sper sa nu fie problema si ca s-a curatat tot ce trebuia sa se elimie acolo. eu nu l-am sunat pe dr. sa-l intreb, nu cred ca era cazul.
hai ca m-am intins, va pup si astept sa vad ce mai faceti si voi.
papapapa
cami
dariaioanaxx spune:
Pussilina- mersi pt. sfaturi, eu insa nu mi am facut niciodata monitorizari si nici teste sa vad daca ovulez sau nu, insa ma gandesc ca daca am chisturi poate nici nu ovulam,sa vad ce mi zice dr. Denisa P. miercuri si mai vedem ce i de facut;pupici pussisorilor si astep vestea ca o sa ai si un carucior roz!
Magda, Cenusareasa, Andicu, Liana-pupici
daria
internet spune:
Pussi daca si tu alaptezi ca si mine, o sa ai cam mult de asteptat , eu si acum alaptez, concediul il facem in 3. Cu plecatul fara BB m-ai vorbim dupa ce nasti, eu una nu pot sa plec fara Daria. Va pupam
Piss
Mi-ka am pus poze cu Daria.
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
pussi spune:
salutiiiiiiii
Titicii sunt bine, veseli si miscatori!dar se pare ca de ce mi-e frica nu scap: colul meu s-a scurtat considerabil, de la 6 la 3.34, contractii nedureroase.Dr. meu e plecat din tara pana joi...asa ca diseara o sa merg la un alt dr.(nu cel la care am fost lasata) despre care stiu ca-i bun sa vad ce zice cu cerclajul: cat mai rezista colul, daca sa mai astept pana joi sau il fac mai repede, si desigur sa mi-l faca! Sa-mi tineti pumnii!
PUSSI 14+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi