FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

legaturilorrrr mai am 26 de zile
Kla renunt in favoarea lui ice ea poate are mai mare nevoie ca mine..vezi ca a scris pe cealalta pagina..te pupp..si da trebuie sa suni ca altfel poate se supara cei de acolo..
andicuuu mai sunt 4 zilecum esti?
ala77 nu stiu ce sa'ti spun..dar chiar si cu aia 2 foliculi daca ai avut contact atunci e posibil ca intrazierea Cm sa aibe o cauza bunaaa..
Chiara tin pumniii!!
Pis da un semn te roggg..pumnii sunt stransi..
Zoriiii tu ce mai faci?mii dor de tine

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Magduta, Chiara, Tuculucu va tin pumnii in continuare!!
Moniland unde faci urmatorul FIV, parca nu tot la Cluj? Te-ai hotarat pentru Ungaria?
Liana, Pussi, Crinuta,Cenusareasa, Daria si toate fetele

Am pus la semnatura cateva poze din Szeged, ce mi-a placut mie mai mult.
Deja mi-e dor de Szeged, abia astept sa merg din nou. Chiar daca nu mai era nevoie sa merg pentru FIV, tot as mai fi vrut sa merg acolo, mi-e tare drag acest oras.

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Szegedul il stiu ..l'am invatat..ma simt de parca as fi la mine in oras..de pe tine mama nu te vazui?oare di she nu pui poze ss te vedem si noi..te puppppp
daria te pupp

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

buna seara!!!!

eu sunt inainte de injectia cu ovitrelle. o voi face la 12/30 si apoi luni, la 36 de ore fix dupa injectie facem punctia. am fost ieri in budapesta, foliculii mei au mai crescut. sunt vreo 6 pe ovarul stang si 4 pe cel drept. dr-ul mi-a spus ca patru dintre ei sunt cei mai mari si vor creste suficient pana azi cand trebuie sa iau ovitrelul.
eu am luat toate injectiile pt stimulare in mana. conteaza daca sunt facute in mana sau in burta? am citit ce scria magduta ca doctorita ei insista sa le faca in burtica... ma mir pt ca ma gandesc ca e important sa fie facute subcutanat si dupa ce intra in organism ele isi fac efectul. ma rog, fiecare e cu credintele si superstitiile ei.
eu voi merge deci luni pt punctie si joi va fi transferul. nu ramanem acolo, venim acasa. doctorul a zis ca nu e problema. sper sa ma simt bine dupa anstezie.

multumesc tuturor care-mi tin pumnii, va pup, si promit sa revin dupa ce ma intorc de la punctie.

pupici si somn usor...

cami

Mergi la inceput

tuculucu tin pumnii luni si joi..baftaa!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

liana,ioana p76 multumesc pt. pumnii stransi.
tuculucu, bafta luni la punctie, sa fie cu noroc.
azi am sunat la szeged si maine avem transferul cu 3 embrioni. revin maine seara cu detalii despre tratamentul de sustinere, stiu ca sunt fete care fac fiv in tara si sunt curioase de acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

tuculucu, chiara
andicule ne gandim la voiiiiiii!! parca ieri faceai testul

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

m-a lovit melancolia:

andicu
Mi-a venit si mie randul!

Romania
Constanta
2854 Mesaje
Trimis la: - 03/11/2006 : 14:31:33
--------------------------------------------------------------------------------

Valoare beta hcg 360.4 + test sarcina clearblue pozitiv ( facut azi-dimineata inainte de test) !!!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

sau : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85372&whichpage=18

sa nu ma certati

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pussi intr-adevar, ce repede a trecut timpul, parca mai ieri draga de Andicu ne anunta ca este insarcinata! Si acum mai e asa putin si va fi mamica! O sa vezi ce trece timpul si in curand vom zice si de tine la fel!
Pis da-ne un semn!
Chiara mult succes maine la ET, sa dea DD sa se prinda bine puiutii tai si sa stea acolo 9 luni!
Tuculucu bafta maine la punctie, sa ai ovocite bune si apoi embrioni de calitate!
Magduta tu ce mai faci, cum merge stimularea? Cand va fi punctia?
Liana nu pun inca poze si cu mine, poate cand voi avea burtica, sa ma mandresc cu ea!

toate fetele!

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Liana30 Am facut test de sarcina si e negativ. E posibil sa nu mai am cm din cauza superfactului? Azi sunt in ziua 33 si nici un semn. Chiar si secretia maronie a disparut, odata cu durerile de sani. Intru in panica. Luna asta trebuia sa incep AC. Dr. a zis sa nu fac nimic, sa astept sa vina...
Andicunastere super usoara!!!!
Tuculucu, Chiarasucces maxim!

Mergi la inceput