FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ice spune:

buna,
va citesc in fiecare zi si va admir pentru faptul ca puteti sa va deschideti sufletul si sa scrieti.
va multumesc pentru ca existati, am invatat multe din ce am citit.
dupa un fiv nereustit in tara asi dori sa incerc si varianta Ungaria.
KLA78 daca esti dispusa sa cedezi programarea pentru 11.07.2007 eu sunt interesata, cum procedam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc Liana .
Gonalul e doar sub forma de pen? Voi face si dipherelinul si gonalul in burtica. Bine ca am unde

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

klaimi pare rau ca esti asa de ocupata!
magduta suntem aici cu pumnii stransiiiiiiii
andicule suntem cu sufletelele noastre alaturi de tine!
legaturooooooooocat mai ai pana la concediu??
pisvreau o veste bunaaaaaaaaaaaaa, andicu iti cedeaza locul la
moni am facut subcutanat, cumparat la pen din Ungaria! Eu am facut stimulare numai cu Goanal F si am vrut sa-l cumpar compensat de aici...compensat aici parca imi iesea cu vreun mil. jumate mai ieftin decat acolo necompensat! daca vrei detaliiiii caut bonurile de la farmacie!

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Pussi, mersi mult. Eu sper sa-l iau de aici compensat. Dar habar nu aveam cum se ia gonalul ca numai puregon am facut. Vroiam sa stiu daca e pe acelasi sistem, adica fiole.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

moni, gonalul cel mai bine il faci in tesutul gras de pe burtica.
magduta, da mi-a zis sotul meu ca a vorbit cu voi in timpul punctiei mele. imi pare rau ca nu ne-am intalnit, dar luni dimineata (nu stiu inca ora exacta, doar maaine o aflu) venim pt. et. asa ca tot ne vom vedea. si bafta multa cu stimularea. eu zic ca stai foarte bine pana acum.
despre mine: stimulare cu gonal f si merional in ultimele 3 zile, ieri am avut punctia, 5 ovocite mature iar azi ne-au anuntat ca sunt 3 embrioni de calitate buna si unul mai putin ok. zadori a spus ca foarte probabil et il va face cu cei 3. endometru de 13 mm ieri inainte de punctie. vedem ce o mai fi pana luni.
nusy, sunt bine, multumesc pt. gandurile tale de bine.
zouzou, multumesc pt. ca m-ai trecut si pe mine pe listuta. sper sa fie cu noroc.
felicitari pt. noile gravidute, celor aflate in asteptarea rezultatului teste pozitive cu valori mari iar celor care nu au reusit de aceasta data le doresc sa aiba puterea sa o ia de la capat pt. a-si vedea visul indeplinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MONI gonalul il gasesti de 75 ui care este in seringi gata preparate,apoi este gonal pen 900 care si asta e gata preparat si mai este de 1050 ui pe care trebuie sa-l prepari si vine in cutie cu tot cu seringi si au acele foarte subtiri aproape nu simti impunsatura,sa stii ca eu am intrebat dr daca il pot face in mana si mi-a zis ca e recomendabil in burtica ca asa ajunge mai repede acolo unde trebuie si efectul e mai repede,deci si eu l-am facut in burtica impreuna cu decapeptylul,asteptam vreo 5 minute intre cele 2.

LIANA astept sa vb cu grasu' tau si sa-mi zici,in cazul in care vrei oare va trebui sa sun eu sa anunt sau poti sa mergi tu direct?nu stiu cum sa fac ,nici nu vreau sa nu anunt ca poate daca nu reusesc nici la fiv-ul asta as merge prin iarna in ungaria.

fetelor eu am deja tratamentul pt fiv dar vad ca o cutie de gonal expira in 31 august anul asta si fac protocolul lung asta inseamana vreo 2-3 sapt cu decapeptyl abia apoi stimularea si cred ca pe cand incep stimularea va fi sfasitul lui august inceputul lui septembrie,oare are ceva daca va fi expirat cateva zile fata de data ce o pune pe cutie???mi-ar parea rau sa pierd atatia bani,si cand l-am luat nu m-am gandit sa ma uit cand expira.va rog daca stiti sa-mi spuneti.

MAGDUTA tin pumnii sa fie totul ok si sa reusesti!

va pup pe toate

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Kla, multumesc de lamuriri. pentru mine nu e o problema sa-l fac in burtica. Cred ca e varianta care imi convine cel mai mult.
Ce mi-ai povestit in legatura cu modul in care se gaseste gonalul gasesc si in Romania? Cred ca cel mai usor ar fi pen-ul dar nu stiu daca se gaseste pen si la noi. Bafta multa, multa cu FIV-ul acesta si sa fie ultimul ca vei reusi.
In ceea ce priveste medicamentul expirat, am intrebat si eu fetele prin febr. cand mai aveam dipherelinul si mi-au zis ca mai bine sa nu-l folosesc. Eu stiam, de la un distribuitor, ca medicamentele se mai pot folosi inca vreo cateva luni dupa data de expirare ce apare pe cutie.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MONI nu stiu sa-ti spun daca se gaseste pen in romania,sa stii ca mie imi place mai mult cel de 1050 care vine cu seringile in cutie,mereu cu cel pen mi-a fost frica sa nu il fac gresit si pe langa asta mereu mi-a ramas in pen lichid si nu l-am mai putut folosi la alt fiv deorece e valabil numai 28 de zile de la data cand faci prima injectie,si cel de 1050 tot asa e doar ca mie mai mult imi place sa trag in seringa decat sa fiu mereu gandita daca am injectat destul,pe langa asta numaram si clik-urilesi tot aveam intrebari daca l-am facut bine sau nu,tu poti alege intre cel de 900 si cel de 1050 care e putin mai scump deorece are 150 ui in plus,sau faci ca mine,am luat unul de 900 si unul de 1050,il fac pe cel de 1050 prima data si daca nu-mi ajunge(depinde cam cat va trebui sa mai fac)il incep pe cel de 900 iar daca imi va trebui numai vreo 2-3 zile si cu doze de 75 ui (asa am facut la celelalte fiv-uri)atunci imi iau 2-3 injectii de gonal 75 si imi ramane cel de 900 intreg ca nu se stie niciodata iar daca am noroc si raman gravida cel de 900 il ddau cuiva sa-l foloseasca,eu iti spun cum fac eu ca si la inseminari si la fiv-uri am facut stimulare numai cu gonal si stiu cam cat imi trebui sa folosesc,de obicei eu incep cu 150 ui si dupa vreo 6 zile imi scade la 75 de aia ma gandesc sa fac asa.tucum ai facut stimulare cu altceva nu ai cum sa stii cat iti trebuie,totusi in cazul in care iei de 900, 2 cutii tu gandeste-te ca s-ar putea sa nu le folosesti amandoua si e pacat de banii ce ii dai pe el,aici un pen costa vreo 407€ iar cel de 1050 -448€,

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Cine stie sa-mi raspunda la intrebare?
Dupa ce am inceput stimulare cu gonal, merional si superfact, n-am avut decat doi foliculi, asa ca in ziua a 8-a am intrerupt stimularea, urmand sa incep cu anticonceptionale la urmatorul ciclu menstrual. Dar acesta nu mai vine...sunt in ziua 31, eu avand cicluri de 26 zile, si in afara unor mici pete maronii, nimic! Are cineva idee ce se intampla? A mai patit cineva la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

magduta-iti tin pumnii sa fie incercarea cu bebici!
Andicu-succes si nastere usoara!

in asteptarea unui!

daria

Mergi la inceput