FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Magduta vecina mea Marinela a reusit,ieri a aflat rezultatul.
Pis
Andicu cand pleci spre Bucuresti?
Pussi ti-a raspuns Liana, pe 25 e ziua Dariei
Liana, Mi-ka, Irlandeza, Auburn,

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutaree la fivoase unguroaiceee!!
io sunt aci si va tin pumniiii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna fetelor

PUSSI felicitari pt pereche,sa ai o sarcina fara probleme pana la sfarsit!

ANDICU o nastere usoara iti doresc,cred ca esti in culmea fericiri acum cand mai ai asa putin pana iti vei tine puiutul in brate,si am vazut pozele cu camera e simpla si frumoasa!imi place mult.

daca este cineva care vrea programarea mea pe 11 iulie in szeged sa-mi spuna,eu nu pot sa merg,am o gramada de probleme si simt ca innebunesc,totusi voi face aici un fiv care cred ca-l incep luna viitoare daca am norocul sa-mi vina cm inainte sa plece dr in concediu,daca nu atunci il incep in august.m-am gandit mult si nu ma simt in stare sa merg in ungaria si sa stau singura pe acolo pana la punctie cand vine sotul,nu mai am putere sa trec singura peste nimic si am nevoie m,ereu de cineva sa stea langa mine,cel putin aici o am pe sora mea cand sotul nu e acasa.

scuzati-ma ca nu va scriu la toate in parte dar sunt deprimata rau si n-am rabdare sa stau la calc.

va pupacesc si mult succes tutror!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tia, felicitari pt vecina ta! sa fie sanatosi ea si bebe si sa aiba o sarcina usoara! duminica plec la Bucuresti.

Kla, te rog sa fii optimista! o sa fie bine de data asta! eu iti tin pumnii si sa dea Domnul sa te vedem cu burtica peste cateva luni!

Si acum sa va zic ultimele noutati despre noi: Bebe are in jur de 3.400-3.500 gr, placenta deja e cam imbatranita, lichid inca e destul, colul mai are cam 1cm si un pic si e inca inchis- cu alte cuvinte, bebe e pregatit sa iasa la lumina, dar mai rezist pana saptamana viitoare. Probabil ca plecam duminica la Buc . si m-au sunat si de la Euroclinic si luni ma duc sa ma vada dl dr inca o data. S-ar parea ca am sanse 90 % sa nasc pe 27 , nu 28 (asta daca nu se grabeste bebe).

toate fetele!

Andicu sapt.38Filip Gabriel
AMR 6 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

moamaaa andicu..superrr..abia astept..
kla vorbesc azi cu grasu si te anunt imediat..mi'ar placea sa merg eu pe 11 iulie..te puppp si daca vrei sa vb stii unde ma gasesti..

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor
In sfirsit am apucat si eu la internet.
Va multumesc mutl pt ca va ginditi la mine, si va multumesc pt urarile voastre. Va felicit pe toate care ati reusit, Tia si ep vecian ta sa aiba o sarcian usoara si un bebik sanatos si ffrumos, de altfe va doresc la toate.
Eu sutn bine, nu prea ma gindesc de e bine sau nu , conteaya doar ca dr-ta yice ca pt un inceput e ok, ieri am avut endometrul de 9 azi doar 8 dar a yis ca nu e motiv de stres. din cite am inteles cu un endometru de 8 deja se face fiv. Despre foliculi iar nus tiu amanunte doar cum am auziz la ecograf si duap ce mi-a explicat , dar yapacit ad emine credeti ca a retinut? am pe ambele parti cite vreo patru cinci folicului mari de 10/10 unul e de 11/10 si sunt citeva mici vreo doua pe fiecare ovar. Ca tratament am inceput de luni cu decapeptil una fiola pe zi si merional din a doau zi tot o fiola pe zi. De azi mi-a redus doy la jumatate si se apre ca pe sapt viitoare pe mujloc imi si face punctia. Inseamna ca raspund bine. Ceea ce conteaza sa fie cu bebik , suport si ijectiile care is foarte afurisite, si mai ales decapeptilul mamaaaaaaaaaa ce doare , dar i-am venit eu de hac , ca priam data a mfacut in burtik dar acu m-am smecherit si o fac in mina unde e mai suportabil. Dar nu credeti ca m-a prind dr-ta si nu ma mai lasa cu merionalul in umar doar in burtik. Dar suportam.
Cam atit despre mine, am sa mai intru cu amanunte cind voi avea vesti proaspete.

Chiara chiar de am stat una ling alata la receptie pe scaun su nu ne-am cunoscut am tras de limba pe sotul tau si am dat de tine. Iti doresc mutl succes si am sa iti spun si personal de ne mai intilnim. Eu mai am programare pe luni la ora8:45. Te pup
Pussi pupici pe burtik , ma bucur ca e in final cupul cel dorit, o fetita si un baiat.
Internet LA MULTI ANI PT TIA, chiar de ii mai tirziu , dar sper ca e bien venit.
Liana sIoana , i grija de voi.
Auburn, Daria, Moniland, si toate fetele nu mai ncerc sa insir pt ca nu vreau sa omit p ecineva si va doresc numai bine.
Sper sa revin cit de curind cu vesti bune. Va pup pe toate si grija de voi.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Monica11 te org sa imi comunici de mai vrei programare intre 1-15 sptembrie , s aimi scrii si numele intreg ca sa pot spune la receptie.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

magdutaa e bineee..tin pumniii..te puppp

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Magduta! pare a fi bine ce spui. Tin pumnii pe mai departe.

Fetelor, voi gonalul cum il faceti IM sau subcutanat? Il luati pen sau fiole? Din Ungaria sau Romania? . Cica dr. meu ma va trece pe gonal si nu raman la puregon cu toate ca cele 3 incercari au fost doar pe puregon.

Monica

Mergi la inceput

Moni fetele gonalul l'au facut in burtica

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput