Am aflat de curand ca s-a republicat legea 31/1990 a societatilor comerciale.... dupa cautari pe Net + discutii telefonice cu firma cu care avem contract de furnizare de acte normative in format electronic (pe care le up-dateaza cam o data la 2 sapt. fata de aparitia in Monitorul Oficial) tot nu am reusit sa aflu daca s-a publicat si cand... asa ca m-am gandit ca poate stie cineva iar daca o aveti va rog sa mi-o transmite-ti si mie....
Multumesc frumos!
inca nu a fost republ, doar modif. de legea 414/2006.se pare ca urmeaza sa fie republ..dar nu se stie cand.
De transmis nu ti-o pot transmite acum, doar luni cand ajung la birou..lasa-mi un mail pe PM(asta in cazul in care nu o are altcineva pana atunci..)
Multumesc... de faptul ca urma sa fie republicata stiam si am forma actualizata.... nu si pe cea republicata. Mooti8ivul interesului meu cel mare e ca urmeaza sa sustin in iulie teza de doctorat si la sustinerea in catedra cineva a mentionat ca s-a republicat si ca trebuie sa modific si in teza.... as vrea sa stiu cat mai repede ca am dat-o deja la legat si sa sun acolo sa anulez comanda....