Top destinatii favorite
Raspunsuri - Pagina 10
Marina_1609 spune:
1.BARCELONA
2.BARCELONA
3.BARCELONA
sunt pregatita in orice clipa sa ma mut acolo
top de vizitat:
- caraibe
- africa de sud
- japonia
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2
----------------------------------------
Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1974 Din cele vazute: 1. Bora-Bora- SUPERB,e raiul pe pamant. Stateam si ma binoclam pana tarziu la pisicile de mare care treceau pe sub bungalow-ul in care am stat in luna de miere.Mirific,extraordinar...... Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia |
Cristina, pls vreau si eu detalii
Noi nu folosim agentii si nu vom zbura direct din UK asa ca ma intereseaza doar hotelul /resortul nu si zborurile etc.
Lara mami de Errie si Jamie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal*Thailand
rock15 spune:
te poti uita si aici pote gasesti ceva interesant http://www.trivago.ro/bora-bora-95303/hotel despre Bora Bora. Site-ul e si in engleza, schimbi steguletul de sus. Sper sa-ti fie de folos....
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rock15 te poti uita si aici pote gasesti ceva interesant http://www.trivago.ro/bora-bora-95303/hotel despre Bora Bora. Site-ul e si in engleza, schimbi steguletul de sus. Sper sa-ti fie de folos.... |
Multumesc. Am vazut de abia acum mesajul.
Mi-au fost de folos informatiile.
As vrea totusi detalii de la cineva care a fost, mai ales cu copii.
Lara mami de Errie si Jamie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal*Thailand
g@bi spune:
1. China
2. Tailanda
3. Italia - Venetia
4. Maldive
Noi suntem cam plimbareti. Nu mergem de doua ori in acelsi loc , dar as revedea cu drag Marele Zid Chinezesc si Taj Mahal. India nu e pe lista ca ... am fost dezamagita, cred ca ma asteptam sa vad la fiecare colt de strada cate un guru , dar Taj Mahal mi-a taiat respiratia .
Dana P spune:
Din tot ce am colindat pana acum, preferatele mele sunt:
1. Stonehaven - care ramane locul meu de suflet si imi este tare dor sa il revad. Scotia m-a fascinat.
2. Praga - mi se pare mai romantica decat Parisul.
3. Viena
imi doresc sa vad:
1. Japonia - frestivalul florii de cires
2. Sankt Petersburg
3. New York - poate la anul de Anul Nou.
4. Barcelona
...
si poate in aceasta viata am sa ajung in Alaska si apoi in jungla africana.
_
dana
" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez
Jonesy spune:
Din ce am vazut in Europa:
Viena este preferata mea
Istanbul
Genova
Koln
Paris
Reims
Nu mi-au placut/nu ma impresioneaza:
Bruxelles
Londra
Munchen
altele gen Milano, Amsterdam, Budapesta etc., - vazut, placut, plecat, uitat
Dar desi nu imi place la Munchen, Bavaria este cu totul altceva... si cam asa e cu multe regiuni, nu mi-a placut orasul, dar mi-a placut regiunea.
eve44 spune:
1.Miami
2.Barcelona ,mi-a ramas in suflet .
3.Costa Brava -Santa Suzana -statiuni superba,oameni ospitalieri .
4.Viena
5.Munchen
6.Dubai.