nokia 6070
Raspunsuri
Ashera spune:
Depinde ptr ce iti trebuie si cum sti sa il folosesti. Orice telefon isi merita banii, daca sti sa ii folosesti toate functiile. Intra pe gsmarena.com si gasesti acolo toate caracteristicile si functiile telefonului si ai si posibilitatea sa compari diferite telefoane. Te pup
30+
Christian
ankalaura spune:
Eu am si ma enerveaza sa mor. Dar eu am o problema in general cu Nokia, asa ca nu te lua dupa mine. Dar iti spun ce ma enerveaza
Am doua telefoane. Al doilea e Panasonic si il iubesc de-a dreptul. Are super shotcut-uri de-a gata, apesi pe butonul verde, si cu click stanga dreapta obtii toate apelurile - efectuate, primite, pierdute. La Nokia, nu le obtii decat pe cele efectuate. Ca sa le gasesti pe celelalte, tre' sa umblii in meniu, sau sa iti faci tu shortcut (eu nu mi-am pus numerele in memorie, dar sa am timp sa butonez la shortcuturi!!!)
Cand il dai pe silentios, nu vibreaza decat daca ii activezi separat vibratorul - pe cand Panasonicul, tot din shortcut, click silentios si fornaie frumos. La Nokia, silentios, va' sa spuna ca lumineaza ca un prost, da' nu face nici pas...
Ma enerveaza sa scriu mesaje la el. Ai buton de caps, dar nu poti sel;ecta cifre - decat sa bati in taste pana mori, si nu e numai abc, ca sa apesi de 3 ori pana la c... si are si i din a, si a`,.... pana dai de cifra doi mori - sau poate o fi, dar nici asta nu am avut timp sa inspectez. Daca apesi # sau *, ai alte optiuni, fel de fel de caractere, numa' cifre nu! Sau le-o avea, dar eu nu am avut timp sa le gasesc.
La Panasonic, la fiecare clic imi schimba tipul tastaturii, si am majuscule si cifre incorporat.
Eu nu spun ca e un telefon tampit! Cu siguranta stie sa faca mai multe decat fac eu cu el, dar chiar nu am timp sa studiez, nu ma intereseaza atata timp cat nu le-am descoperit dintr-un click - chiar n-am timp sa ii citesc cartea!!! Pe cand la Panasonic m-am jucat cu el 2 minute si zau daca nu e totul foarte simplu.
Are infrared iar eu as fi vrut bluetooth, n-are pic de memorie, daca faci 2 poze, gata, nu poti sa iti descarci nici un ton, iar melodiile sunt complet stupide - se aud incet si sunt stupide - toata lumea rade de soneria mea, dar e singura pe care o aud la telefonul asta!.
Daca insa e pe vibratie (si la noi, in firma, telefoanele se tin numai pe vibratie), daca e direct pe masa suna ca un bondar. daca e pe doua coli de hartie, s-a dus vibratiunea...
Una peste alta, singurul avantaj pe care il vad la el e ca poti face conferinta, iar eu ma folosesc de asta. Am hands free dar zau daca il folosesc. Cred ca trebuie activat tot din meniu - pe canz la Zapp, ca am si un Zapp, ii bagi handsfree in el, merge automat, il scoti, vorbesti normal. La asta 6070 nu. Daca il pui frumusel, nu merge. Asa ca, banuiesc, trebuie sa umblii la setari.
Deci, dintre cele trei telefoane ale mele din care 2 gsm, ca al treilea e zapp cum spuneam, sincer, singurul care ma scoate din sarite este Nokia asta
Edit ca am uitat sa spun ca si calculatorul ma enerveaza - la Panasonic este mult mai simplu de folosit, de exemplu ai "back" daca tastezi ceva gresit. Dar are cronometru. Si de asta ma folosesc, deci e ok.
Ashera spune:
Albinutza, tie de fapt nu iti place meniul de Nokia . Si la Nokia poti sa iti pui ce shortcut-uri vrei tu , poti sa activezi profil personal cu ce setari vrei tu (vibrator, volum, luminozitate ecran, etc), profil pe care il poti activa sau dezactiva apasand o singura tasta, etc. Nu sunt fan Nokia, insa sunt tel bune si rezistente.
30+
Christian
albinutza spune:
Multumesc mult fetelor, pentru raspunsuri.
Pana la urma l-am luat pe acestahttps://www.your.orange.ro/webcare/ows_handset_details.jsp?select_feature=videocapture&code1=HDS-ERI0146002&select_brand=Sony+Ericsson&price_type=acquisition&code=HDS-ERI0146002&no_page=1&sortType=asc&select_price=&cfunc=1120&mfunc=1065Ttrebuia sa cumpar pentru fata mea, iar eu vroiam ceva mai simplu si mai ieftin.Pana la urma m-a convins sa-i iau ce a vrut ea.
Pupici.