Despre ambitie cand slabim...

Despre ambitie cand slabim... | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

Sa-mi spuna si mie cineva o metoda ca sa adopt o atitudine vis-a-vis de lipsa mea de ambitie.
Azi ma apuc de regim si pana seara ma apuca o foame incat spun: un sandwich si ma apuc de maine.E totusi un inceput ca macar nu ma ingraj dar cand mai apuc sa slabesc in felul asta?
Va pup dulce si astept un sfat de la voi!

Delia si Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Probabil nu esti suficient de grasa ca sa te apuce disperarea, de exemplu daca ai, eu stiu, nevoie de ajutor sa te ridice cineva de pe scaun, ca sa te incheie la sireturi, ca in fiecare saptamana cumperi haine cu un numar mai mare, faze d-astea.
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Eu nu am incä motive sä mä impacientez!!!
Dar incerc sä te ajut cu un sfat...pune-ti o pozä ( dacä ai in costum de baie, e mai bine ) pe usa de la frigider, iar cind vrei sä-ti mai faci un sandwich, te uiti la pozä si te räzgindesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Am citi si eu mesajul Deliei si avem cam aceiasi " boala ". Cat a fost sotul plecat si gateam doar pentru copil aratam super bine, cum ne intalniram iar tot familionul, cum au inceput kg sa se puna la loc.
O sa urmez sfatul dat de Camelia-Daniela. Chiar acum ma duc sa-mi trag o poza(in oglinda).

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, da si mie imi trebuie sfaturi d'astea, ca ma tot dau mare ca ma apuc de regim si tot asha patzesc, iar incep "de maine". Cateodata am reusit, in trecut, de cele mai multe ori cand mi s-a parut ca arat grasa in poze si m-a apucat cu adevarat furia si ambitzia. Culmea e ca eram mai disperata ca sunt grasa atunci cand eram mai slaba cu vreo 7kg si acum tot timpul mi se pare ca arat fooooooarte bine si prin urmare, nu tu disperare, nu tu ambitzie... Cred ca trebuie sa imi fac mai multe poze. O sa ii spun sotzului sa imi faca poze "de jos" adica el sa stea "pe vine" si sa ma pozeze "de jos in sus" ca atunci pari mai grasa in poza... Nu ca n-as fi acum destul de grasa, dar daca asha ma vad eu de "ne-grasa" incat nu ma apuca nici un chef de indurat foame? Ce idei mai avetzi?

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Hai sa-ti spun cum procedez eu.
Avem bucatarie deschisa,este impreuna cu living in vizavi de bucatarie avem o oglinda imensa asa ca fara sa vreau ma vad in oglinda de cite ori sint in bucatarie,asta ma determina sa nu maninc...a...am uitat sa precizez ca stau imbracata in casa, in pantaloni scurti si maieu.

Si in bai avem oglinzi mari si in dormitorul nostru asa ca oriunde ma invirt in casa ma vad in oglinda.

Cred ca asta ar fi o solutie...puteti incerca. Niciodata nu am pus mai mult de 2-3 kg. pe mine si asta s-a intimplat intotdeauna iarna cind eram imbracata in treining.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

De ce nu incerci sa nu iti mai cumperi chestii care ingrasa... Eu cand sunt la regim nu exista in casa nimic dulce sau paste (care sunt problema mea). In schimb am mereu la indemana fructe multe. At fi bine si salate, dar alea se fac mai greu... Asa, daca chiar ma apuca foamea, deschid frigiderul, nu vad nici o "tentatie", si ma multumesc cu un mar sau un iaurt... Bine, la mine e usor ca sotzu' nu e pofticios, cred ca daca ar vrea el dulciuri ar fi mai greu

Si povestea cu comparatia cu cum aratai alta data e buna. Eu mai am 3 sapt pana nasc asa ca iti dai seama ce diferenta e la mine Ma uit la poze din vara trecuta si ma gandesc ca daca am putut atunci sa arat asa o sa pot si dupa ce nasc. Asa ca scoate o poza cu tine slaba si gandeste-te ca esti tu, nu ceva fotomodel, asa ca trebuie sa poti...

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Va multumesc mult pentru sfaturi!
Vorba lui Misilicu chiar acum ma duc sa-mi trag o poza sa ma vad si singura ce sunt!...si apoi pun o poza de cand eram slaba ca la T.V. inainte si dupa.
Sa vedem daca am succes.
Va dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Delia, ieri ai rezistat ?
Daca merge la tine metoda o aplic si eu.

Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si eu sunt lipsita de ambitie!Nu mananc mai nimic toata ziua si seara ma ia o foame de as manca tot ce e in frigider.Ce sa fac?Vreau sa dau jos intr-o luna macar 5 kg.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Buna, eu am incercat un regim combinat...am mancat gratar de pui (nu-l sufar!), salata din belsug, am baut apa plata min 2.5l/zi, fara alcool si dulciuri si am baut sucul de la o lamaie dupa mesele de dimineata si pranz. Dimineata am mancat normal numai ca fara paine. Seara mancam un mar sau un iaurt. Am combinat toate acestea cu "Cura de slabire" de la Medica (niste pastile din plante si tarate de grau). Rezultatul a fost ca am slabit aproape 4 kg intr-o saptamana. Ma gandesc sa ma reapuc caci am trecut printr-o sesiune in care nu am reusit sa ma abtin de la dulciuri Va urez succes!

Mergi la inceput