Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
mav spune:
quote:
Originally posted by iepurila
Va multumesc fetelor pt raspunsuri si sfaturi.
Carmilia, cred ca acum ar fi irelevant testul de sange, daca am facut gravibinon-ul.
Stau cumintica si astept.
Va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Draga mea, Gravibinon-ul contine hidroxiprogesteron caproat si estradiolvalerat, nu contine gonadotropina corionica umana (HCG), cum contine Pregnyl-ul pe care l-am facut eu, tu poti sa-ti testezi linistita valoarea bHCG din sange, parerea mea!
...Dar pt siguranta, intreaba dr, ca tre' sa te lamureasca!
7+ Mami de Sebi (04.02.2004)"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Laura Ioana spune:
Ce ma bucur, fetelor, ca va place listuta
Sa-mi spuneti daca mai aveti vreo idee, ceva, ok?
Iepu
nu are nicio legatura gravibinonul cu Bhcg-ul. Nu-l influenteaza. Si eu am facut gravibinon la sarcina trecuta si faceam si Bhcg-ul ca sa vad cum evolueaza sarcina.
Carmilia
ma faci sa rad!
Pai multe fete nu stiu cu cine sa nasca; eu stiu ptc m-a facut sa ma hotarasc chiar dr mea (eu eram nehotarata intra Piatra Neamt, Bucuresti si Tg. Mures). Mi-a spus: "asta-i copilul meu! si eu stiu sa nasc copii frumosi si destepti
". Atunci am stiut ca voi naste cu ea!
Am avut o experienta tragica la sarcina trecuta, cand am ales sa nu nasc cu ea ci cu Onofriescu, la Iasi. Copilasul meu (fetita) a murit in burtica la 41 de saptamani, din cauza unei triple circulare de cordon
Si asta ptc doctorul era prea ocupat sa ma monitorizeze atent (statusem internata de la 37 de sapt si 1/2, ca sa nu ma prinda nascutul in Piatra).
Dar de data asta va fi diferit si cu ajutorul lui Dumnezeu si al dr mele voi reusi sa-mi tin copilasul in brate. Desigur voi avea nevoie de toate incurajarile voastre
, cand se va apropia momentul nasterii, ptc pt mine aia va fi perioada cea mai stresanta, cred!
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
alina023 spune:
Hei, Laurici.... nu-ti face griji! Facem galerie la fata si sa vezi ca va merge totul de la exceptional in sus 

(da' sa nu ma uitati si pe mine, da? ca mie imi tremura lenjeria intima de numa' numa'
)
Alina
13+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
Lala_D spune:
La mine daca totul merge bine si ajung la nastere ok aceasta va fi la Spitalul universitar Bucuresti, nastere normala,doctor C. Vasiliu
La multi ani Angelique 

!!!
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Carmilia spune:
Mav,multam mult si ma scuzi,sunt paralela cu problemele astea tehnice...Dar ce sa fac cu camera,cum fac poza?
Zuzici,am poza cu bebe
.Seamana cu bebicul vostru la 9 sapt?
Laura,imi pare rau pt.ce s-a intamplat cu bebele tau
Si eu ma tem foarte tare de situatii d-astea si stau ca pe ghimpi pana gasesc un dr.bun
.Cred ca il am deja pe dr.T,dar inca nu ne-am vazut si ma tem sa nu ma expedieze repede.Eu il stiu de la 2 serii de monitorizari si stiu ca era grabit(normal,avea mereu coada),nu stiu daca cu
sta prea mult la povesti.Mai ales cu zuze ca mine care se uita pierdute la ecograf si nu mai stiu ce aveau de intrebat!![]()
Carmilia
10+
alinushca spune:
Fetelor... se pare ca eu parasesc grupul mamicilor de ianuarie-februarie. Am fost azi la prima ecografie (abia azi am ajuns din lipsa de timp), cu sarcina in 9+ saptamani si doctora de acolo mi-a zis ca sacul este normal dezvoltat dar ca nu vede nimic inauntru. Scria ceva de genul (scris urat): endometru transformat.... cu aspect hiperecogen, neomogen. Sac ovular 45 mm Vezicula vitelina 21 mm. Nu se observa imagine de embrion viabil in sacul ovular.
Cand am auzit asa m-am dus drept la doctorul meu (Badiu) care spre surprinderea mea nu mi-a zis decat "e ceva foarte comun", nici o explicatie nimic, nici o sugestie, nici un sfat. Am mers la un alt doctor sa cer a doua parere. El a zis ca se vede ceva foarte mic acolo, dar nu a fost de parere ca ar fi doar un embrion foarte putin dezvoltat.
A zis ca in doua zile ma interneaza dar eu nu stiu ce sa fac. Va rog s ma ajutati cu sfaturile voastre si cu parerile voastre si cu experientele voastre. As vrea sa mai astept o saptamana. Poate ecograful nu este concludent, poate sarcina doar s-a dezvoltat mai lent. Eu pot sa mai sper.
Beta HCG-ul nu l-am facut niciodata si doctorul a zis ca nu are sens sa il facem ca poate sa apara ca fiind normal pentru ca el e secretat de saculetz (care arata perfect normal). Ce sa fac? Imi e groaza sa ajung la chiuretaj. Imi doream foarte mult acest copil. Am numai 24 de ani si suntem amandoi perfect sanatosi. De ce sa ni se intample asa ceva?
Va doresc voua sa aveti multa sanatate si sa nasteti copii sanatosi. Eu nu cred ca mai pot spera de data asta.
Laura Ioana spune:
zuzicilor. Multumesc, stiu ca suntem apropiate si vom fi tot mai apropiate cu timpul. Ne vom sustine una pe alta, pana-n panzele albe
Zeri
felicitari pt bebe! Ma bucur ca e bine. Mai ai un mesaj de scris si scapi de moderare
Sa-ti pui si tu la semnatura numarul de saptamani, ca sa stim cum ne situam, ok?![]()
Lala
'ete 'acu completez in dreptul tau.
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Laura Ioana spune:
Oooofff, Alinushca
Nu stiu ce sa-ti spun...la 9 saptamani ar trebui sa se vada bine, bine embrionul...dar daca sufletul tau asa iti spune, mai asteapta o saptamana si mai fa atunci o eco. Iti tin pumnii si astept sa ne dai vesti bune
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
alina023 spune:
Alinush, imi pare tare rau sa aflu asemenea vesti
.
Eu zic sa mai faci o ecografie si sa te asiguri ca este un ecograf bun si un medic foarte bun care face ecografia. Nu stiu ce sa zic... Poate ar fi bine sa nu te grabesti cu un chiuretaj. Mai afla si alte pareri. Iti doresc multa sanatate si ma rog sa fie bine bebicul.
Alina
13+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
AngeliquedeS spune:
Alinush fa totusi BHCg si vezi daca se dubleaza in 48 de ore, mai bine incerci totul pana la capat decat sa stai sa te gandesti dupa aceea ca te-ai grabit cu chiuretajul.
Laura, e ingrozitor ce s-a intamplat! Lasa ca Doamne Doamne te va apara de data aceasta! Si eu ma simt la fel de apropiata de voi si ma bucur din tot sufletul ca existati!
Alina, te sustinem si pe tine si pe noi toate, ne sustinem recoproc fiindca sunt sigura ca la toate ne tremura... lenjeria intima de frica! ![]()
Bun venit noilor Zuze si care mai sunteti inca moderate scrieti repede repede primele 10 mesaje ca sa scapati. Imi pare rau ca Patricia chiar s-a suparat si nu a mai intrat...
Inca odata va multumesc din tot sufletul pentru urari, m-ati impresionat pana la lacrimi!
Pupici,
Angelique
11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori