Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Fetelor am si eu o problemutza, maine e ziua unui prieten si ne-a invitat la o piscina, eu am intrebat dr si mi-a zis fara plaja si inot, dar eu nu pot sta fara sa ma balacesc putin , voi stiti cumva daca as avea voie sa ma balacesc putin ????????????????

Carmen 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

carmen
eu zic sa asculti putin si de doctor.iar daca balaceala nu este chiar inot....cred ca e k.dar restul....daca nu-i voie, nu-i voie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Asa putin de tot, poti, dar ai grija. Daca piscina e publica , nu sti ce poti "prinde" de prin ea. Si soarele nu e indicat , mai ales pe burtica, stai sub o umbrela cu picioarele la soare si restul corpului la umbra.

Acum in alta ordine de idei, greata mea a slabit mult de tot, chiar pot manca mancare gatita, asa usurel. Dar nu-mi mai simt burtica, durerile surde pe care le aveam, indispozitiile. Si de doua nopti ma trezesc doar o data la baie cand alta data ma trezeam de cateva ori. Si tot de 2 nopti, abia adorm, iar pana acum cum puneam capul jos , adormeam instantaneu. Sanii sun ttot mari si umflati , dar nedurerosi, nu ma mai dor de cateva zile. Si urina mea e rosiatica, maronie, nu-i galbena , limpede. Si to constipata sunt. Ce naiba sa cred? Ca la eco ajung la sfarsitul lui iulie, pana atunci nu ma mai baga nimeni in seama. Si cabinete private nu sunt aici. Si am uitat dimineata sa-mi iau temp. sa vad cat e. Dati-mi un sfat, o idee. Nu as vrea sa cred ca s-a oprit din evolutie bebele meu.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Mav, ma bucur sa aud ca e totul in regula

Mergi la inceput

irlandeza
Nu te speria.E normal si sa-ti mai treaca greturile, si sa mergi mai rar la baie acum.Uterul se mai ridica un pic, si cateva luni nu mai apasa nimic pe vezica, sa mergi des la baie.Asa ca pana te vede un medic, stai calma, ca nu face bine stresul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

IRLANDEZA,
eu cred ca poti sa mergi la doctor, eventual nu la ginecolog daca chiar nu te primeste. De ce nu la un generalist, care sa-ti faca un test pentru urina (poate e de la faptul ca nu ai baut suficienta apa) si eventual un test de hormon.
Nici in Belgia nu te lasa sa mergi la doctor cand vrei, dar daca e cel mai mic semn de ceva anormal (urina colorata) atunci te primesc foarte repede!

Sanatate,
Micsunea

Mergi la inceput

Anca , Micsunea am sa incerc la medicul de fam. De fapt doar dimineata e asa colorata, peste zi e mai diluata. Dar imi dau de gandit starile astea de rau. Au aparut peste noapte si acum in 2 zile deja ma simt mult mai bine. Oare am trecut peste ele sau s-a intamplat altceva?

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irlandeza, nu s-a intamplat nimic altceva decat ca te apropii de trimestrul II si scapi de simptomele neplacute. Coloratura urinei poate fi de la un ficat obosit (ceea ce nu cred ca est exclus, asa-i?). Eu sunt sigura ca bebe e bine.

Fetele....sunt suparata tare. Sefa mea nu vrea sa-mi dea cele doua zile libere sapt viitoare ca sa pot merge la mare. Problema este ca am apucat deja sa-i spun lui Luca si este atat de incantat.... Nu vreau sa-l dezamagesc. Nu stiu ce sa fac... Sa plec doar pt weekend este cheltuiala si oboseala prea mare doar pt 1 zi jumate cat am apuca sa stam... Oooofffff....

Va doresc weekend placut si fara probleme.

Alina 12+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Alina, de ce nu mergi la dr. de fam., du-i ceva si spune-i sa-ti dea 2 zile libere ca nu te simti tocmai bine. Ca esti obosita.
Si sper sa ai dreptate despre starile mele. Intradevar ficatul meu cred ca e varza acum, dupa atata .

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Explicati-mi si mie cum fac sa deschid un nou capitol si sa pun nr. capitolului trecut. Asa cum avem noi pe prima pagina.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput