Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mamii, daca te intorci in tara prezic ca mai mult de jumatate de an nu rezisti. Cunosc mai multi care au facut tentative de intoarcere (din Italia) si s-au dus in citeva luni din nou acolo.

Va doresc un weekend placut si fara contractii sau dureri.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ioana sper sa nu ma acomodez aici prea mult....:D nushu situatia financiara a altora...sau motivele pentru kre stau aici ..e adevarat ro a devenit de tot ...... dar eu nu imi gasesc linishtea aici.nusu din ce orase erau prietenii tai dar roma e foarte diferita de restul italiei defapt roma e cea mai puturoasa!Om trai si om vedea....dar dak ar fi dupa mine maine ash fi in ro :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Mada tu chiar vorbesti toate limbile astea?

Prin 97 vorbeam si eu rom, engleza, franceza, si germana mediu, acum franceza si germana s-au dus ca daca nu vorbesc cu nimeni. Franceza inca inteleg destul de bine zic eu (si normal dupa ce profilul meu in liceu a fost limbi straine franceza intensiv) dar germana nici nu mai inteleg decat asa cate un cuvant...

As vrea si eu sa invat spaniola, plus fiu-miu iubeste spaniola cand am fost in Barcelona mi-a zis "mami vreau si eu sa vorbesc limba asta frumoasa", si numai cu Hola m-a tinut prin casa luni de zile.

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Le vorbesc, dar incep sa pierd engleza ca nu prea o practic, incerc insa sa ma uit la filme in varianta originala si sper cand voi muncii din nou sa am ocazia sa o practic.. Si spaniola si mie mi pare frumasa ca limba!

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Luna, pe Cosmin l-ai alaptat?
Crezi ca acele protectii de silicon vor fi folositoare pentru ca bb efectiv sa suga? Eu pe Stefan nu am reusit sa-l alaptez, asa ca pompa de muls a fost prietena si in acelasi timp dusmanul meu vreo 3-4 luni. Am sa incerc cu Garmastan, cica sa pregatesc sanii. O sa iau si protectii de alea,desi eu le vedeam mai utile in a alapta, decat in a proteja. Si om vedea.
Sotul imi spunea ca nu mai vrea sa ma vada cu pompa de muls. Ca sa-i dam direct lapte praf. Ce stie el!!!

quote:
eu am 21 de ani si el 23..

Uite, Luna, la ce ma referam cand vorbeam de tineretea voastra care imi da puteri. 21 de ani...Nici nu mai tin minte. mamii, felicitari pentru asa o varsta! Si pentru curajul de a deveni mamica la 21 de ani. (eu atunci inca mai umblam teleleu prin munti)

Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Asteptam fetele de la eco cu vesti bune.

Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Timi, ai scapat de moderare . Acuma putem vb "in timp real" . Si eu iubesc Timisoara si nu asi da-o ptr nici un alt oras...din tara. Dar in ultimul timp, de cand sunt insarcinata, ma gandesc tot mai mult sa o luam de la capat in alta tara. Cred ca ar fi mai bine ptr bb. Dar, avem asa un loc "caldut" aici, incat ne e un pic frica sa renuntam la tot.. Inca ne mai gandim.

30+

Christian

Mergi la inceput

multumim ghinetz.... cand am aflat k sunt gravida m.am cam speriat sincera sa fiu dar pana la urma am hotarat( eu si tati) k dak tot ne iubim si vrem si bebei de ce sa nu il tinem :D cum au reusit altii o sa reusim si noi ( ma refer la faptu k la 21 de ani nu prea ai multe notiuni...)Doamne ajuta la toata lumea:D

Mergi la inceput

fetelor sunt asha de fericita ploooooooooooooooo :D:D:D:D:D doamne toarna cu galeata :D:D:D e asha racoare si bine :D anybody with me?!:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Mamii, de cat timp esti plecata? Poate nu a trecut inca suficient timp ca sa te acomodezi. Si eu cred ca, daca te-ai intoarce in Romania, nu ai mai suporta viata de aici. Si cumnata mea e plecata de vreo 3 ani si tot in Roma sta. Nici ei nu ii place si zice ca vrea sa se intoarca. Dar nu cred ca s-ar mai "acomoda" cu viata din Romania.

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna fetele,

Am venit si noi de la control.Am scapat de suplimentele de fier,mi-a iesit hemoglobina 12 si ceva.de la 10 si ceva aku 2 luni.
Am luat in greutate doar 8 kg si doctorul mi-a mai dat voie inca 2 kg,ce doctor gigel am :))))))).

Va pupilim,va dorim un weekend super-fain.

Samurai-lady 32 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput