Mamici de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
mamii spune:
estecri am o cunoshtinta kre trebuia sa nasca natural toate bune si frumoase la ultimul control cu o saptamana inainte i s.a intors bebitza cu capu in sus si a trebuit sa faca cezariana :) deci nu cred k e vreo regula :)
ralucapio spune:
quote:
Originally posted by mamii
e vreo mamik kre are ganduri s se intoarca in ro?? eu de ex nush c sa fac pt k eu vreau s ma intorc in ro in 2 3 ani max!!si nush cum o s fac cu bebe s ii vb numa in romana....ce o s inteleaga el saracu knd ii vb altcineva... mai e cineva in situatia mea???
hello,
ce sa cauti mamii im Romania. Stai acolo unde esti ca e mult mai bine, parerea mea. Daca nu am dreptate nu aruncati cu oua sau rosii in mine dar eu una daca asa pleca nu m-as mai intoarce. Banuiesc ca aveti casa si tot ce va trebuie acolo asa ca ... what's the point??
Pupi
26 si ....
Timi07 spune:
Ashera sunt timisoreanca asa zice buletinul si pasaportul si mai ales eu....
Am plecat acum 3 ani jumate da vin acasa de 2-3 ori pe an, exceptie face anul asta din cauza de bebe-pui.Am fost de Paste si mai mergem anul viitor de Paste probabil...
Mi-e tare dor de Timisoara.
Timi
32+
Luna1 spune:
Bey iar scrieti la greu?
Eu m-am conversat cu prietena cu fetita (stiti voi care abia a nascut) si acum am revenit. N-am facut iar nimic la munca si trece tipmul si maine poimaine e 30 iunie si eu nu am terminat treaba.
Sa raspund:
Oana crema se numeste Sudocream, e adevarat cea mai buna si aici, toata lumea o foloseste, e si dezinfectanta. Am cumparat si eu deja,ce credeati?
Jadi eu nu rad de el, il stimulez. El saracu vrea sa invete, nu e big deal, dar e greu pt englezi cu romana, e super greu.
Cu dormitul tu ai noroc ca ai tai baieti au varste apropiate, pot dormi amandoi. Mai ales ca sunt si baieti. Deci te-ai scos. Eu insa am fata si fiu-miu e prea mare (6 ani diferenta) merge la scoala nu prea pot sa-i pun amandoi. Desi fiu-miu vrea. Poate daca e cuminte rasturnica as putea sa fac o incercare.
Sorina nu prea exista regula, poate sa se intoarca pana nasti. Exista anumite exercitii pt asta. Aflu mai multe si iti spun.
Mamii eu nu planuiesc sa ma intorc in Romania, nu stiu exact de ce, poate pentru ca e tot acolo, cand mi-e dor vin si vizitez, eu ma simt acasa oriunde, nici Anglia nu e iubirea vietii, sincer eu nu prea am patriotismul asta sau nevoie la apartenenta. Oriunde merg daca imi place bine, daca nu astept si vad ce se intampla.
Vorbitul romana, eu voi vorbi romana cu rasturnica, asa isi va recapata si Cosmin graiul metern, pentru ca refuza sa mai vorbeasca romana tinand cont ca e la scoala 6 ore si afterschool club alte 2 deci vorbeste numai engleza acum, intelege tot romaneste dar nu mai vrea romana. Astfel ca eu voi vorbi romana cu ei stand acasa al meu sot engleza si astfel vor vorbi amandoua limbile. (sper eu).
Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Luna1 spune:
Timi astept povestea, haide ca acum ai 10 mesaje te putem vedea in timp real.
Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
mamii spune:
hmm eu una chiar ash vrea sa ma intorc nu imi place aici nu reushesc sa ma acomodez deloc....Inca nu avem casa noastra aici...eu am 21 de ani si el 23..:) Suntem amandoi romani! Nu e vb de patriotism...efectiv nushu nu ma prinde lumea de aici nu sunt pe aceeashi lungime de unda si momentan nu imi ofera ceva din ce nu imi oferea romania....din contra!timpul le rezolva pe toate.....Dar nushu ce voi face cu bebe cu limba adik ma gandesc sa nu il zapacesc de cap in casa vorbindu.se numai romana iar pe strada...italiana...
ghinetz spune:
Ne-am intors de la medicul de familie. Am luat reteta pentru Elevit si pentru Fier. Trebuie sa iau si calciu, niste pliculete care se dizolva in apa (continutul, nu plicul). Foarte gustos...Am si trimitere pentru urocultura, tr sa cumpar recipent.
M-a analizat d-na dr. in amanunt. Burtica, picioarele, sanii. Aici...surpirza! Cica nu sunt pregatiti. Stiu. Am mameloane ombilicate. Dr m-a incurajat, dar...Oricum nu disper. o sa incerc tot ce se poate ca sa alaptez, dar daca nu va fi si nu va fi voi apela, din nou, la pompa de muls. Asta e!
O alta veste ne-buna: am luat deja 16 kg.
Hai, ca ajung pe ziua de azi!
Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Luna1 spune:
Oana ne luam de mana cu mameloanele ombilicate. Aici insa iti spune ca nu are importanta, sfarcul il va creea copilul. Eu imi voi lua totusi protectii de silicon caci ma va rupe probabil. Sa le am pt cand incep sa sangerez.
Mamii nu-l zapacesti deloc, dimpotriva scrie prin carti ca un copil care vorbeste doua limbii isi foloseste ambele emisfere ale creierului deci e posibil sa se dezvolte mai bine. D'asta trag de fiu-miu sa pastreze limba (in plus mama vorbeste doar romana) dar se pare ca la el creierasul nu doreste sa faca acest efort. Stai linistita sunt mii de copii care vorbesc doua limbi si nu sunt zapaciti, nu poate decat sa-l ajute.
Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
madabout2003 spune:
Nici eu nu cred ca ma intorc in Romania.. Mai degraba m_as muta intr_o alta tara decat inapoi..nu stiu de ce; In Romania stiu cum e, vreau sa vad cum e si prin alte parti...lumea e atat de larga e pacat sa ramanem numai intr-un loc .. Pe de alta parte asa mi_e dir de Romania!!!
Cat despre limbile pe care trebuie sa le vb bebe la mine trebuie sa vorbeasca romana, spaniola, franceza si ...clar engleza.. daca mami poate o sa poate si bebelusa (zic eu!) Mamii daca tu o sa vorbesti in romana cu ea si in exterior o sa auda numai italiana eu nu cred cao sa fie vreo problema sa le vorbeasca pe amandoua..
MADA 28+, cu Emily
Noi doi+1
Luna1 spune:
Mada tu chiar vorbesti toate limbile astea?
Prin 97 vorbeam si eu rom, engleza, franceza, si germana mediu, acum franceza si germana s-au dus ca daca nu vorbesc cu nimeni. Franceza inca inteleg destul de bine zic eu (si normal dupa ce profilul meu in liceu a fost limbi straine franceza intensiv) dar germana nici nu mai inteleg decat asa cate un cuvant...
As vrea si eu sa invat spaniola, plus fiu-miu iubeste spaniola cand am fost in Barcelona mi-a zis "mami vreau si eu sa vorbesc limba asta frumoasa", si numai cu Hola m-a tinut prin casa luni de zile.
Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin