Mamici de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana75 spune:
mamii, daca te intorci in tara prezic ca mai mult de jumatate de an nu rezisti. Cunosc mai multi care au facut tentative de intoarcere (din Italia) si s-au dus in citeva luni din nou acolo.
Va doresc un weekend placut si fara contractii sau dureri.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
mamii spune:
ioana sper sa nu ma acomodez aici prea mult....:D nushu situatia financiara a altora...sau motivele pentru kre stau aici ..e adevarat ro a devenit de tot ...... dar eu nu imi gasesc linishtea aici.nusu din ce orase erau prietenii tai dar roma e foarte diferita de restul italiei defapt roma e cea mai puturoasa!Om trai si om vedea....dar dak ar fi dupa mine maine ash fi in ro :D
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Mada tu chiar vorbesti toate limbile astea?
Prin 97 vorbeam si eu rom, engleza, franceza, si germana mediu, acum franceza si germana s-au dus ca daca nu vorbesc cu nimeni. Franceza inca inteleg destul de bine zic eu (si normal dupa ce profilul meu in liceu a fost limbi straine franceza intensiv) dar germana nici nu mai inteleg decat asa cate un cuvant...
As vrea si eu sa invat spaniola, plus fiu-miu iubeste spaniola cand am fost in Barcelona mi-a zis "mami vreau si eu sa vorbesc limba asta frumoasa", si numai cu Hola m-a tinut prin casa luni de zile.
Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Le vorbesc, dar incep sa pierd engleza ca nu prea o practic, incerc insa sa ma uit la filme in varianta originala si sper cand voi muncii din nou sa am ocazia sa o practic.. Si spaniola si mie mi pare frumasa ca limba!
MADA 28+, cu Emily
Noi doi+1
ghinetz spune:
Luna, pe Cosmin l-ai alaptat?
Crezi ca acele protectii de silicon vor fi folositoare pentru ca bb efectiv sa suga? Eu pe Stefan nu am reusit sa-l alaptez, asa ca pompa de muls a fost prietena si in acelasi timp dusmanul meu vreo 3-4 luni. Am sa incerc cu Garmastan, cica sa pregatesc sanii. O sa iau si protectii de alea,desi eu le vedeam mai utile in a alapta, decat in a proteja. Si om vedea.
Sotul imi spunea ca nu mai vrea sa ma vada cu pompa de muls. Ca sa-i dam direct lapte praf. Ce stie el!!!
quote:
eu am 21 de ani si el 23..
Uite, Luna, la ce ma referam cand vorbeam de tineretea voastra care imi da puteri. 21 de ani...Nici nu mai tin minte. mamii, felicitari pentru asa o varsta! Si pentru curajul de a deveni mamica la 21 de ani. (eu atunci inca mai umblam teleleu prin munti)
Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Asteptam fetele de la eco cu vesti bune.
Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ashera spune:
Timi, ai scapat de moderare . Acuma putem vb "in timp real" . Si eu iubesc Timisoara si nu asi da-o ptr nici un alt oras...din tara. Dar in ultimul timp, de cand sunt insarcinata, ma gandesc tot mai mult sa o luam de la capat in alta tara. Cred ca ar fi mai bine ptr bb. Dar, avem asa un loc "caldut" aici, incat ne e un pic frica sa renuntam la tot.. Inca ne mai gandim.
30+
Christian
mamii spune:
multumim ghinetz.... cand am aflat k sunt gravida m.am cam speriat sincera sa fiu dar pana la urma am hotarat( eu si tati) k dak tot ne iubim si vrem si bebei de ce sa nu il tinem :D cum au reusit altii o sa reusim si noi ( ma refer la faptu k la 21 de ani nu prea ai multe notiuni...)Doamne ajuta la toata lumea:D
mamii spune:
fetelor sunt asha de fericita ploooooooooooooooo :D:D:D:D:D doamne toarna cu galeata :D:D:D e asha racoare si bine :D anybody with me?!:D
Ashera spune:
Mamii, de cat timp esti plecata? Poate nu a trecut inca suficient timp ca sa te acomodezi. Si eu cred ca, daca te-ai intoarce in Romania, nu ai mai suporta viata de aici. Si cumnata mea e plecata de vreo 3 ani si tot in Roma sta. Nici ei nu ii place si zice ca vrea sa se intoarca. Dar nu cred ca s-ar mai "acomoda" cu viata din Romania.
30+
Christian
Samurai-lady spune:
Buna fetele,
Am venit si noi de la control.Am scapat de suplimentele de fier,mi-a iesit hemoglobina 12 si ceva.de la 10 si ceva aku 2 luni.
Am luat in greutate doar 8 kg si doctorul mi-a mai dat voie inca 2 kg,ce doctor gigel am :))))))).
Va pupilim,va dorim un weekend super-fain.
Samurai-lady 32 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D