Mamici de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
jadi spune:
Fetele cu soti straini, nu mai radeti de ei ca nu vor mai vrea sa vorbeasca! In 2000 cand am fost la Nevers, ne-am imprietenit cu o romanca stabilita acolo cu 18 ani inainte si avea sot francez! Stia omul ala o romana literara, cred ca nu vorbeam eu asa de corect ca el (gramatical)! In schimb avea un mic accent si refuza sa vb romaneste pentru ca toata lumea radea de accentul lui. Si zau daca nu era pacat! Ne-a zis la un moment dat "soacra soacra poama acra" dar exact cum se scrie fara diacritice!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
NU stiu ce am azi, nu imi vine sa mananc nimic, o fi de la rulada de ciocolata pe care am mancat-o la gym? Ca era ziua profesoarei . Am incercat niste pizza si mi-e asa de rau de la eaaaaaaaaaa!
Si vreau acasa, ma scurg de somn!
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Oana spune-i proastei de asistenta ca o usoara albumina in urina la insarcinate e normal! Poate te pune sa faci si tratamente aiurea! Si nu inteleg de cand da asistenta trimiteri? Nu e treaba medicului de famile sa-ti interpreteze buletinul de analize si sa te lamureasca ce-i cu tine? Retele tot asistenta ti le prescrie?
Simona 31+ Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
olguttza spune:
am o prietena buna, casatorita in anglia de vreo 5 ani, pare-mi-se. el e britanic-britanic, dar atat de "disperat" dupa romania si romani, incat de mai bine de un an face cursuri de limba romana acolo. si asta pt. ca ea nu mai are rabdare, ca s-a chinuit cu el 4 ani sa lege o fraza. de inteles, intelege aproape orice, cu vorbitu sta cam prost. e super haios cand deschide gura si incearca sa fie coerent. cu cat se straduieste mai mult, cu atat sunt 3 cuvinte in romana si 2 in engleza. oricum, de injurat injura cursiv.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
jadi spune:
Si raspund si la intrebarea zilei: eu nu am decat 3 camere si am invatat copilul mare sa doarma cu cineva (naspa momentul) ca atare ne vom imparti, sotul cu Vlad si eu cu Tudor sau cand vor veni bunicii, Vlad cu un bunic si eu, sotul si Tudor in aceeasi camera! Sotul meu nu are probleme, la primul copil, putea sa tipe isteric copilul ca el oricum nu se trezea iar daca bagam muzica de la patut, adormea in 5 secunde!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Voi incerca sa culc ambii copii in jur de 6-10 luni, depinde cum va reactiona Vlad fata de fratele lui mai mic!
Deni & Vlad & Tudor
madabout2003 spune:
Jadi nu rad de el il tachinez!!! Pe principiu "Qui s'aime se taquine!!" Ce sa ii fac daca am invatat franceza mai repede decat el romana...
.. aici sunt rea, cred ca daca am fii stat in Romania ar fii invatat destul de repede!
MADA 28+, cu Emily
Noi doi+1
Simo78 spune:
Mey, al meu are inclinatie spre limbi straine. Stapaneste perfect araba, engleza si romana, franceza - bine. Sper sa mosteneasca Matei asta de la el.
Simona 31+ Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
estecri spune:
buna fetelor
intru si eu abea acum ca am avut zilele astea la servici numai nebunii de nici nu am apucat sa respir!!
Deci, am fost la medic si ne-a zis ca bebe are 2,376 g la 33 saptamani. Cred ca e de bine!! Exact cand se uita dr cu ecograful bebele meu s-a arcuit si a scos frumusete de capsor prin burtica(exact ce-i explicam lui Simo ca se intampla des-des la mine). Doctorul a zis ca nu e nici o problema .
Eu am alta belea ....bebe nu s-a intors cu capul in jos...nu vrea el si pace...sper asa sa fie si in viata sa stea cu capul ridicat(a nu se intelege cu nasucul!). Doctorul mi-a zis ca s-ar putea sa se mai intoarca dar asta depinde de bebe...
Feteleor pana la ce varsta se mai poate intoarce bebe?
Bine ca fac cezariana oricum ca altfel cred ca as fi fost super nervoasa si stresata...
sorina 33+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
mamii spune:
e vreo mamik kre are ganduri s se intoarca in ro?? eu de ex nush c sa fac pt k eu vreau s ma intorc in ro in 2 3 ani max!!si nush cum o s fac cu bebe s ii vb numa in romana....ce o s inteleaga el saracu knd ii vb altcineva... mai e cineva in situatia mea???