Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Io-s pe aici dar am o zi mai bleaga, deocamdata nu am energie sa scriu.

Va pup pe toate si revin mai incolo,

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oti

Anto

Fetelor eu am avut noroc ca am condus imediat aici dar la inceput cine conducea ca tampita pe contrasens? Eu! Pai daca astia conduc de-a-ndoaselea!

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Anto

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Am impresia ca de cand am pus postul ca "..astept sa mi se umfle picioarele" parca chiar au inceput sa se umfle !! Nu_mi vine sa cred!!! Mi_am cobit singura!! Ma duc a incerc ceaiul !

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

dupa ce am poftit kteva luni bune la pate de ficat acu mi.a adus soacramea din ro....si imi e frik sa le ddesfac...!:( doamne ce norocoasa sunt

madabout ai grija ce iti doreshti k s.ar putea sa ti se intample..data viitoare nu iti mai dori picioare umflate=)) eu le.am avut aseara si nu sunt asha placute:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu mai fac un sondaj de opinie: la voi bebeii vor dormi in aceeasi camera sau separat in camera lor?

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto

Luna noi nu avem decat o camera, so...ii fac un coltisor al lui. Daca aveam 2 camere imi place sa cred ca ii faceam camera separata. Poate nu de la inceput...nu stiu zau, vorbesc teoretic acum...

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mada, felicitari pentru ! Mai ai un pic pina luni.
Timi, hai mai scrie un mesaj, sa intri in rind cu lumea.
Anto, hai nu mai fi pleostita, uite nu mai vin la tine sa-ti maninc mincarea.
Simo, ii distragem noi atentia lui iubi al tau sa nu te puna sa-i dai de mincare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana oricum si-a dat seama dupa cum m-am infipt in jocuri pe calculator ca nu are nici o sansa sa primeasca ceva extra fata de ce are in frigider azi

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Ioana mersi!!

Mamii eu nu_mi doream picioare umflate, doar am spus ca nu mi se umflau...inca!! Dupa ce beau ceaiul va spun daca functioneaza!

Luna eu m_am gandit ca in prima luna-doua sa doarma cu noi in camera, intr-un patut cam ca ala care i l_ai aratat tu lui Aylin (mi_l imprumut-a o vecina)... Dar apropo de aceasi vecini, ei ne_au zis ca au tinut bebelusul doar o saptamana cu ei in camera , si bineinteles ca al meu vroia sa facem la fel (ti_am zis ca are niste bile negre...). Noroc ieri cu moasa care ne_a zis ca putem sa il tinem in camera cu noi primele 2 luni dar duoa 3 luni se pare ca e atat de indicat pentru ca se obisnuieste si apoi e mai greu sa il lasi singur in camera lui!

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput