Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Michi, parca tu esti la Puia nu?
In mod normal dupa ce dr. stabileste data, trebuie sa mergi la dra.Coca la B2 (asistenta sefa) si sa te programezi acolo sau sa suni la nr.de telefon! Acum depinde de dr.! Intreaba dr. sa vezi ce zice!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Horoscopul pe luna urmatoare:

-Sanatate: astrele iti surad.

-Bani: astrele iti surad si mai tare.

-Dragoste: astrele deja se caca pe ele de ras.

Deni & Vlad & Tudor

Mada stai linistita ca am trecut si eu pe la subektul ala. Dar pe mine mai mult ma tragea inapoi decat ma incuraja asa ca n-am mai citit. Acum sunt in faza in care pe autostrada depasesc viteza si al meu zice "ho!". Cand plecam la drum mai lung iau masina lui (sport cu doua usi) si ma invatza sa plec cu zgomot de pe loc. Figuri! Da' singura n=-am tupeu sa conduc masina lui ca nu vreau sa-i vad fata socata cand i-o aduc zgariata.

Ah, si tocmai mi-am zgariat-o pe a mea in parcare la munca. Al meu cica "cum ai zgariat masina?" eu naiva "unde?!"

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Jadi la Puia sunt. acum cand o sa merg din nou la consult o sa-l intreb ce si cum. pana akum doar am discutat ipotetic despre cezariana, in sensul ca el mi-a zis ca la conformatia pe care o am si daca bebele trece de 3.500 grame o sa am o nastere grea. adik mi-a zis si m-a lasat sa compilez. dar la viitoarea intalnire o sa-i zic ca nu vreau sa-mi iasa ochii mai ales ca se preconizeaza bebe pe la 4 kile. mi-am adus aminte de Dna Coca , ca la ea m-am dus cand m-am programat la HSG. ce mult a trecut de atunci! merci pt informatii, jadi. raman datoare!

+30 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna raspunsul corect era "care masina???"

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Bey,ati observat ca fetele de la mai-iunie sunt la capitolul 67 si mai au putin si termina odiseea iar noi nici nu ne-am pus bine pe nascut si suntem la cap 61?

Cred ca eu sunt de vina ca vorbesc prea mult!

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jadi

Luna raspunsul corect era "care masina???"

Deni & Vlad & Tudor

Pe mine ma amuza, sa vezi cand conduc in trafic cum calca frana si il aud "hi, ho" face nishte fete.

Iar pe autostrada cand fac depasiri se uita in toate oglinzile, verifica punctul mort, i-am zis "te iau de copilot!"

Sa specific, am carnet din noiembrie.

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

pai daca cele de mai-iunie nu au net la serviciu sau acasa ....lasa ca mai bine de noi .... Luna - gresit , nu vorbesti deloc mult , a avut cineva tupeul sa-ti zica asa ceva , te rog sa ni-l/ni-o arati ca sa-i declaram ....

Am intrat sa mai trag cu ochiul la ce scrieti ....nu prea ma pot abtine ....

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna si io tot din noiembrie.....2003! Da de atunci nu am mai condus

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Si daca va spun ca eu am permisul din 2000 !! Dar m_am reapucat de condus vara trecuta dupa o pauza de vreo 4 ani!!!

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello la capitol nou!

Moaama Deni cum aratam puse acolo la "insectar"!
super tare horoscopul! la zodia mea ce scrie??!

Buuun, deci am retinut: pt picioare umflate- Ruscoven, ceai de cozi de cirese ( am inteles ca e bun pt problemele cu rinichii, eu am baut atunci cand am avut asa ceva-cumva se leaga, ca daca retin apa inseamna ca si rinichii functioneaza mai greu,nu?) si prosoape ude reci pe picioare! Saru'mana pt ajutor la toate! sper sa aiba ceva efecte!

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 20 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput