Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Valen - bine ai venit acasa.Felicitari pentru micuta Ines Nicole! Este o dulceata de fetita!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Speram si eu Otim ca-i gluma proasta....

La permis te-am luat il am din '93 (de profi) si nu am foarte multi km la activ .

Timi
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Luna m-ai inteles perfect. Vorbesc engleza, franceza, spaniola, daneza, italiana, portugheza si romana la perfectie ;). Inteleg suedeza si norvegiana.
Nu am spus ca in Romania nu sunt persoane care o duc bine dar sunt fosrte putine proportional cu cele care nu o duc prea bine.
Pentru mine a fost mai usor pentru ca parintii mei au fost cu mine mereu. In Portugalia si azi au ajuns in Danemarca cu tot cu catel.
Sunt norocoasa.
V-am pupat

stefania sapt.31& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

deci o sa transformam aceasta pauza de publicitate cu care v-am pacalit in NOAPTEA DEVORATOARELOR DE PUBLICITATE!

am citit tot (sigur? ) si ma doare capul... si mi-e somn si ma culc. .. imi dati voie sa va povestesc maine, da? promit!

acum ma duc sa ma culc linistita, chiar daca mai latra niste caini vagabonzi prin cartieru' meu si prin cele vecine... poate o sa ma mut si eu in cartieru' ala fara caini, daca aflu care e!

noapte buna!
zzzzzzzzzzzzzzzz

karligutza

sapt.36 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Karligutza cred ca despre cartierul meu e vorba, ca e festivalul berii aici. Si e atat de galagie, incat cred ca au fugit toti cainii in centru.

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

[quote]Originally posted by Luna1

Eu mai fac un sondaj de opinie: la voi bebeii vor dormi in aceeasi camera sau separat in camera lor?

Salutare fetelor! Am terminat de renovat casa. Uraaa! Nu prea amfost prezenta pe aici, dar ma straduiesc sa revin asa ca ma bag si eu in seama. Deci!
Am amenajat coltul lui bebe in camera noastra unde avem un pat mare, dublu. Patutul il vom pune langa respectivul pat, la capul nostru. Cand cedeaza nervos unul din noi isi muta funduletul in living... asta si in serile f f calduroase, ca ne-am gandit si la varianta care ni se tot vehiculeaza la Tv. Cica 45*C in iulie si august... aer conditionat nu avem. A! Ne-a dat soacra-mea o lampa cu ultraviolete, dupa curatenie am pus-o in fiecare incapere cate 10 min, cu dulapurile si sertarele deschise... ce mandri am fost noi de actiunea noastra de "deratizare"... Va urez succes la toate. Sa na traiasca bebeii, ca vad ca au inceput sa vina. Imi place ca avem o odisee foarte... activa si ...interactiva.

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Gata, azi am venit acasa. O sa va scriu in mare cum a decurs totul desi stiu ca deja cunoasteti amanuntele importante. Miercuri, pe la 2 dimineata, m-am trezit cu dureri de burta, defapt contractii destul de puternice si de dureroase; m-am plimbat prin casa, am incercat sa vad la ce intervale sunt (2, 3, 7, 3 min) si m-am mai conversat cu fetele pe net; la un moment dat am realizat ca sunt destul de dese si intense si ca ar fi cazul sa mergem la spital; am sunat-o pe cumnata sa vina sa stea cu sarah iar intre timp m-am dusat, m-am retusat pe ici pe colo, m-am machiat (pt. asa o intalnire trebuia sa fiu prezentabila,nu?) am facut ultimele poze cu burtica si pe stanga si pe dreapta, ne-am inchinat si am plecat sa ne intalnim cu Ines. M-au preluat repede la spital, mi-au dat o camera apoi au inceput sa completeze zeci de liste, formularee, dosare etc; contractiile devenisera din ce in ce mai puternice iar rezidentul care se ocupa de mine inca imi mai punea intrebari. Ceasul de pe peretele din fata mea statea la fiecare 20 min asa ca din 25 in 25 min tot venea un nene sa ma intrebe daca functioneaza ceea ce m-a stresat la culme; la un moment dat mi se parea ca e mai important sa functioneze ceasul decat sa nasc eu. In fine, au gasit in final bateriile potrivite apoc m-au controlat si pe mine pe la 6 fara ceva: dil 2 cm; sa cad pe spate, ca asa eram dilatata de vreo 3 saptamani si la contractiile dureroase pe care le simteam ma asteptam la cel putin 5 cm; pe la 9 fara ceva l-am trimis pe sotul meu dupa dr. ca nu mai puteam de durere; aveam 4, 5 cm si am cerut epidurala; in juma de ora a venit si dr. meu (aveam deja 5 cm) care mi-a zis ca pana in ora mesei imi tin copilul in brate; mi-a rupt membranele apoi au venit cu epidurala pe care mi-au montat-o pana in ora 10; am inecput usor, usor sa amortesc si sa scap de dureri ceea ce mi s-a parut fantastic; pe la 10 juma i-am dat voie sotului sa mearga sa-si ia o cafea insa nu m-am gandit sa-i spun sa se intoarca si repede; desi amortita simteam eu asa o tensiune si cum ceva preseaza jos insa m-am gandit ca nu am cum sa nasc asa repede din moment ce aveam 5 cm dilatatie cu juma de ora in urma; a venit o infirmiera sa se uite si sa ma pregateasca pt. nush ce : vaaaai, madame, don't push, don't push; pai zic, nu imping, ca oricum nu simt nimic; "relaxe and don't push" (asta zic, nu intelege romaneste cand ii zic ca nu pot sa imping); in fine, au inceput sa apara diverse fete pe acolo, disperate toate ca "the baby it's coming"; sotu meu se facuse cafea si ma gandeam c-o sa nasc si n-o sa fie acolo; a venit dr., m-a controlat si mi-a zis ca in cateva minute imi voi tine copilul in brate; atunci a intrat si tati pe usa, foarte relaxat si cand a vazut atata agitatie s-a pierdut; in loc sa scoata repede camera si aparatu de filmat a venit cu cafeaua langa mine.I-am spus ca nasc, apoi am inceput sa plang, si sa plang, si sa plang, apoi sa plang in hohote; mi-au zis sa incerc sa ma concentrez bine, sa imi adun fortele si sa imping; am impins o data, si inca o data, si inca de vreo 2, 3 ori, desi mare lucru nu prea simteam; mi-au zis ca e bine si ca trebuie sa-mi adun toaaaate fortele sa mai imping de 2 ori; o data a fost ca sa iasa capul, apoi am simtit cum a iesit Ines;au pus-o direct pe mine, asa cum am nascut-o; era calduta si mirosea intr-un fel nume care m-a facut sa ma indrogostesc de ea pe viata; tipa cat putea ea de tare; am inceput si eu sa plang, si tati, ne-am pupat asa toti printre lacrimi; apoi tati i-a taiat cordonul, emotionat tot, mi-a multumit ca l-am facut asa fericit, am continuat sa plangem si sa ne imbratisam timp de nu mai tin minte cate minute;(a avut apgar 9, pt ca a fost putin inchisa la culoare) asa ca am pus-o direct la san. Nu-mi venea sa cred ca gagalicea aia mica din bratele mele stie perfect ce are de facut si ca a luat sanul imediat si suge fericita; alte poze, alte plansete, alte imbratisari; am sunat-o pe mama sa-i spun ce fericiti suntem apoi ne-au mutat in camera; de atunci traim un vis asa frumos ca mi-e teama sa nu ma trezesc fara fetele mele; sarah din pacate nu e f incantata de baby si plange, se tranteste pe jos, nu vrea sa coopereze deloc; m-am dus mai devreme s-o invelesc pe Ines si a sarit ca arsa, "mama, no, mama,no", apoi s-a urcat pe marginea patutului si ainceput sa tipe. Mi-a rupt sufletul in 2, dar stiu ca va trece cu rabdare si iubire din partea noastra.Cam asta a fost pe scurt, nasterea lui Ines; va multumesc frumos pt. incurajari (dupa ce am nascut, tati a venit acasa si mi-a citit prin telefon mesajele voastre); nici nu stiti ce bine mi-a facut sa stiu ca v-ati gandit la mine; sper ca toate urarile si toata fericirea noastra sa se intoarca la fiecare dintre voi, atunci cand va veti tine puii in brate.Va pup pe toate si pun mai tarziu si cateva poze.gabriela, o mamica fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mama cat ati mai scris!

In primul rand, bine ai venit acasa Gabi si sa te bucuri de fetele tale frumoase! Asteptam poze! Imi pare rau sa aud ca Sarah protesteaza la cea mica, sper ca veti gasi calea sa le impacati . Povestea nasterii este emotionanta si ma bucur ca de data asta a fost rapida si fara probleme! La urmatorul va fi si mai bine .

In al doilea rand, ieri am reusit sa ajung si eu acasa, unde am dat de meetingul femeilor puse pe treaba, bona era cu copilul, femeia la curatenie, mama facea mancare si s-a anuntat si verisoara mea cea mica ca vine in vizita. Asa ca nu am apucat sa ma odihnesc deloc si plecasem carpita de somn de la servici si plina de greturi!
Asa ca sotul mi-a interzis netul pe seara (nu de alta dar avea el treaba la leptoc) asa ca la 11 dormeam drept pntru care de 1 ora m-am trezit si bananai prin casa!

Am citit si cele 5 pagini scrise dar mi-e lene sa imi exprim opinia! Eu ii multumesc celui de sus mereu ca traiesc mai bine decat alti tineri de varsta mea, am avut o sansa in viata si am profitat de ea .

Si acum daca nu am somn, ce fac?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Gabi , bine ai venit acasa ! Nu iti fa griji in ceea ce o priveste pe Sarah ,sigur o va iubi mult pe Ines ! Incearca insa sa stai mai mult timp cu ea decit cu cea mica ,joaca-te cu ea ,fa cu ea ceea ce stii tu ca ii face mare placere .Trebuie sa inteleaga mai intii ca este iubita la fel de mult ca inainte ,chiar daca a mai aparut cineva in viata ,in familia , in casa voastra .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata .

VALEN si INES bine ati venit acasa ...

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput