fetele va rog ajutati-ma....
vreau sa trimit o suma mai mare din germania in romania intr-un cont deja existent...la ridicarea lor din ro imi va percepe banca comision,si cat???
multumesc din suflet de raspuns!
ps:poate aveti idei cum sa fac altfel ca sa nu-mi perceapa cine stie ce comisioane fioroase...
Livia, cred ca depinde de banca in cadrul careia e contul deschis. Eu trimit pe un cont deschis la Banca Transilvania unde la ridicarea sumei trimise cel ce ia banii trebuie sa plateasca o suma modesta zic eu, respectiv la o suma virata de $ 2000 se percepe un comision de aprox $ 4.
Buna,
De exemplu la BCR comisionul de retragere valuta este 0.5% din valoarea scoasa.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Din pacate, cam toate bancile din Romania au comisioane mari la retragerea de valuta (media este undeva intre 1 si 0.3%). Dar exista si chichite.
Sunt banci unde daca faci un depozit cu banii primiti si il mentii pana la scadenta, atunci nu se percepe comision la retragerea de numerar din depozit.
Finansbank-ul (Credit Europe Bank acum)e una din ele si cred ca si Eurombank are aceeasi politica.
Atentie insa, daca suma de bani primita depaseste 10000eur, atunci se cere de regula si un document justificativ, sau , in cel mai lejer caz,completarea unei declaratii care sa justifice banii.
Sper sa te ajute!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares