Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Multumesc MAMIDESTEFAN.

Eu am 66 de kg.Ideea este ca inainte de a ramane insarcinata aveam 62,insa acum m-am si latit,ce sa zic nu-mi place deloc.In plus, in ultima perioada o cam luasem razna cu dulciurile tot mancam iar eu dc nu imi impun nu tine.

Sper sa fie bine.Eu mi-as dori vreo 7 kg in minus.Merg pe VAriant A , cea de o luna si jumatate.Abia astept sapt viitoare, ca mie imi place ff mult laptele degresat si pestele.Cat despre pepenele rosu, ce sa zic, o sa manan o felie, imi ajunge si diseara un pic de peste(e mama la mine si asta prepara, dar il face slab, la cuptor, nu ma pot abtine, si nici nu cred ca e o mare tragedie).

Eu beau ff multa apa plata, insa dim mi-e cam greu sa beau chiar o jumatate de litru, dar asta e.In tp zileu sar lejer de 3 litrii.Cafea beau, indulcita cuzaharina, dfar e k, sper???

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Scuze, H= 1,67.

Eu sper sa-mi reeduc gusturile si sunt convinsa ca dupa 2 sapt cel mult n-o sa mai vreau sa mananc dulce.Si, sincera sa fiu cred ca e o dieta ff echilibrata si sanatoasa si chiar dc alaptez nu e vreo pbl.Asa ii mai maduc si eu puiutei mele mai multe vitamine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

MAMMIDESTEFAN

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Neata,
A trecut cu bine prima zi.Am avut ce-i drept 2 abateri:prima, peste slab la cuptor, din lista cu exceptionale si a doua o bucatica de placinta cu branza.Astazi promit ca va fi mai bine.Oricum sa simt usoara si....nemancata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

RAPORT: 61.900

toata gasca!

Scuze ca nu vb mai mult dar sunt la serviciu...

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea...

Am modificat listutza ...dar sunt pe fuga ..mai tot timpul..
cam greu si cu servici ..si cu dieta ..si cu listutza

Felicitari tuturor care rezista eroic pe baricade ...
in ciuda stagnarilor ..si caldurii de afara .

Va pe toate ...si SPOR LA PIERDUT KG

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Am slabit un kil.Am 65!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

raportez si eu cu intarziere, luni aveam 85.1 ( in week-end am calcat fff stramb, ca sambata aveam deja 84.0...ufff)dar gata, ma cumintesc, ca e pacat...dieta asta chiar mi se potriveste...si da roade!!!
mamidestefan la multi ani !!! si din partea mea

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by dan_ny

raportez si eu cu intarziere, luni aveam 85.1 ( in week-end am calcat fff stramb, ca sambata aveam deja 84.0...ufff)dar gata, ma cumintesc, ca e pacat...dieta asta chiar mi se potriveste...si da roade!!!
mamidestefan la multi ani !!! si din partea mea

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

Multumesc mult

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelor tin aceasta dieta de 3 zile, dar nu am baut apa dimineata. Acum nu stiu ce sa fac, iau de la inceput prima sapt, sau de maine beau apa si mai am 4 zile din prima sapt (schema A) Ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput