Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)
Raspunsuri - Pagina 23
ghibuadina spune:
Multumesc MAMIDESTEFAN.
Eu am 66 de kg.Ideea este ca inainte de a ramane insarcinata aveam 62,insa acum m-am si latit,ce sa zic nu-mi place deloc.In plus, in ultima perioada o cam luasem razna cu dulciurile tot mancam iar eu dc nu imi impun nu tine.
Sper sa fie bine.Eu mi-as dori vreo 7 kg in minus.Merg pe VAriant A , cea de o luna si jumatate.Abia astept sapt viitoare, ca mie imi place ff mult laptele degresat si pestele.Cat despre pepenele rosu, ce sa zic, o sa manan o felie, imi ajunge si diseara un pic de peste(e mama la mine si asta prepara, dar il face slab, la cuptor, nu ma pot abtine, si nici nu cred ca e o mare tragedie).
Eu beau ff multa apa plata, insa dim mi-e cam greu sa beau chiar o jumatate de litru, dar asta e.In tp zileu sar lejer de 3 litrii.Cafea beau, indulcita cuzaharina, dfar e k, sper???
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ghibuadina spune:
Scuze, H= 1,67.
Eu sper sa-mi reeduc gusturile si sunt convinsa ca dupa 2 sapt cel mult n-o sa mai vreau sa mananc dulce.Si, sincera sa fiu cred ca e o dieta ff echilibrata si sanatoasa si chiar dc alaptez nu e vreo pbl.Asa ii mai maduc si eu puiutei mele mai multe vitamine.
ghibuadina spune:
Neata,
A trecut cu bine prima zi.Am avut ce-i drept 2 abateri:prima, peste slab la cuptor, din lista cu exceptionale si a doua o bucatica de placinta cu branza.Astazi promit ca va fi mai bine.Oricum sa simt usoara si....nemancata!
nastad spune:
RAPORT: 61.900
toata gasca!
Scuze ca nu vb mai mult dar sunt la serviciu...
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
mamidestefan spune:
Multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea.
..
Am modificat listutza ...dar sunt pe fuga
..mai tot timpul..
cam greu si cu servici ..si cu dieta ..si cu listutza ![]()
![]()
![]()
Felicitari tuturor care rezista eroic pe baricade
...
in ciuda stagnarilor ..si caldurii de afara 

.
Va
pe toate
...si
SPOR LA PIERDUT KG 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
dan_ny spune:
raportez si eu cu intarziere, luni aveam 85.1 ( in week-end am calcat fff stramb, ca sambata aveam deja 84.0...ufff)dar gata, ma cumintesc, ca e pacat...dieta asta chiar mi se potriveste...si da roade!!!
mamidestefan la multi ani !!! si din partea mea 

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by dan_ny
raportez si eu cu intarziere, luni aveam 85.1 ( in week-end am calcat fff stramb, ca sambata aveam deja 84.0...ufff)dar gata, ma cumintesc, ca e pacat...dieta asta chiar mi se potriveste...si da roade!!!
mamidestefan la multi ani !!! si din partea mea
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
Multumesc mult

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
danamiha spune:
Fetelor tin aceasta dieta de 3 zile, dar nu am baut apa dimineata. Acum nu stiu ce sa fac, iau de la inceput prima sapt, sau de maine beau apa si mai am 4 zile din prima sapt (schema A) Ce ma sfatuiti?