Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)
Raspunsuri - Pagina 22
vikky spune:
Fetelor eu am mai scapat de 1 kg,dimineata cantarul arata 76.eu sunt in a doua saptamana de superdieta,merg pe varianta B,m-am obisnuit cu fructele si legumele,ma simnt foarte bine,dar nu am putut rezista unei mari tentatii:pepenele rosu.De trei zile mananc la greu pepene,sper sa nu afecteze slabirea prea mult.Am scos uleiul de la salate ,sarea,numai sa mananc pepene.Voi ce mai papati?
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Ma inarmez cu zel ca maine vreau sa incep si eu superdieta.Am mai vrut o data insa atunci alaptam exclusiv.Fetita mea, Alexia are 4 luni si jumatate.De o saptamana i-aam dat completare cu milumil ca nu se mai satura.Acum are destule mese numai cu lapte praf pe zi, ia si tzitzi dar mai putin.Asta este.N-aam vrut, dar asa s-a intamplat.Am tot mancat pt ea, n-am tinut dieta...E o papacioaa si mi-a luat tot lapticul.Maine mergem la vaccin si vb cu dr, dar oricum peste 2 sapt intram cu diversificarea.Asa ca sper ca am si de la voi unda verde sa incep ...sa ma fac frumoasa.O sa incep si masaj anticelulitic in paralel.
Maine ma cantaresc sa ma treceti sai pe mine in listuta.....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
brianamica spune:
Salutare
M-as baga si eu la super dieta !
Vreau sa slabesc doar 6 kg maxim.....ca restul de 30-32 le-am dat jos cu Scarsdale Diet...insa dupa atata scarsdale, pur si simplu parca nu il mai pot tine. Si mai am nevoie de 6 kg.
Am la dispozitie 3 saptamani pana plec la mare, intrucat, SIGUR la mare nu o sa pot sa tin dieta.
Ce ziceti.....o merge ??
Briana
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by ghibuadina
Buna fetelor,
Ma inarmez cu zel ca maine vreau sa incep si eu superdieta.Am mai vrut o data insa atunci alaptam exclusiv.Fetita mea, Alexia are 4 luni si jumatate.De o saptamana i-aam dat completare cu milumil ca nu se mai satura.Acum are destule mese numai cu lapte praf pe zi, ia si tzitzi dar mai putin.Asta este.N-aam vrut, dar asa s-a intamplat.Am tot mancat pt ea, n-am tinut dieta...E o papacioaa si mi-a luat tot lapticul.Maine mergem la vaccin si vb cu dr, dar oricum peste 2 sapt intram cu diversificarea.Asa ca sper ca am si de la voi unda verde sa incep ...sa ma fac frumoasa.O sa incep si masaj anticelulitic in paralel.
Maine ma cantaresc sa ma treceti sai pe mine in listuta.....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
BINE AI REVENIT

Esti in listutza .
LA CIT MAI MULTE POSTARI SI KG DATE JOS 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by vikky
Fetelor eu am mai scapat de 1 kg,dimineata cantarul arata 76.eu sunt in a doua saptamana de superdieta,merg pe varianta B,m-am obisnuit cu fructele si legumele,ma simnt foarte bine,dar nu am putut rezista unei mari tentatii:pepenele rosu.De trei zile mananc la greu pepene,sper sa nu afecteze slabirea prea mult.Am scos uleiul de la salate ,sarea,numai sa mananc pepene.Voi ce mai papati?
ANANAS ...
Eu am tot dat tircoale la PEPENE ...ca si mie imi placea odata ...
dar nu ma risc ...ca si inainte luam ceva kg dupa o "cura de pepene"...asa ca ai grija ...pepenele rosu e pe lista de "INTERZISE"
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Salutare
M-as baga si eu la super dieta !
Vreau sa slabesc doar 6 kg maxim.....ca restul de 30-32 le-am dat jos cu Scarsdale Diet...insa dupa atata scarsdale, pur si simplu parca nu il mai pot tine. Si mai am nevoie de 6 kg.
Am la dispozitie 3 saptamani pana plec la mare, intrucat, SIGUR la mare nu o sa pot sa tin dieta.
Ce ziceti.....o merge ??
Briana
BINE AI VENIT

Parerea mea
...mai bine incepe dupa ce vii de la mare ..LIDIA si
mamidestefan spune:
Si acum ..vine rindul meu la 
Vineri a fost ziua mea ..asa ca am calcat strimb 

...nu zic cu ce ...dar am facut-o lata ...
iar ieri ..am mai avut o recidiva
..
Dar de azi ..gata ...am revenit cu picioarele pe pamint 
am dat-o pe ananas ...si salate ..![]()
Intre timp m-am procopsit si cu rusii pe cap ...
asa ca stau departe de cintar 
LIDIA si
Marilena12 spune:
La multi ani, Lidia!
Despre pepenele rosu, parerea mea este ca nu se justifica de nici o culoare interzicerea lui, deoarece toate dietele sanatoase il recomanda. Motivele pt care este superrecomandat in diete de slabit sunt urmatoarele:
- este plin de apa, stimuleaza rinichii si ajuta la eliminarea toxinelor;
- contine foarte putin zahar, avand un continut caloric de aprox. 23 cal/ 100 g, deci mult mai putin decat alte fructe;
- are aceasi actiune de evacuare a intestinului gros ca si pruna care este in schimb foarte dulce (deci nerecomandata);
- este mai diuretic decat ananasul;
- creaza o senzatie de satietate rapida si umple stomacul cu un continut caloric relativ mic;
Evident, nu se recomanda cantitati industriale, mai ales la persoanele care au retenta hidrica si predispozitie la edeme;
Se recomanda chiar cure de 3 zile de pepene, urmand ca eliminarea apei sa se produca in cateva zile dupa, si scaderea in greutate se va vedea cel mai bine tot atunci.
Bafta la slabit!
Mari
gabi_j spune:
La multi ani Lidia!

Hai acuma... macar de ziua ta sa nu te biciuiesti. Daca nici atunci nu ne putem face de cap... atunci cand??
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
Mercedes spune:
Am revenit si eu de la mare cu aproape 2 kg in plus ... am 78.4, asta e merit pe deplin niste biciuri dar imi revin eu.
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes