Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)
Raspunsuri - Pagina 21
Marilena12 spune:
Babee, orezul este un aliment foarte valoros, daca este servit fiert si doar in combinatie cu legume nu ingrasa deloc, ba chiar reduce foarte mult edemele si retenta hidrica. In timpul sarcinii este foarte indicat sa-l consumi in locul painii. Este mult mai sanatos decat painea sau pastele si este mai satios. Insa nu se foloseste prajit si nici combinat cu carne, sau alte proteine animale, asta daca vrei sa mananci sanatos si sa nu te ingrasi.
Mari
dan_ny spune:
marilena iti multumesc
. ma ironizam si eu singura. sunt binevenite sugestiile tale
chiar voiam sa rog fetele cu vechime sa ne mai dea si noua niste ponturi, ceva, daca suntem in pana de idei sa ne mai inspiram de la voi
pupici 
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Babee
Lidia ai dedus bine.
Chiar vorbeam astazi cu sotul si i-am zis ca ar fi asa fain sa nu mai iau multe kilograme, sa ma bazez mult pe "superdieta".Deci..incep cu 60 de kg si sa vedem unde ajung
Astazi am poftit si eu la pufuleti, dar la noi nu sunt decat cei cu arome si mie nu imi plac.
Vroiam sa va mai intreb ce stiti de orez, eu ocazional am mai mancat dar in combinatie cu ciuperci si salata garnitura.Ca dupa dieta in principiu putem manca orice, dar cat de "rele" sunt?
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Felicitari

...CURAJOASOOOOOO

Cit priveste kilogramele ..eu zic ca e bine sa maninci sanatos si din toate categoriile de alimente ..mai putin cele nocive :dulciuri grele..grasimi "rele"..prajeli..
Dar ...nu uita ..cel mai important este bb
carentele din alimentatia mamei pot influenta negativ bb ..Ai grija

Sa ai o sarcina usoara si un bb3 sanatos

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
Revin si eu cu info despre mine .
Ieri am terminat abonamentul la electro ..
si mi-am facut masuratorile finale ..
Se pare ca am mai scazut in centimentri..
dar cel mai spectaculos e ca a scazut bine procentul de
grasime de la 24.5% la 20 % 
...
deci am avut dreptate .."au crescut muschii pe mine"..
adica la cintar nu e un rezultat spectaculos ..
dar grasimea s-a cam dus ..
asa ca nu voi mai face pentru moment eletrostimulare ...
ca o sa incep sa fac prea multi muschi 
care sunt cam grei ![]()
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trinity spune:
Babee, felicitaaariii! 
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Legat de alimentatie, eu am tinut o dieta care se numeste Hawaii, foarte sanatoasa si cu care se slabeste destul de bine (nu asa spectaculos ca la Superdieta). Insa este foarte echilibrata si nu elimina alimentele atat de importante pentru sarcina: cereale integrale, orez complet, proteine vegetale (si ocazional animale), fructe si de alt gen decat cele din Superdieta. Eu ti-o recomand cu incredere si daca te intereseaza iti pot trimite pe mail mai multe informatii.
Sau daca sunt mai multe persoane interesate pot posta pe aici pe undeva (eventual ca dieta de mentinere/continuare a Superdietei noastre).
Vin si eu cu un raport intermediar: dupa 2 zile de Superdieta am cu 1kg mai putin
. E drept ca ieri aproape nu am mancat, bubulina mea e bolnavioara si m-am agitat destul de tare, dar important este ca se vad rezultatele si desi in primele zile e mai greu SE POAAATEE!!
Pupici si spor la slabit!
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Trinity
Babee, felicitaaariii!Sarcina usoara si bebe sanatos!
Legat de alimentatie, eu am tinut o dieta care se numeste Hawaii, foarte sanatoasa si cu care se slabeste destul de bine (nu asa spectaculos ca la Superdieta). Insa este foarte echilibrata si nu elimina alimentele atat de importante pentru sarcina: cereale integrale, orez complet, proteine vegetale (si ocazional animale), fructe si de alt gen decat cele din Superdieta. Eu ti-o recomand cu incredere si daca te intereseaza iti pot trimite pe mail mai multe informatii.
Sau daca sunt mai multe persoane interesate pot posta pe aici pe undeva (eventual ca dieta de mentinere/continuare a Superdietei noastre).
Vin si eu cu un raport intermediar: dupa 2 zile de Superdieta am cu 1kg mai putin. E drept ca ieri aproape nu am mancat, bubulina mea e bolnavioara si m-am agitat destul de tare, dar important este ca se vad rezultatele si desi in primele zile e mai greu SE POAAATEE!!
Pupici si spor la slabit!
Poti sa postezi ..dieta ..linistita ...
numai sa fie echilibrata si sanatoasa ...ca din cite scrii tu acolo ..asa pare
LIDIA si
vikky spune:
Ii transmit si eu felicitari lui Babee si sa aiba un bebe frumos si sanatos.peste 2 ani mai programez si eu unul,sa creasca mai mare primul.revenind la cura azi s-a mai dus 1 kg,deci am 77.meniul de azi:cafea,2 mere,salata de varza,rosii,marar;1 pahar cu suc de rosii si seara iar 2 mere.
emiliapop spune:
Trinity, Nastad, Dan ny, Marilena, multumesc ptr. felicitari !!!
Trinity sunt interesata de dieta Hawaii si te astept cu ea pe mail sau unde vrei tu sa o trimiti.
Babee sa stii ca nu te las eu sa te ingrasi prea mult ca te astept cu raportul la kg ....si daca ai depasit cota te "recompensez" ca mamidestefan cu
virtuala. ![]()
Eu incep de la 58 kg, ma rog impropriu spus ca eu am mai slabit ceva in ultima vreme chiar
fiind.
Asa ca fetele spor la slabit si nu va lasati!!!
emilia
cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)
greutate
dan_ny spune:
fetelor, pe unde sunteti?
babee sarcina usoara si un bb sanatos si frumos...si sa nu exagerezi cu restrictiile
gabi_j spune:
Woww! ce activitate pe aici, si ce de luptatoare noi!!
Chiar daca nu am mai intrat pe aici, v-am urmarit si m-am bucurat pentru fiecare kilogram pierdut de voi!
Eu ieri am terminat cu sesiunea. A fost horror. Nu numai sesiunea, ci si la servici am avut o perioada groaznica.
Eu continui dieta... de fapt nu mai e dieta, ci stil de alimentatie. Nu am mai slabit, dar de luni ma apuc de mers la tae bo. Daca nici asa nu slabesc... GATA CU GANDIREA NEGATIVA! Voi slabi si gata.
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE