Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)
Raspunsuri - Pagina 20
dan_ny spune:
...dupa o sapt. dragutul meu de cantar mi-a aratat azi dimineata 85.7 kg. De la 88.3 cred ca e destul de bine...e-adevarat ca in week-end nici n-am mancat mai nimic, pt ca mi-a fost f rau, si am trait mai mult cu apa si ceai,...ma rog, nici acum nu mi-e foarte bine si nu prea pot sa mananc, dar nu stiu daca o fi chiar asa de rau. abia mi se mai micsoreaza si mie stomacul![]()
cornelianeli, trinity, vikky
si succes, la cat mai multe kg alungate
emi sarcina usoara si un bebic sanatos 
cornelianeli spune:
da ny super pentru o saptamana 
meniul meu de azi:
dim:apa,cafea,un mar o portocala
pranz:ciuperci la gratar +salata de telina cu morcov
cina:supa crema de dovlecel +ciuperci
spor la slabit
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
adirys21 spune:
Hey fetele!!!!
Am venit....si m-am cantarit acu si cantarul arata 56.5..cred a e stricat
. Sincer acum am dat jos un kg si ceva..trebuia mai mult..dar nu pot bea nicicum toata apa dimineata si am mai facut unele mici exceptii....zilele astea o sa mananac mai multe fructe..dar sambata o sa mananac mai mult ca sunt nasa asa ca de luni...de la 0.
hai spor la superdieta si v-am pupat.
mamidestefan spune:
..cu intirziere ..
am up-datat listutza ...
FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU TOPIT CEVA "SUNCULITZE" 

cornelianeli BINE AI VENIT 
Esti in listutza .
La cit mai multe postari si kg pierdute 
Eu raportez ca am cam dat prin "exceptionale" saptamina trecuta..
asa ca rusine sa imi fie
..ca s-a cam "molesit " mobilizarea mea de altadata ![]()
Babee Eu deduc ca esti
?????? Asa e ?????
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Marilena12 spune:
Buna, felicitari viitoarelor mamici, sa aveti bebelusi frumosi si sanatosi si sa aveti sarcini si nasteri usoare!
Lidia, cu parere de rau, te rog sa ma treci inapoi la finaliste ca inainte, pt ca am ceva probleme de rezolvat, am mult de umblat si mi-e din ce in ce mai greu sa ma mai concentrez pe superdieta. Am ramas la 62,5 si sunt fericita deocamdata ca am reusit si atat.
Poate in timp o sa reusesc sa mai dau jos vreo 2 kg, apoi ma voi opri. Bafta in continuare luptatoarelor, sa slabiti mult si frumos!
Va pup pe toate si o sa va urmaresc in masura timpului liber.
Mari
nastad spune:
Raport : 62.5
Revin....sper
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
dan_ny spune:
mamidestefan multumim frumos 
ok...cred ca am o problema, mi-e foame dar a-nceput sa-mi fie sila sa mananc. azi am mancat doar mere si am baut apa la greu. a...si un pumn de pufuleti ( dar porumb am voie, nu?
). mi-am facut acum o salata de varza cu morcovi si cu un strop de maioneza light, (e cu otet, sper ca e ok) ca simt nevoia sa mananc ceva cu...gust, acru, sarat, piperat. cand am venit acasa mirosea in scara blocului a...ceva ( nu spui ce
sa nu poftiti ) de am crezut ca lesin pana a venit liftul.
mmm, dar e chiar buna salata asta...ma delectez cu ea in timp ce scriu.
se pare ca merge destul de bine, dimineata am mai putin decat seara si apoi seara am mai putin decat aveam dimineata. sper s-o tin asa cat mai mult, sa nu vina perioada de stagnare prea repede, ca atunci sigur ma deprim.
dan_ny spune:
apropo...mie imi plac florile foarte mult...as vrea un buchet mare, mare, de vreo 25 fire ![]()
va pup pe toate 
Marilena12 spune:
Dany, pufuletii nu sunt totuna cu porumbul, pe aici fetele s-au ferit si de porumbul la cutie, eu una l-am preferat pe cel congelat.
Maioneza este iar interzisa, din simplul motiv ca are, ca si pufuletii o concentratie calorica destul de mare pt a putea slabi. Daca citesti informatiile postate de Lidia la inceputul fiecarui capitol o sa vezi ca pana si uleiul de masline este un aliment permis numai ocazional. Eu am folosit o lingurita de ulei de masline la o salata mai mare, sau deloc. Pentru gustul acru si sarat, te poti ajuta de lamaie sau otet de mere si ceva condimente (eu am folosit si un praf de delikat la unele salate si la toate legumele fierte la tigaie, plus usturoi verde (cel uscat este foarte caloric), ceapa, cimbru, marar si patrunjel proaspat, busuioc la combinatiile care contineau si felii de rosii).
Superdieta nu este foarte usor de respectat in primele zile, insa dupa aceea poate deveni foarte usor un mod de viata foarte sanatos, si in slabire se obtin rezultate exceptionale.
Mult succes!
Mari
Babee spune:
Lidia ai dedus bine
.
Chiar vorbeam astazi cu sotul si i-am zis ca ar fi asa fain sa nu mai iau multe kilograme, sa ma bazez mult pe "superdieta".Deci..incep cu 60 de kg si sa vedem unde ajung
Astazi am poftit si eu la pufuleti, dar la noi nu sunt decat cei cu arome si mie nu imi plac.
Vroiam sa va mai intreb ce stiti de orez, eu ocazional am mai mancat dar in combinatie cu ciuperci si salata garnitura.Ca dupa dieta in principiu putem manca orice, dar cat de "rele" sunt?
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip