Un nou reality-show :Bahmuteanu&Prigoana!!
Raspunsuri - Pagina 8
mathilda spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Iri& Moni"Iriiiiiii mi s-a rupt apa.Iriiiiiiii.....
Da Moni.
Mi s-a rupt apa Iriii.
Stai linistita Moni ca am chemat instalatorul sa rezolve problema.Misto"(asta a fost o gluam la radio)
-penibila a fost faza cand el incercat sa explice ca vrea un fel de scaun pt la botez cu nu stiu ce susutinator de posete si cred ca a tinut-o asa vreo 10 Minute dupa care Monica ii spune:"Vai draga dar ce te tot agiti atata,ca mai zapacit,da' ce doamnele nu isi pot agata poseta si de spatar sau sa o puna pe masa?"s-a facut liniste.
Progonii sunt cat se poate naturali,nu prea ii doare capul ca ii vad o tara intreaga,nu au nici o greata,ceilalti sunt snobi si superficiali.Oricum nu imi plac nici unii,m-am uitat putin la inceput si gata nu imi ocup timpul cu ei ca nu am ce sa invat.
"
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
iuliana,
ea sau irinel a spus ceva de genul ...."sau o pot pune pe la spate" si dupa aia si-au dat seama de interpretare si au ras.
iuliana_2007 spune:
Dupa auzite Monica ar fi fost dama de companie inainte sa il cunaosca pe Irinel(cu siguranta ca atunci cand el a luat-o si a "spalat-o" cum s-ar zice, ar fi stiut cine este si ce face,clar) si au fost invitati la o emisiune dar nu mai stiu la ce emisiune exact si a fost intrebata:
"In ultimul timp unde sau in ce loc mai ciudat a-ti facut sex ultima data?"
Si fata cum este foarte sincera si mai bleguta asa raspunde"
"In fund"
Asta cred ca vroiai sa stii nu?Sau poate n-am inteles eu intrebarea.Scuze.
Da-mi mai multe detalii daca nu asta este raspunsul la intrebarea ta.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
claudela spune:
Eu am mai urmarit showul si mi se pare ca Prigoana s-a mai cumintit...e un picut mai atent cu nevasta lui...semn bun!
http://tt.lilypie.com/pYDdp3.png
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
iuliana_2007 spune:
Probabil ca i s-a atras atentia sau se mai gandeste si la ea ca este insarcinata.
Cica l-a cerut de barbat de la maica-sa.
poze
Clover spune:
Televizorul nu e pentru educatie, e pentru amuzament. Cautati alte resurse pentru informare si educatie.
Pe mine Prigonii ma distreaza de crap. Ei intre ei se enerveaza la culme, dar din exterior iese un umor de zile mari.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
iuliana_2007 spune:
Sunt amuzanti intr-adevar.
Sunt oameni cu bani dar in acelsi timp par simpli.
poze
mira_m spune:
Nu e obligatoriu sa fii sofisticat daca ai bani, cum nu e musai sa fii simplu daca n-ai foarte multi bani!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
voicu_bebi spune:
tare subiectul despre Prigoana si nevasta-sa...cum zice Prigoana "foarte tare " ...pot sa zic ca eu ma uit la reality show-ul lor de la inceput...imi par mai k lumea decat Columbenii, care arata prin ce orase mari au mai fost ce sume exorbitante au dat la imbracaminte ce carut pt copil au mai luat ca nu-mi venea sa cred ca au dat 3000 de euro pe carutul fetitei...in fine mai mult imi place de Prigoana si de Bahmuteanu..sunt mai haiosi chiar si cand se cearta...m-am uitat cand s-a dus la maica-sa de l-a cerut de barbat...tare si maica-sa l-a dat pe gratis ...sa vedem ce o fi si maine...
19 august 2006!
CORNELIAP33 spune:
Culmea penibilului!!! la fel ca si la Columbeni...
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
ioanaradu spune:
cine zicea ca s-a mai cumintit prigoana?
ieri era plin la stiri ca era iminenta de avort la adriana si prigoana n-a catadicsit sa se prezinte la spital. moamaaa si ce suparata era mama ei!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei