Sezatoarea canadiana (63)
Raspunsuri - Pagina 7
laurajr spune:
Ira, da sunt acasa in Ro e frumos si urat deopotriva.
Femeile si fetele elegante si aranjate ( trebuie sa recunosc ca asta imi cam lipseste in Canada) , haine frumoase in magazine, in schimb e praf, putine spatii verzi, imi lipsesc padurile din Canada si mai ales politetea soferilor.
N-aveti idee ce rau se circula, te calca efectiv pe zebra, pe verde, nicaieri nju esti in siguranta, masini parcate absolut peste tot...
S-au mai schimbat si lucruri in bine dar nu des5tul ca sa ma convinga sa vin acasa si altfel decat in concediu.
Simonna spune:
Buna ziua, doamnelor!
Roxana, am primit plicul, scuze, lucrez intre 10 si 12 ore pe zi, ba chiar si ceva in plus, de fo saptamina si nu reusesc sa imi adun puterile acasa sa intru pe net. O sa merg sa vad de adresa si alea - alea si trimit in wk-end, promit!
Lorelai-Anca, iti trimit un PM, poate reusesti sa ma descilcesti de cap ca la mine neuronii responsabili sint complet cu vaca!
Pusi, Simonna
nelia spune:
Dana, eu nu am calculator, nu mai buteaza si nu stiu pina cind... Numarul tau de telefon, adresa fetelor este acolo. Asa ca suna-ma tu miine si ne intilnim vineri, dar cind vii, te rog sa aduci si adresele primite pe PM unde putem trimite, ca nu stiu daca rezolvam in pina in weekend cu calculatorul si eu vreau sa rezolv vineri cu trimisul. Astept miine telefonul tau intre 13, mai bine 13.30 si 16.
In rest, va pup pe toate, sper ca va gasesc la fel de bine cind voi avea din nou calculator.
CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
mathilda spune:
llaura,
am gasit 1 forum al romanilor din calgary si am citit ca, cresa costa intre 700-900. aici e in functie de salariu, nu e fix.sapt viitoare vine cineva pt a discuta in leg cu transportul lucrurilor.tot pe acelasi site am gasit 1 pers. care e ag imobiliar in calgary si am luat legatura cu ea pt inchirierea 1 case. mai sunt atatea de facut si timpul e scurt. am fugit la cumparat genti mari de voiaj
pup toate fetele
mathilda spune:
llaura,
da am o fetita dar m sunt proiecte.
una peste alta am rugat-o pe ag imobiliar sa-mi trimita si niste poze si mi-a spus ca, casele se inchirieaza f repede in 2-3 zile. tu ce crezi, e adevarat? eu stiu ca aici poti astepta si un an, dar sigur astepti cateva luni, nu doar 2-3 zile. mi se pare dubios, dar poate...
pup
Llaura spune:
Mathilda, Alberta asta e o zona cam ciudata si cred ca ce zice agenta ta este adevarat.
In 2006 cresterea economica a fost aici aprox cat cea a Chinei; somajul e sub 3%; pe toate gardurile sunt anunturi help wanted. E cerere de fortza de lucru, mai ales in trades, inginerie. Si din motivele astea Alberta e un fel de El Dorado (acu vreo 150 de ani au avut si o goana dupa aur absolut autentica), lumea vine aici din varii motive, iar Calgary si Edmonton sunt orase mici (in jurul milionului de locuitori, Edmonton sub, Calgary peste). Cam asta e treaba acum, sa nu ma intrebi ce va fi daca pretul petrolului scade :-)
Deci agenta ta are dreptate; acu vreo luna era in ziar o scrisoare de la primar, cum ca lumea ar trebui sa isi faca basementurile locuibile si sa ajute cu lipsa de locuinte.
Llaura spune:
Dragutzele, am o dilema: ce fac eu acasa in Romania daca ma opreste politia? posed permis canadian valid; posed permis romanesc inca valabil, pe numele dinainte de casatorie (asta e, nu m-am obosit cand m-am maritat si apoi am plecat). N-as vrea sa am pb, mai ales ca nu stiu cum am sa mai merg eu cu masina manuala...
miti2004 spune:
Llaura eu stiu ca e contraventie si platesti amenda daca te gasesc ca ai si permis romanesc si strain. Exact in aceeasi situatie sunt si eu, cel romanesc pe numele de fata, si cel de aici pe numele de casatorie. De cate ori am fost in tara am avut noroc sa nu am parte de politisti...
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Ira spune:
Bunaseara tuturor,
Ana, dar voi ce faceti, ati ramas in Qc si v-ati vandut casa ?
Cum o sa ramana pana la urma ?
Voi ce mai faceti canadieni, cum mai merge viata pe caldura asta ?
Aveti chef sa va delectati cu un videoclip made in ro ? Ne-a fost recomandat de la o prietena din parc :
http://www.youtube.com/watch?v=nWw5h7LO5xg
Made in Florin Salam-Termopan, Gheorghe SalataBeof, sau Victor Pentiumpatru, nu mai stiu care din ei !