Sezatoarea canadiana (63)
Raspunsuri - Pagina 4
Podeanu spune:
Am uitat... ce site frumos i-a facut Lara.. pacat ca nu stie multa lume, eu am citit raspunsul tau Nelia, si dupa m-am dus sa vad site-ul.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
stefany_p spune:
fetelor, cum merg desenele pentru Diana?
mai am intrebari...
pentru inceput vom locui in zona Sherbrooke. sunt in apropiere institutii care organizeaza acele cursuri de francizare pentru imigranti?
in tara am lucrat in resurse umane si as dori ca in Canada sa fac un certificat pe resurse umane..ce universitate imi recomandati? stie cineva daca e un job cautat? spre ce altceva as putea sa ma reprofilez?
Lorelai spune:
buna dimineata doamnelor, nu am mai scris de mult dar citesc mereu. m-a socat asa de tare tragedia Dianei ca nu mi-am putut gasi cuvintele sa scriu macar un rindulet. ma rog pentru ei toti sa fie bine.
stie cineva numele intreg si adresa de acasa a Laurei in Vancouver? sotul meu pleaca azi la Vancouver in business trip si vreau sa ii trimit ceva Dianei. nelia, ma gindeam ca tu stii macar numele de familie. sotul meu nu cred sa aiba timp sa ii vada dar eu am multi prieteni la Vancouver si il pot ruga pe unul din ei sa mearga. daca afla cineva spitalul la care sint ar fi grozav.
merci mult.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
columbiana spune:
Stefany,
uite aici HEC (ASE-ul quebecului , una dintre cele mai bine cotate universitati aici) http://www.hec.ca/programmes/certificats/index.html
are programe de certificat in resurse umane; nu stiu cum stai cu engleza, eu ti-as recomanda o universitate anglofona (Mc Gill sau Concordia ) pentru ca in domeniul asta e greu fara sa fi bilingv, iar joburile bune si mai bine platite, in Montreal cer 90% engleza; franceza oricum te invata ei la cursurile de francizare si te si platesc s-o inveti, dar cursurile bune de engleza costa mult aici.
http://www.floriinro.ro/
Podeanu spune:
Fetele au ajuns cu bine la Vancouver. Daca aflati numele de familie al Dianei si Laurei, sau daca trimite-ti ceva spre ele dati-mi si mie de veste.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Ira spune:
Of, copii, noi acum am ajuns acasa, e 5 jumatate, si de la 3 am terminat de munca. A trebuit sa ocolim tot Rive Sud-ul, ca a fost blocat Champlain-ul din cauza unui sinucigas. Atata poluare si daune financiare pentru toti tampitii, zau asa. De ce doamne iarta-ma nu s-or fi sinucigand discret, la ei acasa, si se dau in spectacol nu pot sa inteleg.
In concluzie suntem f obositi si o sa ne culcam un picut, cand ne trezim o sa iesim la un suc la o terasa aproape de noi, ca nu mai suportam sa ne urcam in masina pana la Joyce...dupa ce ne-am prajit in ea 2 ore.
Sofia i-a desenat Dianei "un grand coeur" si 1 étoile" :-), si ma trage de maneca sa spunem rugaciuni pt. ea in fiecare zi. Noi o sa-i punem noi plicul la posta separat, cand vom afla adresa.
We placut tuturor, Irina
nelia spune:
Si Agata i-a facut Dianei un desen cu mare, vapor, delfin, pasari... asta pentru ca retinut ca ii place culoara albastra. Si il vom pune la posta pe adresa de acasa sau de la spital, cind le vom afla.
Dana, da, si noi plecam pe 27 iunie. Am vazut ce i-ai cumparat Dianei si desenele, ii voi lua si eu ceva Dianei, plus desenul Agatei si inca ceva pentru Laura si le trimit de indata ce aflu adresa. Cind o aflu, iti spun si tie...
CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
stefany_p spune:
Ana, multumesc mult pentru informatii..ma descurc bine in engleza, mai bine ca in franceza si probabil ma voi decide la fata locului, dupa ce voi consulta ofertele mai multor universitati..acum am doar mari emorii..nu mai e nicio luna..
Ira, formidabila fetita ta...
Pupici dulci pentru fete...
Ira spune:
Bunadimi tuturor !
Ce frumos e afara, oameni buni, ieri a fost ziua perfecta, cred ca singura din acest an in Canada.
Stefania, cred ca Sofia empatizeaza cu Diana pt. ca au amandoua 4 ani si sunt fetite. Nici ea in dimineata asta nu a mai vrut sa spuna rugaciunea, ca era prea entuziasmata sa se dea cu crema solara si sa plece la gradi...insa in general mereu ma intreaba de ea si face o mutrita trista si ingrijorata cand ii povestesc.
Mai sunt 2 saptamani pana ne mutam. Nu mai avem nici o rabdare, inclusiv Sofia s-a plictisit sa astepte. Ma gandesc cu groaza cum vom dormi prima noapte in casa cu toate cutiile si mobilele vraiste, cate emotii vom avea, cata munca si nerabdare. Sibin si-a luat o saptamana de concediu si eu o sa fiu in ultima mea saptamana de scoala inaintea vacantei mari.
La ultima vizita a casei am aflat ca fostul proprietar doarme vara cu usa spre patio larg deschisa si cu usa de la subsol de asemenea descuiata...ce oameni curajosi...eu cred ca o sa ne baricadam cu 7 randuri de lacate, mai ales in primele zile cand o sa fim pierduti pe acolo.
Fetele, v-ati intalnit alaltaieri in Joyce ? Cum a fost ?
rocs02 spune:
Fetelor si Julia mea a pregatit un desen pentru Diana.
Daca strangetzi bani am dori si noi sa participam.
Iar daca doritzi sa trimitetzi ceva,noi vom pleca pe la mijlocul lunii viitoare in Vancouver, asa ca, daca doritzi, as putea sa duc Dianei cate ceva de la copiii din Montreal.Putetzi sa-mi trimitetzi pm cele care doritzi asta.
Sa speram ca Diana va fii in curand mai bine si ca medicii din Vancouver vor gasi o solutzie sa devina cat mai curand copilul care a fost pana deunazi.
O zi buna tuturor,