Sezatoarea canadiana (63)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Denisa, felicitari, sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el!

Lorelaim, la multi ani si multa sanatate!

Si eu o imbrac pe Laura mai mult in pantalonasi si bluzite, mi se par mai comode pentru joaca. Dar i-am cumparat si niste rochite, o imbrac mai ales cand mergem in diferite vizite sau pe la vre-un party. Eu zic sa mergi cu micuta in magazin si sa o lasi sa aleaga cateva rochite (sau fustite), gasesti unele destul de ieftine.

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Denisa merci de info despre testament.

Am vazut ca mai exista un kit de testament. Are cineva mai multe info despre el? Ma tenteaza mai mult, avand in vedere diferenta mare de pret intre kit si pretul de la notar.

Multumesc mult,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Irina si eu am facut tort de ciocolata 70% (Montignac) cu Splenda. a iesit ff bun.

Emilly, bine te-ai intors si asteptam impresii.

Lorelai eu zic sa te bucuri ca vrea rochite...eu mai ca o obligam pe Denisa sa le poarte.I le cumparam ca imi placeau mie si apoi la vreo petrecere ii explicam ca si noi ne impopotonam, ca atare si ea trebuie. Dar cind ajungeam la petrecere si toti copii erau imbracati sport, a mea era tare suparata... asa ca data viitoare isi lua si lucruri de schimb.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ira, se exista, se exista... Da e bizi tare, ca are dif'rite activitati cu copiii, cu plecarea in RO... Baietelul e bine, relativ diversificat cu mancarea, peste cateva zile face 7 luni, e zdravan, sanatos, papa bine, doarme bine, trai nineaca!
Felicitari pentru casa, am admirat deja si livingu' si pe popritareasa aia mica.

Lorelaim, si Roxana vrea rochite si fustite mai mereu. La parc sau la scoala ii dau pantaloni scurti (asortati!) pe sub fustita/rochita, vad ca asa poarta toate colegele ei. De fapt multe fustite au deja pantalonul scurt atasat.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana- eu am luat kitul era 100 si ceva,care e un software ce te ajuta sa faci testamentul, dar nu include 100% detalii ce le-ar putea adauga un avocat/notar si per total iesi tot acolo cu banii.
E indicat sa mergi sa il legalizezi la notar sau avocat. Bafta!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

lorelaim hmmm....pai sa-ti zic cum o trimit eu pe fi-mea la gradi?cu pantalonasi scurti, tricou si deasupra cu rochita de zana buna.
Eu zic ca tot a vazut ea gaza ta pe undeva o fetita cu rochita asa mai lunga, cum zice gaza mea sau a vazut ea vreo printesa pe undeva.Eu i-am luat 3 rochitele de la H&M (daca exista si la voi, modelele sunt foarte frumoase iar preturile accesibile).
Inca o data gazei tale, eu am crezut ca e ziua ta, ups sorry!

Ira apropo de cetatenie, noi am depus actele anul trecut in septembrie si inca nu avem nici o veste de la ei, asa ca asteptarea e mareee.
Cum a fost in Ro? frumos si scurt, prea scurt...i-am vazut pe cei dragi dupa 4 ani si ceva, bunicii si-au vazut pentru prima oara nepoata si am mai fost si la mare 3 zile unde a fost frumos.In mare cam asta e tabloul...multe constructii noi, mari magazine, preturi mult prea mari pentru oamenii simpli insa pentru noi ok.Nu am simtit ca ar fi mincarea mai scumpa ca la noi asa cum am auzit inainte de a pleca spre Ro.Cineva zicea sa ne pregatim cu vreo 1500$cad pe saptamina, eu am zis ca viseaza si asa a si fost.
ps. am o bomba calorica in frigider, un tort cu 3 sorturi de ciocolata cu nuci, cu alune intregi in el, o nebunie, ce puii mei fac cu dieta mea? Ira, te sacrifici, vii la o felie de bomba calorica?

Donia ma bucur sa avem vesti despre voi.Cit stati in RO si cind plecati?

Cum va descurcati fetele cu caldura, umiditatea de afara? e cumplit!!

Mergi la inceput

hai ca revin...

Dana Podeanu merci de urari! ca si impresii negative ne-am lovit de oameni care inca mai asteptau spaga.De exemplu la sosirea in Ro, ne-a ramas o valiza in Paris.A doua zi s-a dus sotul sa o ridice si individa i-a vorbit foarte urit, pe un ton rastit de parca ii luam ceva al ei, cumnatul care era cu el i-a explicat apoi ca-i lipsea o "pagina" din pasaport.
La casa la magazin daca nu au rest 50 de bani pur si simplu iti spune ca pe vremuri ca nu avem rest si gata, urmatorul la rind.
La hotel am platit 2 camere fara sa ne dea factura, efectiv puteau zice apoi ca nu am platit caci nu aveam cu ce dovedi.Intr-un final am primit factura dar la final cind am plecat tot am platit ca si diferenta pe camera 60 de lei fara factura.
sa mai zic?...ce nu mi-a placut deloc e ca in spate sunt masini taxi care nu sunt dotate cu centuri de siguranta.Eu ca o mamica responsabila m-am carat cu scaunul de masina dupa mine sa-mi fie safe copila.Iti imaginezi cum eram eu cu fata pe scaunul din spate pe scaun fara centura? de rasul gainilor...a doua oara am lasat scaunul acasa si am tinul fata in brate, ceea ce nu credeam ca voi face vreodata in viata.
Claxoane ca in capitala noastra n-ai sa mai auzi pe nicaieri, fiecare se claxoneaza cu prima ocazie, nu conteaza cauza.Drumuri sapate, inchise si unde nu se lucreaza, o nebunie totala cu drumurile in Bucuresti.

Parti bune, caci sunt si din alea, am intilnit si lume zambitoare si binevoitoare.Am mincat bine si proaspat pe unde ne-am dus si asta m-a bucurat in primul rind pentru fica-mea caci de asta mi-a fost cel mai frica, sa nu am de a face cu spitalele prin Ro.
In Bv s-au construit foarte multe parcuri pentru copii, e un lucru de admirat si noi ne-am bucurat din plin de ele, sar peste imaginea ciinelui care facea pipi in groapa de nisip.

mai zic?
Lumea parca e usor mai deschisa, sau asa mi s-a parut mie.Oricum cel mai mult timp l-am petrecut in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutari din Romania si de la mine

Denisa, felicitari pt. Marc Alex si tie refacere usoara...nici eu n-am apucat sa-ti vad pozele...promit sa le vizionez dupa ce ne reintoarcem de la mare

Emilly, ai dreptate cu impresiile din RO, important e sa nu ne suparam, ca doar sintem in vacanta, nu?

Toate cele bune tuturor

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Pai cum sa ne suparam Khristin ca doar asa e, eram in vacanta.Dar parca te izbesc unele lucruri chiar daca iti propui sa le ignori.Cum spuneam 2 mesaje mai sus, a fost frumos si scurt, prea scurt...
Vacanta frumoasa si voua in continuare! am inteles ca la mare au sarit preturile de luna trecuta de aproape s-au dublat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Donia, sunt fericita sa aud ca sunteti bine, cand va intoarceti din Ro ? Nu ne mai pui 1 poza - 2 cu minunile tale ?

À propos de plaiurile mioritice, ufffff, canadienii mei din grup ma tot bat la cap sa facem turneu in Ro. In august 2008 o sa avem din nou turneu in Marea Britanie, insa in 2009 nu cred ca mai scap. Sper sa mai construiasca politicienii nostri macar o autostrada, maslina, sa mai stranga din cainii dupe strazi (sau javre - apelez la controversatul substantiv, poate cu ocazia asta apare si Bebitzi si mai aflam vesti si de la ea) - Cum e la job, ce mai face cel mic ?

Khristinu', distractie maxima la mare !

In fine, am aflat ca de fapt la village du pere Noel vom merge de fapt vinerea viitoare, astfel incat maine o sa fac ciocolata de casa, nu tortul, ca m-am zapacit de cap ieri de la atata caldura si am scris tort.

Emilly, non merci, de al tau nu ma ating ca fac depresie dupa ... de cand am emigrat la campagne, cred ca din cauza ca am stat mai mult pe afara si am dormit zi lumina - am o pofta de mancare ca la nebuni, d'aia zic ca vreau Splenda si nu zahar, poate mai salvez cu ocazia asta ceva calorii. Si Sofelu' meu s-a ingrasat ca si mine, mancam amandoua ca 2 celuse.

Ma intorc la culcare, poate de data asta reusesc...ca de 7 ore tot incerc sa atipesc si nu pot..am facut gresala sa beau un expresso dublu (pas allongé) de la Starbucks pe la 6 dupa-amiaza si m-a tinut toata noaptea, in ciuda faptului ca beau zilnic cafea.

Emilly, aolio, am uitat ce era mai important.

Voi ati primit accusé de reception de la cetatenie ? ...oare sa dureze atat de mult ? Nu inteleg, eu chiar sunt disperata, ca in august la anul vom merge din nou in Europa si nici pasaport romanesc nu mai am. Ati incercat sa faceti ceva sa accelerati prcesul, sau ? Cum motiveaza functionarii intarzierea asta ? merciiii

Sofia

Mergi la inceput