Sezatoarea canadiana (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ira - pt un aparat foto poti sa aloci 200-300$ dar nu te poti astepta ca si calitatea imaginii sa fie aceeasi cu aparate de 500$+! Depinde f mult de ceea ce vrei sa obti :-)
Aparatele cu adevarat bune (atat cele de la Canon cat si cele de la Nikon, etc) sunt lejer peste 500$ - bat spre 1000$ (nu ma refer la cele pro - ci la cele pt amatori) - dar si pozele sunt super si aparatul il poti folosi cu placere vreo 5 ani.
Oricum toate electronicele (calcu, aparate foto, etc) sunt "depasite" in 6 luni... din pacate.

Lorelai
Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia, Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Da, bineinteles ca nu e aceeasi calitatea imaginii, insa pentru statutul meu de profan in ale fotografiatului am considerat ca nu e necesar sa investesc intr-un aparat scump pe care eventual nici sa nu stiu sa-l folosesc la adevaratul lui potential. Da, e adevarat ca se devalorizeaza, ap. meu pe care am dat 300$ acum 2 ani acum e cam 150$ la walmart, insa nu sunt suparata ca s-a devalorizat...in timpul asta l-am folosit saptamanal si ne-a facut poze si filmulete foarte frumoase.

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Hola fetele....ne-am intors aseara din vacanta din Punta Cana. Mie nu mi-au ajuns nici 2 saptamini sa fiu sincer. A fost ca un vis, plaja mare si lata, nisipul fin , apa turcoaz.Resortul la care am stat Bahia Principe e nou doar de 2 ani si serviciile pe masura.Mincarea excelenta,vremea f buna pe tot parcursul concediului, intr-o singura noapte a plouat, tunat si fulgerat de-am zis ca nu mai apuc sa calc in Quebec.

Azi mergem la o nunta asa ca in afara de spalat tone de haine mai avema si alte activitati in program. Dar eu am intrat cu sufletul la gura sa citesc despre Diana si nu mai gasesc subiectul.

Va las acum si o sa mai revin cu povesti si poza ca am facut peste 500

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

La multi ani pt. cea mai frumoasa, buna si primitoare tara din lume !
Sunt f fericita ca am apucat sa locuiesc in aceste locuri la viata mea.

O Canada! Terre de nos aïeux,
Ton front est ceint de fleurons glorieux!

Car ton bras sait porter l'épée,
Il sait porter la croix!

Ton histoire est une épopée
Des plus brillants exploits.

Et ta valeur, de foi trempée,
Protégera nos foyers et nos droits.

Protégera nos foyers et nos droits.

Dana bine ati venit si re-acomodare placuta acasa.

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Asa e, la multi ani, Canada!!!!!

Am fost vineri seara la concert la Pink Martini, la sala Wilfrid Pelletier si mi-a placut la nebunie! Ira, tu trebuie sa-i stii! Solista lor are o voce superba, absolut! Doamne si ce acustica are sala aia!Spre rusinea mea, in 14 ani de cind sint in Quebec e prima oara cind pun piciorul la Wlifrid Pelletier. Doamne, ne-am propus sa mergem mai des, ca uiti de toate cind esti acolo!Acum caut bilete la Florence K. (fata lui Nathalie Choquette)

Ascultati Pink Martini pe youtube, cautati melodia "Hey Eugene!",de pe ultimul lor album, sau "Lilly" de pe primul album.

Ira, cu intirziere va urez si eu sa stapiniti sanatosi casa, sa va bucurati de ea!

Dana, subiectul Dianei il gasesti la "generale", sau la " ajutor umanitar".

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ira - apropo de "Ton histoire est une épopée/Des plus brillants exploits." - imi aduc aminte ca acum vreo 4 ani am vazut "Istoria Canadei" - un reportaj de mai multe episoade facut de cbc. Deosebit de interesant si mai ales - plin de tragedii... Dupa ce la un moment dat canadienii semnasera nu stiu ce pact de "incetare a focului" cu indienii... le-au facut acestora niste cadouri in semn de pace si buna convietuire: paturi cu virusul varicelei (un fel de bomba biologica arhaica)... Au decimat mii de indieni in acest fel...
Dana - bine ati revenit :-)

Lorelai
Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia, Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Ce mai faceti fetelor?

De cand cu accidentul Dianei n-am mai avut parca chef de nimic, nici sa scriu nici sa nimic. Ma bucur tare mult ca totul merge inspre bine.

Ira, voi ati terminat cu mutatul? Pe mine sincer mutatul asta m-a stors de orice vlaga, daca nu erau ai mei la mine sa ne mai ajute nu stiu ce faceam. Si inca nu s-a terminat cred ca ne mai tine o luna aranjatul prin casa

N-am apucat sa-i zic si eu Neliei drum bun in tara si vacanta frumoasa.
Laura, cum mai e la Bacau? copiii ce zic?

Razvan al meu de cand sta numai cu ai mei acasa nu mai vorbeste in engleza, ne intalnim cu cineva pe strada sau mai vin prieteni la el si el ma intreaba: 'mami ce zice, ce zice?' de parca a uitat-o complet. Doar cand se mai duce in parc mai vb cu ceilalti copii.

Denisa, nastere usoara!

Va pup si vacanta placuta tuturor!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ira sa-ti fie de bine cu mutatul. Asteptam sa vedem pozele cand ai timp! Ce mai face Sofia? Cum este in vacanta?

Dana Podeanu bine v-ati intors din vacanta! Si bine-nteles ca asteptam cu sufletul la gura sa ne delectam cu frumoasele poze!

Denisam multa bafta maine! Te pupam si te asteptam cu drag sa ne povesteti cum a fost! Sa ai parte de inca un bebe sanatos, frumos, cumintel si mai ales mancacios!

Ica1975 sa aveti o vacanta frumoasa. Noi inca nu ne-am decis la o destinatie. Inca mai deliberam.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

hai Denisa !!!

Dana Podeanu, sa va fie de bine, si hai odata cu pozele alea ...sa ne ofticam si noi ...

Pitilache, e bine Isa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Neata fetele, multumescd e urari dar eu inca nu mi-am revenit, parca tot acolo sunt..

Scuze dar nu am avut inca timp sa pun pozele pe site. Am un munte de haine de calcat, mi-a luat sotul un fier nou Rowenta, poate o calca singur.

Denisa banuiesc ca azi e ziua cea mare. Nastere usoara si un baietel mincacios si cumintel.

In concediu am cunoscut doua familii din Toronto,le-am spus si lor de "microbul" DC,mai ales ca uns din fete are fetita de 4 luni jumatate.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput