Sezatoarea canadiana (63)
Raspunsuri - Pagina 19
Ira spune:
Buna tuturor. Scrisesem un mesaj lung in care raspundeam fiecaruia in parte, dar s-a pierdut si acum nu mai am timp sa-l reincep :-(.
Da, ne-am mutat, a fost f greu, am muncit mult insa am amenajat casa aproape complet intr-o saptamana - numai noi 2, fara ajutor. Adica am avut un ajutor, Sofia, noi faceam si ea desfacea, noroc ca eram 2 contra 1.
Dana, pune pozele din dominicana ca sa ne bucuram si noi de bucuria ta.
Roxana, am o singura poza din living ..cu Sofie..si aia fara bucataria pe care o iubesc cel mai mult, dar dupa ce o sa termin de decorat (am cateva de reviste de desin interior si inspiratiile personale) o sa mai pun.
http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Vara%202007/?action=view¤t=DSC07355.jpg
Ma duc la ale mele, azi am repetitie si noaptea trecuta m-am culcat tarziu.
Pupici tuturor.
Sofia
Denisam spune:
Ira- super faina poza, imi place livingul vostru-sa va bucuratzi de toate!
Roxana, Dana si restul- multumesc de ganduri, va scriu pe simbata cand revin acasa, mai am un pic si plec acuma- ma duc la bagaj.
O saptamina buna!
Denisa 39 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Denisam spune:
Ira- super faina poza, imi place livingul vostru-sa va bucuratzi de toate!
Roxana, Dana si restul- multumesc de ganduri, va scriu pe simbata cand revin acasa, mai am un pic si plec acuma- ma duc la bagaj.
O saptamina buna!
Denisa 39 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
pitilache spune:
ktrinel merci de intrebare. E bine Isa. Acum ca am ramas singura de vreo 2 saptamani imi vine mie ceva mai greu ca nu prea mai pot face altceva dar ne descurcam noi pana la urma. Voi ce faceti? Julia? Mergeti pe undeva in vacanta? sau mergeti cu musafirii?
Ira am vazut poza, foarte frumos! Am vazut si gradina, este destul de mare din ce am vazut si Sofia are deja si leagane... Boierie curata, nu gluma!
Denisa inca o data iti tinem pumnii sa fie totul bine! Va pupam pe toti!
Dana ne tii cu sufletul al gura!
Va pup,
Roxana
Ira spune:
Roxana, leaganele sunt ale fostului proprietar, o sa vina sa si le ia, l-am sunat ca oricum sunt prea mici pt. Sofie si noi o sa cumparam un balansoar pt. adulti vara viitoare, cred.
Eu acum sunt la etapa spalat, spal tot din casa, perdele, plapume, lenjerii, perne, paturi, covoare, haine de iarna, e balamuuuuc maxim, abia astept sa termin.
Am vrut sa va intreb daca stiti unde as putea sa-mi aranjez in sensul de cusut - niste perdele..am vazut atelier la Bouclair, dar am uitat sa intreb, poate trecem maine. Mi-a trimis mama pentru Sofia din Romania niste perdele de 2 kilometri si bietu' copil are o fereastra miiiiiica miiiiica, nu stiu ce o sa fac, in fine...
Nastere usoara Denisa, sarcini usoare viitoarelor mamici, Simi, am ascultat grupul pe youtube, dar nu-l stiam...e f frumos, multumesc !
Pupici tuturor, Irina
Sofia
mona72 spune:
quote:
Originally posted by PRAGquote:
Originally posted by mona72
am si eu o intrebare pt fetele din Ottawa (si nu numai):unde gasesc in Ottawa lumanari pt cununie si cat costa taxa la biserica(pt cununia religioasa)? Poate stie cineva si o coafeza romanca in Ottawa.
merci,o zi buna la toata lumea!
Buna,
Noua pentru botezul baietelului ne-a recomandat preotul sa mergem la un magazin numit Liturgica sa luma tot ce trebuie. Gasesti acolo cred si luminari pentru cununie. Despre taxa nu stiu nimic, cred ca depinde de biserica unde veti merge.
Uite aici datele despre magazin, poti si sa suni si sa intrebi:
Liturgica - 613-745-1537
602-1260 Old Innes Road, Ottawa, ON K1B 3V3
www.liturgica.ca
Multumesc pt raspuns, am fost la Liturgica, dar au numai lumanari pt botez.Nimeni nu stie daca se pot gasi la Ottawa lumanari mari de cununie? Poate stie cineva la daca putem gasi la Montreal, o sa facem un drum daca sunt acolo.O adresa, un telefon, o idee are cineva ?
Merci.
simi spune:
Denisa, nastere usoara!
Irina, poti sa mergi la Bouclair pentru perdele, incearca si la Fabricville (au si acolo atelier), sau prin mall-uri exista ateliere de croitorie (de ex la Place Vertu exista "De fil en aiguille" chiar in fata la Banca TD).Spor la treburi!
Simona
Simonna spune:
Buna seara, doamnelor!
Ca n-am timp nici sa respir, da' sa va zic numai ca cine n-a fost la Otawa sa se duca! Me-se-ri-e! Ce m-am intors eu anul trecut de la Quebec City cazuta in fund de admiratie, sa ma fi vazut acum, ca m-am intors de la capitala! Pe Radu l-au terminat ecluzele si vestigiile, pe noi arhitectura si spatiul, la iarna ne ducem obligatoriu la muzeul civilizatiilor...
Fost si la Quebec City, mai scazut din entuziasm, da' sapa in vederea aniversarilor de anul viitor, cred, si de-aia nu mai e asa deschis si fain pe faleza cum imi aminteam eu! Da' se face la loc si bagam si-un Valcartier data viitoare cind ajungem in zona! CIne stie ce de Point Calumet? Ca tre' sa duc plodu' la parc acvatic si tocmai am vazut reclama la tv...
Of course, ca orice quebecoise care se repecta de Jean Baptiste am fost la Qtawa si de Ziua Confederatiei la Quebec City!
Ira, fromos copil in nou-noutz proaspat ouat living! Sa-l stapiniti sanatosi si cu maxima placere!
Dana, hai cu pozele alea! Si Rowenta NU calca singur, parol! De'aia mi-am scos calcatul din programul artistic, ah, ce-mi plac camasile si cearceafurile sifonate de la mama lor!
Ah, am mincat gluste cu prune si galuste cu caise, tata sa traiasca...
Pupici, doamnelor!
Simonna
Lorelai spune:
quote:bine doamna ajungi prin zona si nu dai un telefon? de data asta te iert dar sa nu se mai intimple. scrie-mi ce program ai si iti dau un tzir sapt care vine de la servici, acasa e nebunie.
Originally posted by Simonna
Pe Radu l-au terminat ecluzele si vestigiile, pe noi arhitectura si spatiul, la iarna ne ducem obligatoriu la muzeul civilizatiilor...
mona72, te rezolv zilele astea. am de dat niste telefoane sa aflu exact adresa. nu m-am prins daca esti in ottawa sau in montreal. da-mi pm cu un numar de telefon, e mai usor sa te sun si sa iti dau info decit sa scriu. deh, lenea.
Ira, Bouclair e locul de mers pt perdele. stiu ca fac custom si fac si alterations.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
simi spune:
quote:
Originally posted by Simonna
Buna seara, doamnelor!
Ca n-am timp nici sa respir, da' sa va zic numai ca cine n-a fost la Otawa sa se duca! Me-se-ri-e! Ce m-am intors eu anul trecut de la Quebec City cazuta in fund de admiratie, sa ma fi vazut acum, ca m-am intors de la capitala! Pe Radu l-au terminat ecluzele si vestigiile, pe noi arhitectura si spatiul, la iarna ne ducem obligatoriu la muzeul civilizatiilor...
Fost si la Quebec City, mai scazut din entuziasm, da' sapa in vederea aniversarilor de anul viitor, cred, si de-aia nu mai e asa deschis si fain pe faleza cum imi aminteam eu! Da' se face la loc si bagam si-un Valcartier data viitoare cind ajungem in zona! CIne stie ce de Point Calumet? Ca tre' sa duc plodu' la parc acvatic si tocmai am vazut reclama la tv...
Of course, ca orice quebecoise care se repecta de Jean Baptiste am fost la Qtawa si de Ziua Confederatiei la Quebec City!
Ira, fromos copil in nou-noutz proaspat ouat living! Sa-l stapiniti sanatosi si cu maxima placere!
Dana, hai cu pozele alea! Si Rowenta NU calca singur, parol! De'aia mi-am scos calcatul din programul artistic, ah, ce-mi plac camasile si cearceafurile sifonate de la mama lor!
Ah, am mincat gluste cu prune si galuste cu caise, tata sa traiasca...
Pupici, doamnelor!
Simonna
Simona, am fost acum citiva ani la Pointe Calumet. Foarte frumos, noua ne-a placut! Daca aveti posibilitatea sa mergeti intr-o zi a saptaminii, e mai bine, ca-n week-end e nebunie mare, stati mult la cozi la toate alea, pe cind in timpul saptaminii e mai liber. Totul e sa nu ploua, ca parca-n ultimul timp ploua intr-una! Distractie placuta!
Ira, ti-am vazut si eu pozele, fetita ta e o adevarata dulceata (si o "coquine")! E frumos tare la voi! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii in noua casa!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985